Hvordan dusje med vippe extensions?

Hvordan bruke vippe Shampoo?

Bruk skummende rens/vippe-sjampo tilvippene. Gjør det rent ved å brukeforsiktig oppover bevegelser på vippene med en skummende rens. Klapp forsiktig av overflødig vann vedhjelp av fingertuppene og deretter forsiktig med ett håndkle. Børst vippene med vippebørsten- Støtt undersiden av vippene mens du grer gjennom.

Hvordan rengjøre løsvipper?

Hvordan
  1. Ta 1-2 pump med skum på vippebørsten eller rett på øyelokket. Jobb skummet inn i vippene fra rot til tupp, ovenfra og under. …
  2. Skyll øyet med vann fra vasken. Ikke bruk varmt vann. …
  3. «Dabb» øyet og vippene tørre med kleenex (tørke/dopapir funker også). …
  4. Bruk en ren mascarabørste til å børste gjennom vippene dine.

Hva kan man rense vippeextensions med?

Litt som ditt eget hodehår så er løsningen å vaske dem med såpe og børste dem! Det skader ikke å la vann renne over vippene (de tåler vann). Vann alene løser ikke opp fett og olje, så man trenger også en olje- og silikonfri såpe. Er du usikker på om såpen din er oljefri kan du kjøpe en vippeshampoo i salongen.

Kan man gråte med vippe extensions?

Du kan både bade, gråte og vaske deg i ansiktet som normalt, uten at de faller av. Naturlige vipper lever i ca 90 dager, og du vil miste dine vippeextensions samtidig. Derfor må du etterfylle vippene 2 – 4 uker etter første montering. Teknikken er smertefri.

Kan man bade i klor med vippe extensions?

Vippe extension tåler vann, det går fint å bade i både klorvann og saltvann.

Hvor lenge varer vippeextension?

Etter mellom én og tre måneder vil alle dine naturlige vipper ha byttet seg ut. De nye vippene som vokser ut har ikke vippeextensions på seg, og man vil derfor gradvis få færre og færre vipper som har vippeextensions. Det er på grunn av dette at man ofte trenger påfyll etter rundt tre uker.

Hvor ofte bør du fylle på vippe extensions?

Vippeextensions holder i 4-8 uker, men avhenger av hvordan vippene bytter seg ut og hvordan man behandler dem. Kan falle av med feil behandling (oljebaserte produkter for eksempel). Vi anbefaler å fylle på ca hver 3 uke for at de skal se fyldige og fine ut.

Kan man bruke øyenskygge med vippe extensions?

Du kan bruke sminke med vippeextensions: Bare vannfaste produkter kan være skadelige for vippeextensions, så med liten etterbehandling kan du bruke sminke på øynene dine. Vær forsiktig når du fjerner øyenskygge og unngå mascara.

Er vippe extensions verdt det?

Er vippeextensions verdt det? En samlet konklusjon må rett og slett bli at forholdet til vippeextensions er høyst personlig. Noen elsker det, noen synes det ser uekte ut, noen sparer mye tid, noen synes det er irriterende, noen synes det tar for mye tid, og noen har for ømfintlige øyne.

Hvordan ta av vippe extensions selv?

Løsvippene fjernes ved å holde en varm og våt klut inntil hvert øye i noen sekunder, deretter er det bare å dra vippene rett av. Eventuelle limrester kan fjernes med sminkefjerner og q-tips.

Kan man bruke falske vipper flere ganger?

– Du kan bruke løsvippene flere ganger. Oppbevar dem i emballasjen, så holder de fasongen. Vask dem aldri med vann.