Yuck min yum: ring meg med navnene jeg velger

Yuck min yum er en kolonne som utforsker hvordan kultur og samfunn skal forme identiteten og påvirke helsen vår. I denne første episoden vil vi undersøke hvordan navnene og etikettene kobles til måten vi behandler oss selv, og alle de gode & # 8211; Og det onde & # 8211; Hva kan oppstå.

Jeg går med mange forskjellige navn.

Da jeg var barn, hvis jeg dro til butikken med min mor, og jeg gikk, visste jeg at han alltid ville kunne finne meg. Fordi? Fordi hans kallenavn for meg var veldig spesifikk. Det var et kallenavn som ingen andre kunne ringe meg.

Å føle at moren min skriker dette navnet i et travelt supermarked er nok til å tiltrekke seg noen oppmerksomhet, men i en alder av æra har det også gjort ham bevisst på navnene på kraften de bærer.

Navnene er viktige fordi etikettene og # 8211; En annen type navn vi kan bruke & # 8211; de er viktige

I mitt personlige liv, forkortet familiemedlemmer mitt navn, kaller meg & # 8220; Cami & # 8221; O & # 8220; Camia & # 8221; (TBH, L’stavemåte endres avhengig av personen som ringer meg). Men gjennom årene, noe så mildt som feilene med kreativ stavemåte av navnet mitt, har forlatt en dyp psykologisk påvirkning av min oppfatning av selvtillit og min sikkerhet.

Behovet for å stadig forsvare navnet mitt, hans uttale og # 8217; stavemåte, og til og med mitt ønske om å bli kalt en bestemt etikett, kan fortsette i mine samspill med andre lenge senere. Det som ofte ikke er sagt, lærte jeg snart, er denne utfordringen å balansere hierarkiet som kommer fra disse interaksjonene. Det er aldri bare et navn.

Da jeg ble større og jeg begynte å utskjære min sexidentitet, ble navnene, betydningen av navnene tatt med meg. Akkurat som min mors kallenavn for meg er det situasjonell, så er navnene som jeg identifiserer og med hvem til andre til å referere til meg, i visse situasjoner.

Innenfor grensene til en scene eller seksuell opplevelse, bli kalt & # 8220; Slut & # 8221 ;, & # 8220; whore & # 8221; O & # 8220; Dirty Little Girl & # 8221; det ville ikke være upassende (og det kan være veldig spennende!). Men utenfor grensene til soverommet, C’Det er fortsatt et tungt stigma i å hevde disse ordene for oss selv.

I # 8217; i fjor, spørsmål om typen & # 8220; det er riktig?& # 8221; & # 8220; er etisk?& # 8221; og & # 8220; Dov’er dette i tråd med min personlige politikk?& # 8221; Han har re-dukket opp for meg fordi min kroniske smerte tvang meg til å gjennomgå forholdet jeg har med navnene og effektene på helse som kommer fra disse navnene og etikettene.

Det vi aksepterer eller tillater andre å ringe oss, kan påvirke vår følelse av selvtillit. Det kan påvirke vår selvtillit, nå så mange andre deler av livet vårt. Kort sagt, de kan ha en psykologisk effekt på hvordan vi ser hverandre og dikterer hvordan vi kan samhandle med andre.

Studier har vist de negative effektene på helsen til Rasisme på enkeltpersoner, Men det samme kan sies for de andre identitetene som vi holder og undertrykkelsene vi møter på grunn av dem.

Disse navnene og etikettene påvirker tilgangen og kvaliteten på helsevesenet;. Bare se på de utallige historiene om hvordan kvinner, spesielt farge kvinner, står overfor vekten av rasisme, misoginoir og stereotyper i legenes studio.

Omvendt av medaljen, loven og uttalelsen er grunnleggende elementer av mental helse for mange marginaliserte grupper. Vi begynner å se det Studier som utforsker L & # 8217, positiv effekt at den riktige identifikasjonen har ikke-kompatibelt trans- og kjønn individer som viser hvor viktig det er å ikke anta som andre (i tilfelle av disse studiene, Kjønn og seksualitet) identifisere det.

Aksepterer også etikettene som vi prøver å være assosiert, i stedet for de som er gitt av makt, kan gjenopplive oss.

Så det er ikke alt negativt når det gjelder navn. Jeg vurderer ikke bare # 8217; Viktigheten av etiketter og navn fra synspunktet til hva som passer, men også hvordan du finner samfunnet som jeg kobler til.

Personlig, ikke bruk & # 8220; deaktivert & # 8221; Å beskrive meg selv & # 8211; Og jeg finner at dette har blitt en av de mest krevende tingene i søket etter hvor jeg finner meg selv, selv med ønsket om å ønske et fellesskap for å koble til denne delen av min identitet. Jeg føler ikke at det er et begrep som jeg kan kreve meg selv og mine erfaringer.

Selv om min kroniske smerte påvirker måten jeg seiler i verden, er det ikke på en måte som forbyder eller gjør daglige aktiviteter vanskelig.

Men for å eksistere som noen med kronisk smerte synes noen ganger å bevege seg i en limbo; et sted mellom & # 8220; deaktivert & # 8221; Og helt & # 8220; Normodotato & # 8221; Kronisk smerte ser ut som den eneste nøyaktige måten å beskrive min erfaring på dette punktet. Dette i seg selv kan være et levende eksempel på hvordan etiketter kan være nyttige for oss å finne et fellesskap.

Navnene hjelper oss med å identifisere vårt samfunn og de som er vårt folk

Min mors kallenavn for meg; & # 8220; kronisk smerte & # 8221 ;; Kjæledyr navn i sengen: alle bringe tilbake alle’Viktigheten av navn og etiketter. Etikettalternativene og navnene kan gi kompliserte følelser, men jeg finner mer aksept for deres navigasjon og som jeg vil bli oppfattet i verden.

Jeg finner styrke for å tilpasse seg hvordan jeg vil bli kalt, selv i # 8217; sørg for at navnet mitt er uttalt riktig første gang jeg møter noen igjen.

Hva vi følger, hva vi velger å bli kalt og til og med finne fred i # 8217; bli kalt med feil navn leveres med en unik forsterkningsform. Følelsen av makt i å hevde oss selv Disse navnene og etikettene kan gjenspeile samfunnene og helbredelsen vi leter etter (re) hevder.

Cameron Glover er en forfatter, seksuell lærer og digital superhelt. Han skrev for publikasjoner som Harper’S Bazaar, Bitch Media, Catapult, Pacific Standard og Allure. Du kan komme i kontakt med deg Twitter.