Healthline vurderinger de 8 beste kokebøkene for diabetes

Den beste kokboken for diabetes

Bare fordi du har diabetes (eller et familiemedlem gjør det) betyr ikke at du må spise velsmakende matvarer. Siden denne presentasjonen viser at fremhever nye kokebøker, kan du lage sunne måltider og spise deilig som opprettholder blodsukkernivået i et sikkerhetsintervall.

Deilige retter for diabetikere: Å spise godt med type 2 diabetes

Av Robin Ellis

Middelhavet diett anses blant de sunneste på planeten, og oppskriftene i denne boken er basert på kjøkkenet i regionen. Oppskrifter inkluderer røde paprika fylt med tomat og geitost, kikærter med tomatsaus og spinat tagine og lam. Boken ble publisert for første gang i Enlland (Ellis er en velkjent britisk skuespiller som lider av type 2 diabetes) og ble utgitt i USA 1. november 2011.

Dolce Vita: Diabetes uten grenser

Sam Talbot

Forfatteren er en profesjonell kokk som dukket opp i det populære fjernsynsprogrammet & # 8220; Top Chef & # 8221; og har to restauranter i New York. Talbot også hygglet med type 1 diabetes fra en alder av 12 år. De 75 oppskriftene i hans bokfokus på A & # 8217; sunn ernæring (f.eks. Svart kål chips), kjøkken med ferske ingredienser og sjømat: Talbot er en lidenskapelig surfer og hans kjærlighet til alle oceaniske ting er tydelig i sine oppskrifter. Talbots filosofi: Livet med diabetes angår ikke diabetes; Det handler om å leve.

Utfordring på 30 dager

Av Steve Patchett

I denne slankende emnets oppskrift, velsmakende og tilfredsstillende matvarer hersker. Tenk: Stekt kylling med saus, fylle kalkunfilet, bakt fisk på den italienske og Herbal Pork Roast. Forutsetningen er at å miste en beskjeden mengde vekt, bare 10 eller 15 pounds, senker blodtrykket og senker blodsukkeret. Hver oppskrift inkluderer detaljert informasjon om kalorier, fett, mettet fett, kolesterol, karbohydrater, etc.

The Cookbook Dell & # 8217; American Diabetes Association Diabetes Comfort Food

Av Robin Webb, MS

Fra lasagne til mac-n-ost til ostekake, mange matvarer som folk med diabetes vurderer & # 8220; nei-nei & # 8221; De er i denne komplette kokboken. L & # 8217; Forfatter lover og # 8220; ritocous & # 8221; til de gamle favorittene som lar deg nyte uten skyld.

1000 oppskrifter for diabetes

Av Jackie Mills, Rd

Her er en & # 8217; tilpassede oppskrifter encyklopedi for personer med diabetes. I tillegg til klassiske oppskrifter som kyllingkake, stekt og jordbærkake, inkluderer Mills anbefalinger for 7-dagers menyplanlegging, karbohydratutveksling og andre forslag til diabetikere. Mills er forfatteren av en annen berømt kokbok for diabetes den store boken av diabetiske desserter, som er full av oppskrifter for søtsaker som sjokoladekake og melkeson og blåbærkake.

Lav glykemisk indeks vegetarisk diabetisk diabetiker

Ellie Miller

Matvarer med lav glykemisk indeks er matvarer som frigjør energi sakte for å unngå topper av blodsukker. De har også en tendens til å fylle seg for ikke å føle seg privat. De over 200 oppskrifter i denne boken, fra chili suppe og krydret blomkål for elskere av bønner, alle & # 8217; italiensk pasta salat og alle & # 8217; potetsalat med gylden asparges, er alle vegetariske oppskrifter.

Blodsukker: Stimulerende oppskrifter for alle som handler med Diabetes Challenge og opprettholder god helse

Michael Moore

Chef Moore (ikke regissøren) er en verdensberømt kokk som også har diabetes. Oppskrifter er herlig utenom det vanlige: Tenk og nr. 8220; Enkelt fiken på toast & # 8221;, og frisk urtemousse & # 8221; og & # 8220; sandwich med kylling cutlet med sitron & # 8221;.

Gratis oppskrifter for diabetes

Alle disse oppskriftene er en & # 8217; flott tillegg til kjøkkenbiblioteket ditt, spesielt hvis du eller en elsket du har diabetes.
Men hvis du leter etter en oppskrift som passer for diabetes i kveld, kan du se på en av de gratis oppskrifter for Healthline Diabetes:

  • Rister
  • Superfoods
  • Brownies
  • Andre oppskrifter