Yoghurt etter trening: Jeg burde spise den?

Hva du spiser før en treningsøkt kan gjøre en stor forskjell i hastigheten som du flytter og hvor lenge du kan gå under # 8217;.

Du visste at selv hva du spiser etter en hard trening er viktig?

Ikke sant! Velg nøye hvis og hva du skal spise etter en trening, fordi da musklene dine reparerer og energireservene må gjenopprettes. Den rette maten kan hjelpe eller hindre denne prosessen, slik at du kan gjenopprette raskere og ha mer energi generelt.

For de som ønsker å gå ned i vekt:

Idrettsutøvere og de som gjør at lengre trening vil trolig trenge en post-treningsmat for en ideell gjenoppretting.

Som en grunnleggende matgruppe er meieriprodukter det beste valget for mange som en pre-eller post-trening snack. Da, meieriprodukter og # 8211; og mer spesifikt yoghurt & # 8211; Jeg er virkelig et godt valg for deg?

Hva er fordelene med yoghurt?

Naturlig hvit yoghurt består hovedsakelig av protein og karbohydrater, med variabel fettinnhold. Inneholder sunne bakteriekulturer, som er gode for fordøyelsessystemet og det generelle trivsel. Yoghurt inneholder også en god mengde kalsium, et viktig mineral for konstruksjonen av beinene!

Selv om karbohydrater er grunnleggende for å øke energireserver etter en grusom trening, må du også bidra til å reparere musklene dine. Og det er her at proteiner kommer inn i spill.

Ideelt sett, etter å ha utført en hard trening, vil du velge en rik matbit med en kombinasjon av karbohydrater og høykvalitets proteiner for å fylle på seg.

Det er derfor Mayo Clinic Anbefaler å kombinere hvit yoghurt med fersk eller frossen frukt for en kraftig post-treningsmating. På denne måten kan du også unngå ikke-næringsrik tilsatt sukker som finnes i sukkerholdige yoghurt.

Å spise disse matene sammen, konsumere en rekke viktige næringsstoffer, inkludert:

 • protein
 • karbohydrater
 • fett
 • Fotball
 • Vitamin C og andre vitaminer og mineraler

Det er mange forskjellige typer yoghurt, fra det uten fett til hele en. Avhengig av hvilken type diett du følger, anbefaler vi at du leser L’Nutrition Data-etiketten og velg din yoghurt tilsvarende.

Hvis du følger et fettfattig diett, men du vil ha tykkelsen på en hel yoghurt, kan et godt kompromiss være lavt fett yoghurt ved lavt fett, selv om det er lavere enn naturlige karbohydrater enn vanlig yoghurt, så du må kompensere til.

For motstandsøvelsen er en god praksisregel å sikte på fire gram karbohydrater for hvert gram protein.

For vekter, to gram karbohydrater for hvert gram protein.

Hva er andre intelligente post-trening snack alternativer?

Meieriprodukter er en smart matbit som nytes etter en treningsøkt for to hovedårsaker:

 • Melk inneholder en god balanse mellom protein og karbohydrater, inkludert naturlige sukkerarter, som du trenger etter en hard trening. Dessuten er melkeserumproteinene i melken Spesielt nyttig for muskelrekonstruksjon.
 • Meieriprodukter generelt er bærbare og enkle å spise raskt, uten komplikasjoner. Enten du har et glass rask melk eller ta en liten yoghurtbeholder for å spise med deg, kan meieriprodukter inkorporeres i alle typer forpliktelser.
 • Selvfølgelig kan du kanskje ikke tolerere meieriprodukter godt. Eller du kan ikke være interessert i å ha meieri hver eneste dag etter en treningsøkt!

  I så fall er det andre snackalternativer som du kan nyte etter å ha gjort en hard trening og fortsetter å samle helsemessige fordeler.

  Husk at du vil spise en matbit som inkluderer en balanse mellom protein og karbohydrater, kan du ha et eple med peanøttsmør eller et kokt egg og frukt, en sandwich med halv eller hele kalkunspinat, eller mel D & # 8217 ; havre med melk og pulverisert proteiner.

  Som du kan se, trenger du ikke å gå ut og kjøpe fantasifulle ernæringsmessige produkter relatert til sport å fylle opp etter en treningsøkt.

  Å gå ned i vekt, trenger du kanskje ikke en matbit før ditt neste hovedmåltid! Men hvis du har etablert at du trenger en matbit, er sminke å velge en rekke høyverdige matvarer så nært som nært til deres naturlige og komplette tilstand og spise mat som du liker, og som gir en balanse mellom karbohydrater, proteiner og fett.

  L & # 8217;

  Til slutt kan yoghurt være en flott posttreningsmat, spesielt hvis kombinert med andre karbohydrater rike matvarer.

  Pass på at du velger enkel og naturlig yoghurt. L’enkelt ingrediens bør være melk eller krem ​​og bakterielle kulturer liv.

  Anser den ekstra eller frosne frukten, eller til og med litt & # 8216; av sirup d’lønn eller honning, for å myke det hvis det er for smakløst for deg. Du kan også forbedre næringsstoffene og legge til en bit & # 8216; smak mer ved å legge til supercibes som bakken lin eller hamp hjerter.

  Opprettholde passform og refuel umiddelbart etter hver treningsøkt!

  Sagan Morrow er en freelance skribent og utgiver, samt en profesjonell livsstil blogger på Saganmorg.com. Den har en bakgrunn som en sertifisert helhetlig ernæringsfysiolog.