Øyepose Kirurgi: Kostnader, fordeler, risiko, gjenopprettingstider og mer

Raske fakta

Av:

Nedre øyelokkoperasjon, kjent som blepharoplasty av nedre øyelokk, er en prosedyre for å forbedre avslapning, rynkeformasjon eller område rynker under øynene.

Noen ganger vil en person utføre denne prosedyren med andre, som en ansiktsløftning, et øyenbryn ansiktsløftning eller et høyt øyelokkløfting.

Sikkerhet:

Prosedyren kan utføres under lokal eller generell anestesi.

Bivirkninger inkluderer blåmerker, blødning og smerte. De fleste ansetter fra 10 til 14 dager for å gjenopprette før de kommer tilbake til jobb.

Convenience:

Prosedyren varer fra en til tre timer.

Du må regelmessig bruke kaldpakker for de to første dagene etter intervensjonen. Innovasjoner i teknikker betyr at en kirurg vanligvis ikke blinde øynene dine.

Koste:

Den gjennomsnittlige kostnaden for den kirurgiske prosedyren er $ 3.026. Dette inkluderer ikke anestesi, narkotika og kostnader for operasjonen.

Effektivitet:

L’Nedre øyelokk kirurgi effektiviteten avhenger av kvaliteten på huden din og hvordan du bryr deg om huden din etter prosedyren.

COS’er den nedre øyelokkoperasjonen?

Øyeposen kirurgi, også kalt blepharoplasty av det nedre øyelokk, er en kosmetisk prosedyre som bidrar til å korrigere tapet av hud, overflødig fett og rynker av det nedre øyeområdet.

Med alderen i alderen mister huden naturlig adipose elastisitet og polstring. Dette kan gjøre det nedre øyelokkskallet hovent, rynket og bredt. Nedre øyelokk kirurgi kan gjøre den nedre delen av’jevnere øye, skape et yngre utseende.

Bilde før og etter

Hvor mye er den nedre øyelokkoperasjonen?

Sekund Amerikansk samfunn av plastikkirurger, