Hvordan finne balanse som en ny mor

Når det blir en mor, kan det virke som om hele verden er opprørt.

Del på Pinterest

L’Ankomst av et nytt barn kan være komplisert og viktig. Alt ditt liv har endret seg, og du kan spørre om ting aldri kommer tilbake mer normalt.

Selv om ting aldri kommer tilbake mer enn’de var før barnet, over tid vil de uniform og din nye normalitet vil begynne å virke som mulig.

En måte du kan føle deg mer i kontroll over din verden litt og gjør alt som er i din makt for å finne balansen som en ny mor.

Når folk snakker om balanse, snakker de ofte om balanse mellom arbeid og privatliv. Selv om dette er viktig, er det nesten umulig å få det uten å først finne den interne balansen.

Som en ny mor kan det være lett å overse deler av dere som var & # 8211; Og jeg er & # 8211; Viktig for hvem du er. Husk dine essensielle deler, vil du kunne nå en indre balanse som vil hjelpe deg med å føle deg som om deg igjen.

Gi en titt på forslagene nedenfor for å hjelpe deg med å finne din indre balanse som en ny mor:

Flytt kroppen din

Ditt fysiske selv er en viktig del av hvem du er og hvordan du føler, og det er viktig å mate det hver dag.

Dette er ikke bare hva du spiser. En av de beste og enkleste måtene å ta vare på kroppen din er å flytte den.

Flytte kroppen din betyr ikke å gå til en spinn leksjon 3 uker etter fødsel fordi du vil miste barnets vekt. Betyr å gjøre noe fysisk som gjør at du føler deg bra hver dag.

Det kan være en kort spasertur til postkassen umiddelbart etter fødselen, en tur rundt # 8217; isolert noen uker senere, en svømmetur med en venn et par uker senere eller danse med partneren din i stuen når som helst.

Tren din hjerne

Med så mye av hjernekraften forbrukes av barnets behov, kan det være vanskelig å bevege seg bort fra tankene på # 8217; amming, bleier og søvn, og i noe som kan virke mer stimulerende.

Når du gjør det, trene hjernen din og hjelpe deg med å føle deg litt og mer som din voksen og interessant hver dag.

Velg å se på nyhetene, lese en interessant artikkel, lytt til en ny podcast eller les litt & # 8216; av en ikke-foreldre bok eller barnet hver dag, og tankene dine vil begynne å føle seg mer frisk på svært kort tid.

Snakk med noen

Den nye foreldre kan være veldig isolerende, men å være sosial er en viktig del av # 8217;.

Hver dag kan du finne et poeng å snakke med noen er en dag når du føler deg bedre enn før.

Mens en avtale i person med en venn eller partner ofte er den mest tilfredsstillende og balansen, er det noen ganger ikke mulig. I disse dager, sørg for at du forlater hjemmet og chatte med barista i baren, send meldinger til en gammel venn eller ring en slektning for å fylle opp sosial interaksjon.

Hvis du ikke finner støtte og tilkobling du trenger, kan du se etter noen grupper av foreldre på nettet eller lokalt.

Noen ganger kommer i kontakt med noen som kan forholde deg til dine nåværende bekymringer, og kampene kan få dem til å se mer håndterbare.

Ta et minutt for deg

Hvor mye isolator kan synes å være ny morskap, kan samtidig være slitsomt som synes å ikke engang ha et minutt for deg selv.

Hver dag, matet ved å dedikere minst litt & # 8216; av tid til å gjøre noe du liker.

Det kan være så enkelt som å lese en bok eller ta en tur alene, eller involvere hvordan du finner ditt favorittskapssett. Men hva du gjør, vet hvordan du skal gjøre noe for deg, vil hjelpe deg med å finne balansen du leter etter.

Innse at balansen ikke alltid vil være den samme

Når du mister søvn og du sliter med foreldrenes utfordringer, tror du kanskje at det ikke er mulig å finne balansen på;. En del av å føle seg mer balansert er å komme til det faktum at det alltid er et arbeid pågår.

Å finne den interne balansen som mor tar tid, engasjement og forpliktelse til å sørge for at du tar vare på deg.

Når du gjør ditt beste for å tilfredsstille dine essensielle behov hver dag, vil du være i stand til å flytte deg rundt i verden fredelig og ta vare på din nyfødte.

Ta deg tid til i dag & # 8211; Og hver dag & # 8211; Å søke etter balansen; balanse og du vil se fordelen av å gjøre det på svært kort tid!

Julia Picy har en folkehelse master og arbeider på heltid innen positiv utvikling av ungdom. Julia elsker fotturer etter jobb, svømming om sommeren og tar langvarig sviller med sine to barn i helgene. Julia bor i North Carolina med sin mann og to gutter. Du kan finne ditt andre arbeid på Juliapelly.com.