Elbow Borsitt: Symptomer, behandling og forebygging

Del på Pinterest

Cos’er albue bursitt?

Når de fleste tenker på albue smerten, hopper deres sinn til det morsomme smertefulle beinet bumped. Men hvis du har en smertefull knutepunkt på albuen, kan det være en bersitt av albuen. Denne tilstanden er også angitt som Olecrano Borsitt.

Albueanatomi

L’Olecrano er den spisse beinet på spissen av albuen. Mellom spissen av albuen og huden C’det er en tynn mengde væske kjent som en pose.

Posene ligger i nærheten av leddene og putebenet, muskler og sener. Elbow Bag hjelper huden glidende mykt på’Olecrano Olecrano Bone.

Hvis en pose er betent, kan den fylle seg med ekstra væske og bli en smertefull tilstand kjent som Borsitt. Borsitt kan også ofte forekomme i leddene i nærheten:

 • skulder
 • hofte
 • kne
 • veldig

Symptomer

Symptomene på albuebursitt inkluderer:

 • stivhet
 • Følelse av smerte
 • Smerte med bevegelse eller trykk
 • Rød og hovent utseende

Hevelse kan gradvis utvikles over tid eller vises plutselig.

Behandling krever vanligvis hvile og beskyttelse mot ytterligere traumer. Albow bursitt forsvinner ofte etter noen ukers behandling, men gjenoppbyggingene til Borsitt er vanlige.

Her er ti trinn du kan gjøre for å hjelpe deg med å kurere din bursitt hjemme:

1. hvile

Et godt utgangspunkt når du prøver å behandle bursitt, hviler artikulasjonen.

Borsitt oppstår ofte fra leddene som brukes til hyppige repeterende bevegelser. Du kan utvikle denne tilstanden på grunn av sport som tennis eller golf.

Elbow bursitt kan også skyldes lange perioder med bøyning på albuene eller etter et traumer, som å falle på albuen.

Hvis en oppførsel eller en «8217; vanlige handling forårsaket betennelsen din, er det beste du kan gjøre, unngå denne handlingen du kan gjøre. Hvis du kan unngå irriterende posen, vil Borsitt ofte gå bort alene.

2. Is

Frosting albuen for de første 48 timene etter starten av symptomene kan redusere hevelse.

Kalden bidrar til å redusere blodstrømmen i området, som kan redusere betennelsen. Kald terapi kan også bidra til midlertidig å lindre smerte ved å redusere nervøsiteten.

Bruk aldri isen direkte på albuen, da det kan forårsake hudskade. I stedet, prøv å pakke isen i et håndkle. Påfør is på huden i korte perioder på 15-20 minutter for å unngå skade på nerver.

3. varme

Prøv å bruke varme eller ta et varmt bad. Varm bidrar til å forbedre sirkulasjonen, noe som kan bidra til å redusere stivhet. Varme kan også lindre ubehaget ditt.

Det er viktig at varmebehandling er varmt i stedet for varmt, for å unngå risikoen for brenning.

Behandling med varme og kulde kan være effektiv for bursitt og mange andre typer betennelser. Men hvis en av de to forårsaker deg mer smerte eller hevelse, avbryter du behandlingen umiddelbart.

4. Endring av aktivitet

Det er godt å unngå aktiviteter som utøver press eller stress på albuen, inkludert noen typer kontaktsporter, fysiske øvelser og tung lastløfting.

Hvis en’repeterende handling forårsaket din forverring, gjør ditt beste for å unngå disse handlingene. Hvis du må forplikte deg selv, prøv å gjøre regelmessige pauser eller alternere handlingen med andre. Snakk med legen din om hvilke alternativer du kan gjøre i stedet.

5. Otc smertestillende midler

Ta benk smertestillende (OTC) for å redusere smerte og # 8217; betennelse.

Ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) er allment tilgjengelige antiinflammatoriske stoffer som ikke krever resept. Disse inkluderer aspirin, ibuprofen (som advil eller motrin) og naproser (Aleeve).

Det er også aktuelle formuleringer som du kan søke på huden som kan hjelpe med smerte, som en krem ​​som inneholder capsaicin.

6. Albue

Bruk et lager for albuen til å pute albuen mens du sitter, jobber eller sover.

L’Padding hjelper ikke bare med å unngå å treffe albuen, men også omslutter området rundt albuen.

L’Wrap forårsaker kompresjon og feller varme. Kompresjon kan bidra til å redusere hevelse og varme kan redusere stivhet.

7. antibiotika

Hvis betennelsen er forårsaket av en infeksjon på 8217, må du ta antibiotika.

Legene starter ofte med et effektivt antibiotika mot Staphylococcus aureus. Sekund 2001 studie, Denne bakterien er ansvarlig for ca 8217; 80% av infiserte poser.

Det er viktig å følge den foreskrevne antibiotikakyklusen, selv om symptomene forbedres før de er ferdige reseptbelagte.

8. Fysioterapi

Noen øvelser kan bidra til å styrke musklene i nærheten av albuen for å redusere smerte og forhindre problemer i fremtiden.

