Hvordan finne riktig størrelse på briller?

Hvordan få briller til å sitte?

Svar: Det finnes ingen fasit på hvordan briller skal sitte, annet enn at det skal være komfortabelt. For eksempel bør stanglengden være lang nok, slik at de kan tilpasses og sitte behagelig over ørene. I tillegg bør ikke underkanten på innfatningen hvile på kinnene, da de kan gnisse og irritere huden.

Hvor mye koster progressive briller?

Hva koster progressive briller?
  • Platina – kr 6.900.
  • Gull – kr 5.700.
  • Sølv – kr 4.500.
  • Bronse – kr 2.700.
  • Basis – kr 500.

Hvor er det best å kjøpe briller på nett?

10 beste brillebutikker på nett
Navn Handle
Mister Spex Til Nettbutikken
SmartBuyGlasses Til Nettbutikken
Specsavers Optikk Til Nettbutikken
Synsam Til Nettbutikken

6 weitere Zeilen

Hvilke briller skal jeg velge?

– Har du et langt og smalt ansikt, bør du for eksempel ikke ha en brille som gjør det lengre og smalere. I stedet bør du ha en modell som samler ansiktet. Er haken din bredere enn pannepartiet, bør du ha en brille som ikke gjør at ansiktet ditt virker nedtungt.

Hvilken farge på brillene?

En varm hudtone passer fint med varme toner som rødt, gult, oransje, gull og kameltoner, samt mørke og varme brunfarger. En kald hudtone passer fint med kjøligere toner som lilla, blå, grønn, sølv, grå og rosa, samt klare bruntoner.

Hvilke briller er moderne nå?

Sesongens trendguide er endelig her, og kan du bare glede deg til vår og sommer. Materialene du skal se etter i briller er transparent acetat, delikate metallrammer og markerte plastrammer. Farger som rosa og gult, store retroinspirerte rektangulære rammer og runde former er bare noen stikkord for denne sesongen.

Hva er brilleinnfatning?

Briller er en optisk innretning med (to) glass som vanligvis er satt inn i en ramme (innfatning) som bæres på nesen med brillearmer/-stenger hektet bak ørene.

Hvordan unngå at brillene sklir ned?

Ved å montere på antiskliputer kan man heve brillen, og sørge for at den sitter bedre på nesen. De vil også forhindre at brillene sklir ned på nesen.

Hvem kler runde briller?

Akkurat som runde fjes kler firkantede briller, kan du med firkantet fjes myke opp dine trekk med runde former. Se etter briller som er mykere i formen og som følger øyenbrynet eller prøv ut de runde brillevariantene.

Hvor lang tid tar det å venne seg til nye briller?

Når du får et nytt par briller som du aldri har brukt før, må du venne deg til dem. Noen trenger bare et par dager til å bli vant til sine nye briller, mens andre trenger inntil to uker. Så det er helt normalt dersom du bare kan se rammen rundt ett av brilleglassene når du setter dem på første gang.

Hvor får man billigst briller?

Spar opptil 90 prosent på briller
Billigste briller Innfatning + glass Innfatning + progressive glass
ExtraOptical 79,- 469,-
Brilleland 199,- 500,- eks. innfatning
Specsavers 295,- 795,-
Favoptic 295,- 885,-

4 weitere Zeilen