Yuccas helsemessige fordeler

Cos & # 8217; er yucca?

Yucca er vanlige hagesplanter med spisse blader. Det er mange arter av planter og ofte spiser frukt, frø og blomster. (Yucca bør ikke forveksles med Yuca, som er en rotgrønnsak også kjent som Cassaca.)

Yucca tilbyr mange helsemessige fordeler og brukes ofte i medisin. Deler av Yucca-anlegget kan inkorporeres i kostholdet ditt. Det kan også brukes lokalt for å behandle hud- eller skadeforhold. Vanligvis blir Yucca tatt som et supplement.

Øke immuniteten

Yucca inneholder høye mengder vitamin C og antioksidanter, som både kan dra nytte av immunsystemet og generell helse.

Vitamin C stimulerer produksjonen og # 8217; aktivitet av hvite blodlegemer, som bekjemper infeksjoner og virus.

Antioksidanter inneholdt i Yucca beskytter oss mot cellulære mutasjoner og skade forårsaket av destruktive molekyler som kalles frie radikaler.

Lindrer leddgikt smerte

Indianere har lenge brukt Yucca for å lindre symptomene på leddgikt og yucca kosttilskudd (ofte i form av tabletter) blir ofte tatt for samme formål i dag. Yucca har antiinflammatoriske egenskaper som bidrar til å lindre smerte.

Noen søk antyder at folk med høy risiko for leddgikt kan potensielt forhindre utbruddet av å ansette Yucca.

Yucca inneholder også kraftige antioksidanter og saponiner. Disse stoffene kan redusere symptomene på leddgikt.

Fordel hudhelse Helse

Yucca tilbyr flere hudfordeler. utdanning De viste at Yucca har fotoprotektive egenskaper og kunne beskytte mot solskader bedre enn noen kommersielle SPF.

L & # 8217; Yucca ekstrakt, som noen ganger legges til lotioner, såper eller sjampo, kan brukes til å behandle en rekke hudforhold, inkludert:

  • flass
  • baldness
  • sår og kutt
  • forvrengning
  • Hudsykdommer og infeksjoner

L & # 8217; folsyre tilstede i Yucca kan bidra til å forbedre den generelle helsen til huden og øynene. De høye mengdene vitamin C hjelper også i produksjonen av kollagen, det viktigste hudproteinet.

Hjelp Diabetes Behandling

Yucca kan fortsatt forbedre folks helse med diabetes. Det er bevis på at Yucca bidrar til å regulere blodsukkeret.

TIL 2013 studie Han fant ut at Yucca justerte metabolske forstyrrelser i diabetiske rotter. Det har også blitt funnet at moderat reduserer glukose nivåer. Selv om Yucca aldri skal brukes i stedet for Dell & # 8217; insulin eller andre legemidler som er foreskrevet for diabetes, kan integrere diabetesbehandling. Rådfør deg alltid med legen din før & # 8217;.

Hemmer oksidativ stress

Oksidativt stress (en type ubalanse i våre celler) kan forårsake alvorlig skade på kroppen vår. Over tid, bidrar til Parkinsons sykdom, Alzheimers sykdom, alle fiendtlige mennesker og inflammatoriske forhold. Det er tegn på at forbindelsene i Yucca, inkludert antioksidanter, bidrar til å beskytte kroppen vår mot oksidativt stress.

TIL 2013 studie De har også funnet en betydelig reduksjon i oksidativ stressskader hos mus som Yucca-kosttilskuddene hadde blitt administrert på. Forskere fant at Yucca hadde en beskyttende effekt mot mer organer for degenerasjon.

Potensielle risikoer

Yucca kosttilskudd kan noen ganger forårsake bivirkninger, inkludert:

  • mageknip
  • Han retched
  • bitter smak
  • kvalme

Barn og gravide eller ammende kvinner bør ikke ta Yucca kosttilskudd uten tilsyn av en lege. Ikke C & # 8217; Det er ganske forskning å demonstrere sin sikkerhet, så det er bedre å være forsiktig.

Ingen farmakologiske interaksjoner er kjent for Yucca kosttilskudd.

Det er ikke tilrådelig å ta Yucca i mer enn tre påfølgende måneder. Kan forstyrre kroppsabsorpsjonen av kropp av liposoluble vitaminer.

FDA overvåker ikke kosttilskudd på samme måte som narkotika. Gjør søket ditt på # 8217; selskapet du velger å kjøpe.

Former og doser

De aktuelle former for Yucca er også tilgjengelige som såper, sjampo og lotioner. Du kan ta L & # 8217; Yucca ekstrakt også gjennom oral kosttilskudd, pulver eller flytende form.

Hvis du bestemmer deg for å ansette Yucca kosttilskudd, spør legen din riktig dose. Det er ingen fast fast beløp, men legen kan hjelpe deg med å bestemme det på individuell basis. Aldri ta mer enn legen din anbefaler.