Hvor lenge varer voksing av bikinilinje?

Hvordan få en fin bikinilinje?

Hårfjerningsmetoder
 1. Barberhøvel: Hårene skjæres av like ved hudoverflaten. …
 2. Bikinivoks: Hårene dras opp med røttene. …
 3. Brasiliansk-voks: Hårene dras opp med røttene. …
 4. Hårfjerningskrem: Løser opp hårene, og har fordelen med at hårene vokser ut mykere enn ved barbering.

Hva er bikini pluss?

Man kan si at bikini pluss er en mellomting av bikinilinjen og full brasiliansk. Velg mellom Sensitiv (HotWax) eller stripsvoks. Bikinilinje (vanlig truse): hårfjerning av bikinilinjen.

Hva regnes som bikinilinje?

Det betyr at absolutt alt håret fjernes, både på sidene, foran, midt under og bak. Noen beholder en liten stripe foran, og det er mange som kaller dette også for brazilian, forklarer Kvamsdahl.

Hva skal man gjøre før voksing?

Unngå å bruke fuktighetskrem eller kroppsolje samme dag som du skal vokses slik at voksen fester seg godt til hårene, dette gjør hårfjerningen lettere. Hvis det er mulig, ta et bad/dusj med varmt vann og nøytral såpe før du vokser.

Hvor lenge må man spare hår før voksing?

Hva bør jeg være oppmerksom på FØR voksing? For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm, helst ikke lenger og absolutt ikke kortere. Barber deg 2 uker før hvis du vil ha ideell lengde.

Hvor ofte vokse bikinilinje?

Det anbefales å vokse bikinilinjen hver tredje til femte uke. Når du har vokset tidligere, trenger ikke hårene være fullt én cm for å bli med voksen, da de ikke sitter så hardt nede i hårsekkene som tidligere. På tre til fem uker vokser hårene fra ca fem til åtte millimeter.

Hvor lang tid tar det før håret vokser ut igjen etter voksing?

Hvis du nylig har vokset deg kan hårene være for korte for å kunne vokses igjen. Hårene vokser ut igjen i ulik fart og etter ca. fire uker har vanligvis alt håret vokst tilbake.

Hvordan unngå nuppete bikinilinje?

Bruk en barbergel eller barberskum tilpasset intimområdet. Prøv en klar barbergel, da blir det enklere å se hvor du barberer. Pass på at høvelen du bruker har skarpe blader, det reduserer eventuell irritasjon. Barber i samme retning som hårene vokser, og prøv å unngå alt for mange repetisjoner.

Hvordan vokse bikinilinjen selv?

Smarte voksetips
 1. Voks like etter menstruasjon, da er smerteterskelen din høyest.
 2. Voks ca. …
 3. Hårene bør være ca. …
 4. Bruk voksekrem før og etter voksing.
 5. Pass på hyginenen og møt opp til voksetimen nydusjet.
 6. Peeling hjelper til med å unngå inngrodde hår.
 7. Vent 12-24 timer før du har sex etter voksetimen.

Kan man bruke Alvaskin nedentil?

Behandlingen tar kun 10 minutter og du kan bruke den over hele kroppen. Apparatet er enkelt å bruke og kan til og med anvendes i ansiktet og på intime områder.

Kan man sole seg etter voksing?

Etter voksing, unngå sollys i 48 timer, når huden er mer følsom og delikat. Trening , svømmebassenger og badstuer bør også unngås i 24 timer etter voksing, siden porene fortsatt er åpne og mer utsatt for betennelse.