Kontakt en helsepersonell før du prøver albue rehabiliteringsøvelser. Du bør også starte sakte og redusere treningsregimet ditt hvis du føler smerte.

Vanlige strekker inkluderer:

Strekker seg i flexion

Strekker seg i flexion

 • Øker armen som gjør vondt og brettet til albuen.
 • Slå håndflaten til deg.
 • Med den andre hånden, trykk forsiktig på baksiden av’interessert underarm.
 • Trykk på hånden mot skulderen til du hører en forlengelse på toppen av armen.
 • Hold posisjonen i 15-30 sekunder og gjenta igjen.
 • Forlengelsesstrekning

  Forlengelsesstrekning

 • Forleng armen rammet foran deg med håndflaten mot den andre delen.
 • Brett håndleddet Alle’tilbake, med fingrene pekte mot taket.
 • Med den andre hånden, brett litt håndleddet til du føler en strekk i # 8217; underarmen.
 • Hold posisjonen i 15-30 sekunder og gjenta et par ganger.
 • Lag de samme trinnene, men denne gangen er fingeren tips ned.
 • Pronasjon og supination strekker seg

  Pronasjon og supination strekker seg

 • Brett albuen rammet av din side ca 90 grader og lag en knyttneve.
 • Roter sakte L’underarm tilbake og forgrunnen i alle retninger (hånden vil vende mot # 8217; høy og deretter ned).
 • Hold hver posisjon i 6 sekunder og slapp av i 10 sekunder i midten.
 • Gjenta 8-12 ganger.
 • Vri hånden

  Vri hånden

 • I sittestilling, plasser hånden og # 8217; underarmen på låret, med håndflaten vendt ned.
 • Med underarmen fortsatt på låret, vri hånden, slik at håndflaten vender mot # 8217;.
 • Gjenta 8-12 ganger.
 • Kontakt legen din dersom du har problemer med å utføre disse forlengelsene og sørg for at du deltar i oppfølgingsavtaler, slik at legen din kan overvåke fremdriften din.

  9. Kortikosteroid injeksjon

  L’Direkte injeksjon av kortikosteroider i problematisk pose kan bidra til å redusere smerte og # 8217; betennelse forårsaket av bersitt.

  10. Kirurgi

  Noen ganger må posen bli drenert. Denne prosessen kalles aspirasjon. Etter å ha numbing området med en lokal bedøvelse, vil en helsetjenester operatør finne en nål i den betente posen for å fjerne væsken.

  I sjeldne tilfeller kan det være nødvendig å kirurgisk fjerne posen. Legene har en tendens til å unngå det fordi gravering kan bli smittet. Men hvis din Borsitt var et kronisk problem for 6 til måneder 12, Legen kunne råde deg med kirurgi.

  gjenoppretting

  Albow bursitt krever vanligvis bare noen få uker å helbrede med tilstrekkelig hvile og rehabilitering. Etter operasjonen vil legen sannsynligvis bruke en splint til armen for å immobilisere den. Du vil bli bedt om å slappe av og følge legenes instruksjoner.

  Vanligvis er bare tre eller fire uker behov for å bruke albuen, men legen må gi deg godkjenningen. Noen mennesker kan ta opptil åtte uker for å fullstendig gjenopprette.

  Forebygging

  Ikke alle typer bursitt kan forebygges, men du kan redusere alvorlighetsgraden av denne tilstanden. Du kan også redusere risikoen for flammet fremtid.

  Du bør prøve å unngå å løfte tunge belastninger og redusere stress du legger på # 8217;. Som sagt, «8217; trening og muskelbygging kan bidra til å forhindre fremtidige skader.

  Hvis du har enten du er utsatt for bursitt, må du sørge for at du blir strukket og varmes opp før du trener eller aktivitet som kan forårsake stress på leddene. Snakk med en øvelses profesjonell hvis du har spørsmål om hvilke typer øvelser å gjøre.

  Når skal du se en lege

  Du bør konsultere en lege hvis:

  • albuen din blir varm til berøring
  • Utvikle rystelser eller feber
  • Det utvikler blåmerker eller utslett
  • Posen din blir ekstremt hovent eller vondt
  • Du kan ikke forlenge armen eller bøye artikulasjonen

  Legen kan foreskrive tester for å avgjøre om du har en knust bein, en beinspor eller et fotball innskudd i albuen. Det vil nok også være tester for å avgjøre om du har en inflammatorisk tilstand som ikke er diagnostisert.

  Legen kan teste blodet ditt eller en bit & # 8216; av væske fra posen for å avgjøre om du har en aktiv infeksjon på 8217; aktiv infeksjon. I dette tilfellet kan de foreskrive antibiotika.

  Når en pose er smittet, kan området være varmt til berøring, og du kan utvikle former eller feber. I noen tilfeller kan den smittede bursitt briste og miste pus.

  Bunnlinjen

  Den albue bersitt kan være en smertefull tilstand, men går ofte bort med tilstrekkelig hvile og rehabilitering.

  Noen tilfeller av bursitt kan be om aspirasjon, kortikosteroid injeksjoner eller kirurgi. Kontakt legen din dersom smerten ikke forsvinner eller ser tegn på infeksjon.