Hvor mye koster mesoterapi?

Hvem kan utføre mesoterapi?

Utføres av lege eller sykepleier/annet helsepersonell med ansvarlig lege. Mesoterapi: Injeksjoner av vitaminer og antioksidanter.

Hvordan utføres mesoterapi?

Mesoterapi utføres med en veldig tynn og liten nål med små lette stikk helt overfladisk i huden. Dette er som oftest ikke smertefullt, men noen områder kan være mer sensitive enn andre, og det tilbys derfor bedøvelse ved behov. Hvis det kombineres med Dermapen kan vi needle det inn i huden (dette gir best resultat).

Hva er Profhilo behandling?

Profhilo er en injiserbar anti-aging behandling laget av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Passer utmerket for hud som har mistet sin elastisitet og fasthet med alderen. En spesialutviklet injeksjonsteknikk reduserer smerten og antall økter som kreves.

Hva gjør en Dermapen?

Dermapen er en avansert form for microneedling. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80 % flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene.

Hvor mye koster det å fjerne strekkmerker?

Priser
KONSULTASJONER
Ansikt 3 200,-
En flekk (blodkar / pigmentflekk) 1 300,-
Ytterligere flekker 800,-
Strekkmerker (opptil 20×20 cm) 2 000,-

208 weitere Zeilen

Hvor mye koster laser mot strekkmerker?

PRISLISTE
GYNEKOLOGISK LASERBEHANDLING PRIS
Strekkmerker (Pris per behandling) Fra 6000
Aktiv akne (30% fradrag på øvrige etterbehandlinger)
Akne arr (avhengig av størrelse) Fra 5000
Arr (pris etter størrelse) per behandling 1000 – 3000

68 weitere Zeilen

Hva koster det å ta laser?

Priser for hårfjerning med laser
Behandling Pris Medlemspris
Legger, bikini og armhuler 4 750,- 3 800,-
Legger og lår 6 175,- 5 175,-
Legger, lår og armhuler 7 500,- 6 500,-
Legger, lår og bikini 7 500,- 6 500,-

23 weitere Zeilen

Hvem kan utføre Dermapen?

Behandling med dermapen / skinpen utføres i de fleste tilfeller av hudterapeut eller kosmetisk sykepleier som har både utdannelse og erfaring innen microneedling. Dette er viktig for å optimalisere behandlingen for deg, og for å oppnå best mulig resultat med lavest mulig risiko for uønskede bivirkninger.

Hvem kan jobbe med Botox?

Kun leger kan forskrive og rekvirere botulinumtoksin fra apotek. Botulinumtoksin, som Botox, kan kun rekvireres av lege til humanmedisinsk bruk. Annet helsepersonell, som for eksempel sykepleiere, kan ikke beslutte at en person skal behandles med botulinumtoksin.

Hvordan bli dermatologisk sykepleier?

Kosmetisk dermatologisk sykepleier er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe i og med hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker. For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått sykepleierutdanning/bachelorgrad i sykepleie.

Hva skjer etter kjemisk peeling?

En kjemisk peeling er en velkjent og mye brukt kosmetisk behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden og tillates å trekke dypt ned i hudlagene. I løpet av de neste 1 til 14 dagene, avhengig av hvor dyp peelingen er gjort, flasser den gamle huden av, og ny frisk hud kommer til syne.