Zink Pyrizione: Bruk i hudpleieprodukter, fordeler og bivirkninger

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er sinkpyritoren?

Sink pyrily, også kjent som pyrithion sink, har antibakterielle, antimikrobielle og antifungale egenskaper som kan bidra til å behandle seborrheic dermatitt (også kalt flass), psoriasis av hodebunnen og L’akne.

Kan Hemmer gjærvekst, som er en hovedfaktor i flasset. Som navnet antyder, sink pyrizione Den er avledet fra # 8217; Zink kjemisk element og brukes i en rekke hår- og hårpleieprodukter.

Pyrily sink sjampo

Den pyrily Zinc Shampoo ligger i mange vanlige Antiforfure Shampoos. Det er antimikotisk, antibakteriell og antimikrobiell, som betyr at det kan drepe sopp, bakterier og mikroorganismer som kan bidra til en pruriginøs og scaly hodebunnen.

For å bruke den, følg instruksjonene på flasken, men generelt bør du:

 • Påfør på våthals.
 • Arbeid til du får et skum.
 • La sitte på hodebunnen i et minutt.
 • Rens grundig.
 • Kjøp ZINC Pyrizione Online Shampoo.

  Pyrily sinkkrem

  Seborrheic dermatitt påvirker ofte hodebunnen, men kan også forårsake grove og scaly flekker på huden. Pyrily sinkkrem brukes til å behandle Seborroic eller Psoriasis Dermatitt på kroppen.

  For behandling av mild seborrheic dermatitt, den National Foundation for L’eksem antyder den daglige bruken av et vaskemiddel som inneholder 2% pyrithion-sink etterfulgt av en fuktighetsgivende krem. Du kan også bruke den daglige krem ​​ved å påføre det i et tynt lag på det berørte området.

  Kjøp Zink Pyrithey Cream Online.

  Pyritione sink ansikt vaskemiddel

  Pyrithe sink ansikt vaskemiddel kan bidra til å lindre rødhet og kløe assosiert med seborrheic dermatitt på ansiktet. Det kan også bidra til å lindre en del av «8217; kombinert farthet til seborrheic dermatitt og dermatitt.

  Det er noen tester som 8217; bruk av en medisinsk såpe som inneholder 2 prosent av sink pyrizione kan bidra til å eliminere akne.

  Kjøp Pyrizione Zinc Face Cleaner Online.

  Potensielle bivirkninger av pyrithe sink

  Zink Pyrizione er godkjent for Bench-Top Antifrafora Shampoo (OTC), men bør bare brukes topisk. Det kan brenne eller holde fast hvis det kommer i kontakt med øyne, munn eller nese.

  Andre bivirkninger kan omfatte brenning eller rødhet og i sjeldne tilfeller blærer. Snakk med en lege hvis du er gravid eller du ammer før du bruker sinkpyrizione. Hvis du engasjerer sink Pyrizione, kontakt lege umiddelbart.

  Zink Pyrizione vs Seleniumsulfid

  Selen sulfid er en aktuell antifungal behandling som bremser veksten av gjær på hodebunnen eller på kroppen. Den er tilgjengelig i begge former for reseptbelagte og OTC.

  Som sink pyrizione, er det også Vanligvis funnet I antifoule sjampo, og de to ingrediensene kan fullføre hverandre. Selen sulfide er kjent for å være litt og kan være irriterende hvis den er igjen i hodebunnen for lenge. Det er naturlig en lett oransje farge, så sjampo eller hudpleieprodukter som inneholder selen sulfid er vanligvis en fiske tone.

  Ta bort

  Zink-pyritoren, også kjent som sinkpyrizione, er en vanlig ingrediens i anti-boring sjampo, men kan også være effektive i behandling av psoriasis, # 8217; eksem og # 8217; akne. Dette skyldes sine antimikrobielle, antibakterielle og antifungale egenskaper.

  Det er bare tenkt for aktuell bruk og kan forårsake brennende eller brennende hvis det kommer i kontakt med øyne, nese eller munn.

  Det bør aldri inntas. Hvis du er gravid, ammer du eller du tenker på å bruke et produkt som inneholder sinkpyrizione på et barn, snakk med en lege før du gjør det.