Kan man bruke matolje til runking?

Hva annet kan man bruke som glidemiddel?

Om du ikke har glidemiddel tilgjengelig, finnes det ting i hjemmet som kan gi noenlunde samme effekt. – Olivenolje og babyolje er nok ofte er i bruk som glidemidler. Fuktighetskremer som gode, gamle Spenol eller Nivea dagkrem kan også funke.

Kan vaselin brukes til glidemiddel?

Det er riktig at det ikke er anbefalt å bruke vaselin som glidemiddel blant annet fordi det kan føre til infeksjoner. Vaselin kan også tørke ut slimhinnene og er derfor ikke egnet til det bruket.

Kan man runke med olivenolje?

Nei, det er ikke farlig å onanere med rapsolje/olivenolje. Det gjør ikke noe om det kommer litt i urinrørsåpningen. Hvis du bruker matolje må du sikre deg at den ikke har noen tilsetninger slik som krydder, hvitløk eller lignende.

Kan man bruke body lotion til å runke?

Jeg vil anbefale deg å slutte med bodylotion når du runker. Bruk heller en parfymefri babyolje eller glidemiddel.

Er det farlig å bruke såpe som glidemiddel?

Ja, som du sikkert har merket, så er det nok ikke så lurt å bruke såpe som glidemiddel. Det er viktig å bra å vaske penis, spesielt under forhuden.

Er det farlig å runke med vaselin?

Nei, det er mange som bruker vaselin når de runker/onanere. Det eneste er at det kan være litt vanskelig å vaske bort. Du kan få glidemiddel hos helsesøster å skolen eller på helsestasjon for ungdom.

Kan man bruke babyolje i rumpa?

Vask stumpen med lunkent vann og en myk klut. Bruk gjerne et par dråper mild babyolje i vannet. Avføring kan godt skylles av med dusjen først dersom du har det tilgjengelig. Alternativt kan du bruke tynne kompresser eller engangsvaskekluter i papir, som kan kastes etter bruk.

Kan man bruke vaselin nedentil?

Både vaselin og babyolje kan nok fylle funksjonen som glidekrem, men det er ikke sunt for deg innvendig. Undersøkelser har vist at kvinner som bruker vaselin innvendig har dobbelt så stor risiko for å få bakteriell ubalanse i skjeden.

Hva kan man bruke som massasjeolje?

Om man skal bruke matolje anbefales solsikkeolje. Denne lukter minst, og fungerer veldig godt som en massasjeolje. Den koster også så godt som ingenting, og selges i alle dagligvarebutikker. Les også: Slik kvitter du deg med matolje.

Kan man bruke håndkrem som glidemiddel?

Ja, det er mulig å bruke håndkrem som glidemiddel. Men, det vil ikke gi den effekten du forventer av glidemiddel. Etter kort tid, vil det bli like tørt i skjeden som uten. Det er ok å vite at om du bruker kondomer, så vil håndkrem føre til at kondomet sprekker.

Kan man bruke håndkrem når man runker?

Det går helt fint å bruke håndkrem og andre kremer ved runking. Du kan også bruke matolje av ulik sort.