Hvor lenge må du drikke wheatgrass?

Produkt med ferskt spire triticum forlater aestivum, # 8217; hvetegress er kjent for sine tette antioksidantegenskaper av næringsstoffer og kraftige.

Mange av disse påståtte fordelene kommer fra det faktum at det er sammensatt 70 prosent klorofyll. L’ideen er at wheatgrass-forbruket kan ha klorofyll fordeler, inkludert avgiftning, immunstøtte og anti-inflammatorisk.

Og ja, vi vet: Tanken om å bryte ned hvete gresset er vanligvis ikke hyggelig. Derfor elsker vi denne fruktige spinnen. Nedenfor vil vi vise deg hvordan du bruker frisk frukt til naturlig å søte ditt hvete gressskudd. Men først: fordelene.

Fordeler med’hvete gress

 • Inneholder 70% av klorofyll, notat for å bekjempe betennelsen
 • Rik på kraftige antioksidanter
 • Utmerket kilde til vitaminer A, C og E
 • Vis avgiftnings- og immunostimulerende egenskaper

A’utmerket kilde til vitaminer A, C og E, wheatgrass inneholder en bred dose vitaminer og mineraler som trengs daglig. Wheatgrass er full av å bekjempe frie radikaler Antioksidanter Som glutation og vitamin C og inneholder 17 aminosyrer, hvorav 8 essensielle syrer.

Takket være de anti-inflammatoriske egenskapene, har det også blitt vist at selv hvetegresset redusere kolesterolet I dyreforsøk.

Dessuten, utdanning De fant at hvetegresset kan hjelpe med sår, anti-cancer terapi, forstoppelse, hudsykdommer, karies, lever detox og fordøyelsessykdommer.

Oppskrift på fruktige kornskudd

Serverer: 4

Ingrediants

 • 4 gram fersk hvetegress
 • 2 kopper avskallet og hakket fersk ananas
 • ½ appelsinskallet

Bruksanvisning

 • Arbeid alle ingrediensene gjennom en juicer.
 • Del hvete gressjuice i 4 skudd.
 • Tips: Hvis du ikke har en juicer, kan du bruke en blender. Bare bli med’Fersk hvetgress og frukt med 1/2 kopp D & # 8217;. Bland mest i ca 60 sekunder og hell deretter innholdet gjennom en sil eller en gasbind.

  Dosering: konsumere fra 3.5 til 4 gram grain gress i minst to uker for å føle effektene.

  Som alltid, kontakt legen din før du legger til noe i din daglige rutine for å finne ut hva som er best for deg og din individuelle helse.

  Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.