Hva inneholder CeraVe?

Hvorfor er CeraVe bra?

CeraVe har blitt en av USAs bestselgende hudpleiemerker fordi de baserer seg på ceramider. Ceramider er lipider, eller fettsyrer, som er en naturlig del av hudens barriere, som beskytter huden vår mot ytre påvirkninger.

Er CeraVe testet på dyr?

Nei, CeraVe-produkter er ikke testet på dyr.

Hvordan bruke CeraVe Hydrating Cleanser?

Påfør CeraVe Hydrating Cleanser Normal to Dry Skin 1L om morgenen så vel som om kvelden på våt hud. Masser deretter for å fjerne urenheter og skyll med lunkent vann.

Hvordan bruker man CeraVe?

Denne parfymefrie og hypoallergene rensen kan også brukes til fete hudområder på for eksempel rygg/skulder. Masser inn i fuktig hud og skyll av. Unngå øyeområdet. Ved kontakt, skyll grundig med vann.

Hvordan vite om man har tørr eller fet hud?

Det vanligste er å ha tørre partier i kinnene, mens T-sonen (hake, nese og panne) er fet. I T-sonen kan det derfor forekomme urenheter og kviser i perioder, og huden kan bli blank. Tørre partier i kinnene skyldes ofte mangel på fukt. Generelt jevn og fin hudoverflate.

Hvordan bruke en Cleanser?

De fleste rensekremer skal brukes på tørr hud og masseres godt inn slik at makeup og annet blir oppløst før du skyller godt av med vann. Denne typen er best til middels tørr hud, da veldig tørr hud kan bli stram etter skyllingen med vann.

Hva er Moisturising Cream?

Fuktighetsgivende krem for tørr/svært tørr hud. Til ansikt og kropp. Bidrar til å styrke den beskyttende hudbarrieren i ansiktet og på kroppen ved hjelp av tre essensielle ceramider og hyaluronsyre.

Hvilken CeraVe Cleanser er best?

Cerave Hydrating Cleanser er verdens beste vannbaserte rens for oss med tørr hud. Jeg dobbeltrenser hver kveld med en oljerens etterfulgt av denne. Får ren hud som ikke mister et gram fuktighet.

Hva kan man gjøre for å få renere hud?

For mye skrubbing med vann og såpe irriterer huden slik at du kan flere kviser. Vask med bare rent vann, en rens eller eventuelt vann og en mild såpe. Den beste måten å vaske ansiktet på, er å bruke hendene.

Hvordan bli kvitt fet hud?

Rens og fuktighetskrem hver morgen og kveld er det absolutt viktigste du gjør hvis du har fet hud. Husk at mangel på fukt kan gjøre at huden prøver å kompensere med å produsere mer talg, og urenheter og mer blankhet kan oppstå. Fuktighetskrem er derfor en viktig del av hudpleierutinen.

Er det lov å teste kosmetikk på dyr?

Dyretesting av kosmetikk har blitt forbudt i Norge og EU, etter nesten 30 års påvirkning av myndigheter nasjonalt og gjennom EU. Dessverre blir kosmetikk fortsatt testetdyr i andre deler av verden, og produkter fra disse selskapene blir solgt her i Norge.