Bloat være borte: Forebygging og behandling

Beskrivelse

Alle handler med oppblåsing på et tidspunkt. Moderne amerikansk diett inneholder for mye salt, sukker og meieriprodukter fordi vi ikke kan gjøre det. Faktisk kan media rekruttering av karbohydrater alene gjøre oss beholde om 1.5 pounds vann.

Det er tre hovedårsaker til hevelse:

 • uregelmessighet
 • gass
 • vann

Disse kan jobbe sammen for å skape problemer. Kostholdsproblemer kan forårsake alle tre, eller kan forårsake en, som bidrar til en annen og så videre.

Mens du behandler en type hevelse, kan ikke løse alle dine hevelsesproblemer, kan hjelpe deg med å forstå sunnere vaner.

Forebygging er nøkkelen

Den beste måten å forbedre symptomene på hevelse er forebyggingen: Stopp det før du tar det! Unngå visse ting og opprettholde regelmessig forbruk av andre, vil hjelpe i kampen mot vekten av vannet;. Følgende vil hjelpe deg med å unngå å føle hevelse.

Karbohydrater

Som nevnt ovenfor er karbohydrater en faktor som bidrar. Hvis du vil unngå vannretensjon, må du unngå karbohydrater. Dette er grunnen til at du kan komme på skalaen etter en dag med å ansette tunge karbohydrater, og det virker som om du fikk 5 pund. Du har ikke tjent 5 pund fra et måltid. Faktisk, for hvert gram karbohydrater at forbruket og kroppen din fortsetter å bruke den som energi, samler kroppen din 3-4 gram vann for å hjelpe til med å lagre energien (glykogen).

salt

Saltet og saltet mat gjør ikke bra å hevelse fra gass og vann; vann. Våre celler absorberer alt overflødig vann som kan få til å motvirke natriuminntaket.

Sukker

Dessverre er en annen favoritt i det moderne amerikanske dietten som skjuler i så mange ting i våre panteies en skyldige av vekten av vann;. Vi anbefaler deg å sjekke alle hermetiske produkter, frosne matvarer og krydder for tilsetningene for sukker. Ikke bare er sukker er et enkelt og enkelt karbohydrat, men også når du spiser for sukker, øker insulinnivåene. Høye nivåer av insulin kan føre til at nyrene holder vann og natrium, noe som betyr at du ikke bare øker vekten av vann; men også exacerbandolo med natrium.

Understreke

Stress kan forårsake høyere nivåer av kortisol, noe som bidrar til vektøkningen (mest sannsynlig både i vannretensjon og i # 8217; fettøkningen). Mange ting kan forårsake en økning i kortisolnivået, hvorav den ene er en reduksjon i kalorier, siden denne stressende kroppen. Slik at du kan gå ned i vekt, men hold vekten av vannet på grunn av kortisol, slik at du tenker på å ha gjort fremgang eller til og med øke vekten under kostholdet. Dette er en av de mange grunnene til at en liten reduksjon i kalorier, sammen med en sunn og ikke-slitsom øvelsesrutine, er den beste tilnærmingen til vekttap.

Foss

Du vil bli hydrert. Det kan virke counterintuitive at du vil konsumere vann for å unngå vekten av vann;. Men drikker åtte glass 8 væskefluid ounces (helst vann, uten kjære eller meieriprodukter) om dagen, vil du forbli hydrert og kroppen din vil ikke samle vann. Dette betyr at du vil unngå vannretensjon.

Hoven

Først av alt, det kommer til å akseptere at du vil oppleve vannretensjon noen ganger. Bare skjer. Vi er mennesker og kroppen vår er sammensatt for mer enn 50% fra vann. Noen ganger gir vi oss noe litt, noe mer karbohydrater eller et stykke bursdagskake.

Når vi gjør det, og skalaen plutselig leser 10 pounds mer eller våre bukser føler seg nærmere, er det normalt. Og det betyr ikke at vi fikk så mye vekt, så ikke panikk og plutselig begrense kalorier eller slå kroppen din i dine kommende treningsøkter. Husk at dette faktisk kan forringe vannretensjon.

Trening

Først av alt, trening. Dette vil hjelpe med hevelsen på grunn av uregelmessigheten. Flytting hjelper også tarmene dine til å bevege seg. Selv om det i utgangspunktet kan forårsake en bit & # 8216; vannretensjon for å reparere muskler, hvis du trener regelmessig, forbedrer du blodstrømmen og sirkulasjonen. Dette bidrar til å redusere vannretensjonen. Hvis du for tiden arbeider med vannretensjon, og du trener regelmessig, stå opp og flytte deg, vil hjelpe deg med å bli kvitt vekten av vannet;.

Mineraler

Hvis du allerede har å gjøre med vekten av vannet, test et magnesiumtilskudd for å behandle natrium som kan være en faktor som bidrar til. En studie, publisert på Journal of Women’S Helse, Han oppdaget at kvinner som led av vannretensjon før syklusen hadde redusert vannretensjon i den andre måneden av inntak av magnesiumtilskudd.

Kalium er et annet godt mineral når du prøver å kvitte seg med vekten av vannet;. En studie publisert på Arkiv av internmedisinDet har oppdaget at en tilstrekkelig mengde kalium kan motvirke effekten av natrium, som inkluderer høyere blodtrykk forbundet med et høyt inntak av salt og risikoen for kardiovaskulær sykdom. Noen gode kaliumrike matvarer er:

 • asparges
 • bananer
 • brokkoli
 • sitrus
 • meloner
 • tomater

Drikke

Hold deg godt hydrert kan gjøre mirakler mer enn en vei. Husk: Til tross for ideen om at du vil bli kvitt vekten av vannet, vil du ikke eliminere vannet, siden kroppen din vil samle den hvis du føler deg dehydrert. Så sørg for at du ikke reduserer vannet når du har å gjøre med oppbevaring.

I tillegg til dette vil alt som er et naturlig vanndrivende middel, bidrar til å øke produksjonen av urin og redusere vannets vekt, minst litt kortsiktig. For eksempel vil kaffe og te med høyt koffeininnhold hjelpe. Husk bare du ikke vil legge til sukker eller meieriprodukter hvis du drikker dem for å gå ned i vekt raskt.

Allergi og hevelse

Alle matvarer du kjenner, du har en’allergi bør unngås, siden de kan forårsake hevelse og hevelse. Hvis du mistenker at det er noe du er allergisk, kan du ta testen fra en helsetjenester operatør hvis du fortsatt opplever vannretensjon selv etter å ha prøvd alt over. Snakker også med legen din hvis du føler deg hevelse ofte eller hevelse som er smertefullt. I sjeldne tilfeller kan væskebehandling være indikativ for skjoldbruskkjertroblemer (andre symptomer inkluderer tørr hud, tretthet, lavt humør, hårtap og vektøkning) eller et problem med lever eller hjerte. Hvis hevelsen fortsetter utover det vi tror er normalt, snakker du alltid med legen din.

Bunnlinjen

Hevelse skjer. Om det er uregelmessighet, gass eller vann, på et tidspunkt må vi oppblåse alle. Unngå det er bedre enn å behandle det.

L’mer sunn tilnærming for å unngå hevelse inkluderer:

fordeler

 • Trening.
 • Følg et sunt kosthold som unngår salt og sukker.
 • Følg en dårlig meieri av meieriprodukter og karbohydrater.
 • Hold deg hydrert med vann for hele dagen.