Hvor mye kan jeg spise for 500 kalorier?

Hvor mye går man ned i vekt med 5 2?

Hva er 5:2 dietten? 5:2 dietten går ut på at man spiser normalt 5 dager i uken og faster i 2 dager. Selv om navnet er som det er, nemlig fastedager, skal man fortsatt spise og drikke. Her reduserer du kaloriinntaket ditt til 500 kalorier gjennom dagen som kvinne og 600 kalorier for menn.

Hva er 16 8 diett?

16/8 dietten, eller 8:16 faste, er en type periodisk faste hvor du faster 16 timer og har spisevindu 8 timer av døgnet. Mange faster på natten og hopper over frokost, og spiser fra lunsjtider, rundt 12-20.

Hva kan man spise med lite kalorier?

Grønnsaker – mat med lite kalorier
 • Purre: 28 kalorier.
 • Paprika: 26 kalorier.
 • Gulrot : 36 kalorier.
 • Brokkoli: 28 kalorier.
 • Blomkål : 23 kalorier.
 • Selleri: 27 kalorier.
 • Asparges: 22 kalorier.
 • Sukkererter: 42 kalorier.

Hva kan man spise så mye man vil av?

Kalorifattig og næringsrikt

– Det er få matvarer du kan spisemye du vil av. Men mat som agurk, vannmelon, issalat, tomat , paprika og stangselleri er imidlertid kalorifattige, næringsrike og fiberrike matvarer.

Hvor mange kcal pr kg kroppsvekt?

Som en tommelfingerregel pleier vi å si at en person trenger rundt 30 kcal per kg kroppsvekt for å holde vekten. Det betyr at en som veier for eksempel 130 kg, vil holde en stabil ved ved å ha et energiinntak på 3900 kcal.

Hvordan spise 1500 kalorier?

Med denne 1500kalori per dag kostholdsplanen, kan du skape et kaloriunderskudd og gå ned 0,5-1 kg kroppsvekt per uke. Kostholdsplanen er bygget opp av sunne matvarer, som frukt med mye fiber, grønnsaker, proteiner, fisk, korn og fett fra olivenolje og avokado. Sukker og hurtigmat er holdt til et minimum.

Hvor mye er 300 kalorier?

mye tilsvarer 300 kcal

300 kcal = 54 gram.

Hvordan lykkes med 5 2?

Slik lykkes du med 5:2-dietten

√ Start med fire dagers faste hvor du bare drikker væske – vann, kaffe eller te uten melk og sukker, pluss en pakke misosuppe pr. dag. Du balanserer systemet og omprogrammerer hjernen til ikke å skrike etter mat straks du blir litt sulten.

Er 5 2 dietten sunn?

Norsk studie på 5:2 dietten

Målet med studien var å se om 5:2 dietten har større effekt på vekt og andre risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer enn det å bare spise litt mindre i løpet av alle ukens dager.

Hva kan man spise på Fastedagene?

I de to ukentlige fastedagene skal du ikke spise mer enn 500 kalorier pr.

En fastedag kan for eksempel se slik ut:
 • Frokost: En smoothie eller grapefrukt, samt kaffe/te (50-100 kalorier)
 • Lunsj: En suppe (200 kalorier)
 • Middag: En salat (200 kalorier)

Hva kan man drikke under periodisk faste?

Under fasten bør du drikke mye vann. Ha gjerne litt sitronsaft i vannet for å hjelpe deg å bli kvitt sulten. Du kan også drikke kaffe, te, eller andre kalorifrie drikker. Etter et par uker vil du oppleve at sultfølelsen blir mindre.