Hvordan tar man Nesepiercing?

Hvordan rense piercing i nesa?

Rens piercingen hver morgen og hver kveld med en mild rensemiddel (anbefaler saltvannsoppløsning/Natriumklorid 9mg) i 1 mnd. Deretter avtar du rensingen men aldri opphør helt med å rense. Bruk en ren Q-Tip dynket med mild renseveske og forsiktig fjern løs skorpe og annet puss fra piercingen og smykket..

Når kan man bytte til ring i nesa?

Ikke ta ut piercingen før det er helt grodd. Hullet lukker seg raskt eller kan stenges helt! Nesepiercinger gror i løpet av 2-4 måneder. Skal det oppstå infeksjon, ta kontakt med studioet du fikk satt den.

Hvordan bli kvitt betennelse i hull i øret?

Hoven og/eller rød hud og/eller smerte kan tyde på infeksjon. Er hullet i den myke delen av øret (øreflippen) så ta ut anhenget og vask rent/desinfisere. Har det ikke blitt bedre når du våkner dagen etter så kontakter du legen. Er hullet i ørets brusk ta ut øredobben, vask rent/desinfisere og kontakt legen umiddelbart!

Hvorfor ikke bruke pyrisept på piercing?

Pyrisept er en bakteriedrepende løsning for infiserte sår, som ikke er egnet til rens av piercing over tid. Den er syntetisk fremstilt og er ikke skånsom mot huden slik saltvann er. Klorhexidin er en sterk bakteriedrepende løsning som ikke er egnet til å rense en nysatt piercing over tid.

Hvor kan man ta nesepiercing?

Nesepiercing. Piercing i nese er en av de vanligste former for piercing. Den tradisjonelle nesepiercingen er plassert på nesevingen, på høyre eller venstre side. Vi hjelper deg finne den mest ideelle plasseringen av piercing på akkurat din nese for det beste resultatet.

Hvor lang tid tar det før hull i nesa gror?

Intimregionen: 2-6 måneder. Brystvorte: 3-6 måneder. Nese: 4-6 måneder. Navlen: Opp mot 6-9 måneder.

Hvordan bli kvitt piercing klump?

Rensen piercingen med saltvann eller saltvannsbad og vask hendene. 2. Ta en liten mengde med blandingen på fingeren og masser det forsiktig inn i klumpen. Dette kan gjøres èn gang om dagen frem til arrdannelsen er borte.

Hva skal man bruke til å rense piercing?

Alle piercinger bør renses 2-3 ganger daglig med saltvannsoppløsning (NATRIUMSKLORID), husk å vaske hendene godt først! Rens ved å fukte Q-tips med saltvannsoppløsning. Rengjør de synlige delene av smykket samt området rundt og pass på at det ikke er skorpe eller annet rusk sittendes fast på smykket!

Hva vasker man piercing med?

Vask piercing med ph-nøytral såpe eller en spesialmiddel for piercing etterbehandling for å drepe bakterier og skyll deretter med vann. Du trenger ikke å ta av smykkene dine – noen ganger vokser huden din sammen etter et par minutter!

Kan man rense piercing med pyrisept?

Fortsett å rense piercinger 2-3 ganger daglig med saltvannsoppløsning eller Pyrisept/ Klorhexidin. Husk å vaske hendene godt først! Rens ved å fukte Q-tips med saltvannsoppløsning, Pyrisept eller Klorhexidin. Det kan være lurt å bruke vanlig flaske, og ikke spray, slik at du får rikelige med væske på q-tipsen.

Når kan man ta ut piercingen?

(sannsynligvis fordi den er tildekket av stramme klær og belter). I tungen regner man med at såret bruker 3-6 uker på å gro, i ører/leppe/øyebryn 6-8 uker, og i brystvorter tar det 8-16 uker. Heldigvis er det svært få som blir alvorlig syke av piercingen.