Youtuber savner ikke at de snakker om spiseforstyrrelser

Da jeg skjønte for første gang å håndtere en matforstyrrelse & # 8211; i det andre året på College & # 8211; Jeg følte at jeg ikke hadde et sted å gå. Jeg hadde min konsulent i campus som var veldig hyggelige og hjelpsomme. Jeg hadde mine vanlige avtaler med skolen dietitian.

Men jeg savnet kunnskap og # 8217; førstehånds erfaring med andre mennesker som gjenoppretter fra spiseforstyrrelser.

Min terapeut og dietitian var nyttig, selvfølgelig. Uten dem ville jeg ikke kunne overvinne rotete atferd og reformulere de som er valgt i de som var sunne og matet for meg.

Men C & # 8217; Det er noe i # 8217; Lytt til noen andre som egentlig var der som ingen råd fra eksperter kan erstatte.

Sekund National Association of Anorexia Nervosa og tilknyttede lidelser, Omtrent 30 millioner mennesker i USA bor for tiden med anoreksi, bulimi eller en korrelert matforstyrrelse.

Utvinning er en reise som varer alt liv, og det er derfor så mange mennesker i utvinning deler sine online opplevelser, så andre mennesker har en veikart og en følelse av samfunn i å vite at de ikke er sol.

Hvis du er på utkikk etter historier om ekte mennesker og tips for å integrere behandlingen av spiseforstyrrelser fra legene dine, er disse fem Yountuber et flott utgangspunkt for å håndtere spiseforstyrrelser og utvinningen i en bleknet og medfølende måte.

Loey Lane

Se her.

Modellen Forti Loey Lane størrelser hovedsakelig vlog på sminke, mote og paranormal, men snakker også om hvordan det gjenvunnet for en matlidelse siden han var 16 år gammel.

Det har også vlog på kroppspositivitet, gym angst og matkultur.

Hans video & # 8220;Fat jenter kan ikke spise sykdommer& # 8220; bryter opp myten på hvordan det er en matforstyrrelse & # 8211; og det virkelige faktum at folk & # 8221; FAT & # 8220; de kan (og ha) spiseforstyrrelser og kan derfor ikke motta omsorg fordi de ikke er trodd.

Du kan også finne Looey Up Facebook, Instagram Og Twitter.

Melissa historier A., Ph.D.

Se her.

Melissa A. Fabello, PhD, er en Educator of Eating Disorders som også gjenoppretter. VLOG Ofte på utvinning av spiseforstyrrelser: Det betyr hva det betyr å være i utvinning, som du kan gå tilbake til vei hvis du sliter og hvordan du støtter dine kjære hvis de gjenoppretter.

Det er også populært på spiseforstyrrelser i media, på selvhjelp og lesbiske og biseksuelle kvinner i media.

Hans video & # 8220;Hva en COS & # 8217; er utvinningen av spiseforstyrrelser?& # 8220; omhandler noen av de vanligste spørsmålene som folk i utvinning har, som & # 8221; Hvordan vet jeg at jeg er helbredet? & # 8221;

Du kan også finne Melissa Up Twitter Og Instagram.

Chris Henrie

Se her.

Chris Henrie VLGs på sin personlige helbredende reise fra # 8217; anoreksi nervosa.

Hans video & # 8220;10 myter på spiseforstyrrelserDypere om lag 10 vanlige myter som folk tror på spiseforstyrrelser, inkludert det faktum at menn ikke kan utvikle dem og at alle som har spiseforstyrrelser, er ekstremt tynne.

Chris bryter ned myter i denne videoen og gjør også vlog på spiseforstyrrelser i LGBTQ + -samfunnet, på utvinning, meme på spiseforstyrrelser og på symptomene på mannlige spiseforstyrrelser.

Du kan finne Chris Up Instagram Og Twitter.

Bodyposipanda

Se her.

Megan Jayne Crabbe, forfatter av & # 8220; kropps positiv kraft & # 8221; vlog på alt, fra kulturen av kostholdet til skam av sluts til myter om spiseforstyrrelser.

Hans video & # 8220;Ting som alle burde vite om spiseforstyrrelserI detalj på mytene som mange tror på å spise lidelser: du må være tynn eller undervektig å ha en, som bare skjer med folk i middelklassen eller velstående, og at det er flere spiseforstyrrelser utover brønnen kjent anoreksi og bulimi.

Du kan også finne megan opp Instagram, Twitter Og Facebook.

Hva gjorde jeg etter

Se her.

L & # 8217; trener for å gjenopprette spiseforstyrrelser Min Findlay har vlog på sin personlige erfaring med utvinning av spiseforstyrrelser, både som en trener og som noen som kjempet alene.

Dekker ting som bilder før og etter, frykt mat, passere driftsavhengigheten, binge og sammenligne deg med andre på sosiale medier.

Det har også vlog på popkultur og spiseforstyrrelser. I sin video & # 8220;& # 8220; umettelig & # 8221; det er forferdelig? En overlevende av en matlidelse reagerer& # 8220; snakker om Netflix-serien & # 8221; Umettelig & # 8220; fra synspunktet for forsvaret av spiseforstyrrelser.

Du kan også finne min opp Twitter, Facebook Og Instagram.

Alaina Leary er redaktør, Social Media Manager og Boston Writer, Massachusetts. For tiden er det et like bra Magazine og Social Media Editor.