Hvor lenge varer Juvederm?

Hva er forskjellen på Restylane og fillers?

Den aller viktigste forskjellen er at Restylane er en filler som består av hyaluronsyre (99,9% lik hudens) og bygger volum og forbedrer fukt og hudstruktur. En toksinbehandling består av små doser av botulinumtoksin som er en nervegift som midlertidig reduserer/lammer muskelaktivitet.

Hvor vondt er det å ta Restylane?

Bortsett fra et lite stikk med en tynn nål inn i huden, er det oftest nesten ingen smerter å snakke om. Mye av årsaken er at det i Restylane er integrert lokalbedøvelse «lidocaine», som raskt bedøver det området som behandles.

Hvordan fjerne Juvederm?

Behandlingen er noe smertefull

Enzymet sprøytes inn der man har HA-filler som man vil fjerne, og vil som regel ha effekt i løpet av noen dager. Behandlingen er litt smertefull, ifølge legen, men det er små mengder som skal til og det kan gis bedøvelse.

Hvor lang tid tar det før fillers går ut?

Hyaluronsyre kan reverseres, og etter hvert som kroppen bryter ned stoffet vil effekten forsvinne. Normalt tar dette mellom tre og atten måneder. Enkelte fillere kan vare i over to år.

Hvor lenge er man hoven etter Juvederm?

Etter en Botox injeksjon kan du forvente å være litt rød og flekkete i ca 15 minutter etter behandlingen. Restylane/Juvederm behandling vil gjøre at du føler deg litt hoven de neste dagene. Ved å ise ned noen minutter hver time vil det bidra til å dempe hevelse og irritasjon.

Hvilken filler er best?

HA (hyaluronsyre) filler er det bransjen de siste 10 år anser som den aller tryggeste og den mest forutsigbare behandlingsformen når det gjelder injeksjonsbehandling.

Hvor lenge varer Restylane?

Etter en behandling med Restylane vil du se resultater umiddelbart. Resultatet er ikke permanent. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder.

Hva er forskjellen på fillers og Botox?

Kortversjonen er at botox er et middel som får musklene til å slappe av, mens filler fungerer som et fyllstoff.

Hvordan føles Restylane?

– Det er ikke spesielt vondt. Det føles som myggstikk, sier Elin nøkternt. Hun ser avslappet ut der hun ligger. – Filleren er tilsatt litt bedøvende Lidokain, slik at behandlingen ikke skal være smertefull, forklarer Hansson.

Hvor lang tid tar det før Restylane virker?

Effekten kan først merkes etter noen dager, men det kan ta opptil 7-12 dager for maksimal effekt. Du vil bli satt opp på en kontroll etter den første behandlingen, slik at man kan vurdere effekten. Ved kraftig og aktiv muskulatur, kan den første Botox behandling gi delvis respons.

Hvor mye er 1 ml Restylane?

Bestill time
Konsultasjon 350,-
Restylane filler 0,5 ml (f. eks liten leppe) fra 3 100,-
Restylane filler 1 ml (f. eks kinnben) fra 4 300,-
Restylane filler 2 ml ( f. eks hake og kjevelinje) fra 7 900,-