Hvor lenge varer tannbleking hjemme?

Hvilken måte er skånsomt å hvitte tennene på?

Hvordan fungerer tannbleking? Tannbleking fungerer på den måten at virkestoffet i blekemidlet bryter ned fargepigmenter som er i og under tannoverflaten i emaljen. Som et resultat blir tennene lysere. Det virksomme stoffet er hydrogenperoxid.

Hvor lenge etter tannbleking kan man drikke kaffe?

I to dager etter blekingen anbefaler vi deg sterkt å unngå drikke kaffe, rødvin og inntak av mat/drikke med sterke fargestoffer. Dersom du ikke overdriver bruk av kaffe, te og røyk vil effekten av tannblekingen vare opp til ett år. Det er fullt mulig å kjøpe mer blekemiddel om du ønsker å bleke tennene mer.

Hva er den beste tannblekingen?

1. Dentaworks Tannbleking komplettpakke—Best i test. Denne pakken inneholder alle produkter du trenger for en hvitere tannlinje, og dette er Dentaworks mest populære pakke. Med denne kan du enkelt bleke tennene hjemme med gele og skinner, akkurat slik du gjør hos tannlegen.

Hvor mye koster Tanntrekk?

Priser på tanntrekking

Prisen avhenger av hvor vanskelige røtter tannen har og hvor godt den sitter. Prisen ligger på 800-1900 kr for en vanlig trekking, og fra 2000 kr (din egenandel) dersom et kirurgisk inngrep må utføres. Pasienter som gjennomgår et kirurgisk inngrep, har rett til refusjon fra Helfo.

Hvordan bruke Blekeskinner?

Plasser blekeskinnen nøyaktig over tennene og press forsiktig på blekeskinnen for å bevege gelet på plass. Sørg for å fjerne overflødig gel med en ren finger eller myk tannbørste. Hvis blekeskinnen presses for hardt, kommer det gel ut av blekeskinnen.

Hvor mange dager skal man bleke tennene?

Resultat av å bleke tennene

Det varierer hvor lang tid det tar før ønsket resultat oppnås. De fleste vil være fornøyd med effekten etter 10-12 dager. Hos andre vil blekingen gå litt raskere (5-7 dager), mens det for noen vil være nødvendig å bleke tennene over tid (opptil flere uker) for å oppnå ønsket resultat.

Hvor lenge varer Prowhitening?

Gir deg et hvitt smil hele året på en trygg og effektiv måte, helt uten ising. 50% avslag i dag, så levert månedlig til ordinærpris helt uten binding.

Hvordan bleke tennene hjemme?

Bleke tennene hjemme – trinn for trinn
 1. Start med kontroll hos tannlegen som deretter tilpasser skinnen.
 2. Puss og rens tennene godt før behandlingen starter.
 3. Fyll skinnen med gel.
 4. Fjern gel fra tannkjøttet (hvis det er noe)
 5. La den sitte på natten over.
 6. Rengjør tenner og skinne etter endt tid.

Hvem kan ikke bleke tennene?

Man skal ikke bleke tenner dersom man har utette fyllinger, hull eller mye syreskader. All type tannbleking bør foregå under veiledning og kontroll hos tannlege. Det er fordi blekestoffene er sterke saker, og bør derfor brukes med stor forsiktighet.

Hvordan få hvitere tenner hjemme?

Slik gjør du det:
 1. Dypp en våt tannbørste i bakepulveret.
 2. Børst tennene som normalt.
 3. Spytt ut restene og smil – du har nå hvitere tenner.
 4. Ikke gjenta dette for ofte da det kan skade tennene dine.
 5. Hør med tannlegen din hvor ofte du kan bruke bakepulver.

Kan man drikke brus etter tannbleking?

Vi anbefaler de som har tatt tannbleking å IKKE drikke rødvin eller andre drikker med sterk farge før etter at det har gått 24 timer eller mer etter behandling for best resultat. Annen fargerik drikke bør også unngås, blant dem er brusdrikke (Cola,pepsi osv), saft osv.