Er BB cream bra for huden?

Hvordan bruker man BB cream?

BB krem skal maseres forsiktig inn i huden, på den samme måten som du tar på vanlig ansikts krem, og med mindre du har tørr eller sensitiv hud trenger du ikke å ta på noe fuktighetskrem under BB kremen for den vil gi fuktighet til huden din.

Hva gjør en CC-krem?

CC-cream. CC-cream står for Color Correcting Cream og skal først og fremst jevne ut fargeforskjeller i ansiktet, men er utover dette et ganske likt produkt som BB-kremene da dette også skal gi fukt og pleie, beskytte, jevne ut og stramme opp huden.

Hvilken CC Cream er best?

Lumene CC Color Correcting Cream er best i test blant CC-kremer. Klairs etterlater en fantastisk glød, mens Lumene effektivt jevner ut hudtonen og dekker veldig godt. Begge er enkle å påføre, gir et naturlig og jevnt resultat, og varer hele dagen.

Hva gjør dagkrem?

Dagkremen påføres huden på morgenen, og har i oppgave å fukte og beskytte huden. Den lager en barriere på huden som hjelper å holde fuktigheten inne og forurensing ute. Ofte inneholder dagkrem solfaktor for å beskytte huden mot de farlige UV-strålene.

Hvordan ta på CC krem?

Bruk CC-kremen som en dagkrem

Du kan velge å bruke CC-kremen på samme måte som du ville brukt den vanlige dagkremen din. En CC-krem gir både fukt og pleie. Den kan derfor også erstatte en klassisk dagkrem. Hvis du har veldig tørr hud kan du påføre CC-kremen oppå den fuktighetsgivende dagkremen for ekstra pleie og fukt.

Hva er primer til ansiktet?

En primer er et produkt som brukes i ansiktet som basis for resten av sminken. Ikke bare får den din foundation til å sitte bedre, den jevner dessuten ut huden. En primer reduserer ofte inntrykket av porer, demper rødhet og gir huden en slettere tekstur. Mange primere gir også huden en dose glans.

Hva er Blemish Balm?

Blemish Balm kremene har en stor behandlende effekt på sensitivitet, til feks. solbrent hud, små sår på huden, munnsår, dempe kløe etter insektbitt. Personer med eksem og rosacea elsker den. Fysisk filter og beskytter huden mot solen.

Hva er forskjellen på concealer og foundation?

Hva er egentlig forskjellenfoundation og concealer? – Det er dekningsgraden, for å bruke et lignende uttrykk fra banken. Foundation kan du bruke i hele ansiktet. Concealer har tykkere konsistens og dekker mer, så den egner seg bare til enkelte områder.

Hva er Serum Foundation?

Serum Foundation er en lett flytende og medium-dekkende foundation. Foundtationen kommer med SPF 15 og har en lett serum-konsistens. Den har en halvmatt finish og lang holdbarhet. Det unike fordelingssystemet gjør at pigmentene ser naturlige ut på huden uten at produktet legger seg i fine linjer eller porer.

Hva er forskjell på primer og foundation?

Primeren legges på etter fuktighetskremen og gjør at påføring av foundation blir lettere og jevnere.

Hvor bruker man primer?

En primer tjener nemlig som grunnlag for hver sminke. Den fungerer som et grunnlag under foundation og forbereder huden ved å skape en jevn og glatt overlate. I tillegg holder sminken seg bedre og lengre hvis du bruker primer. I motsetning til Foundation er primeren for det meste gjennomsiktig.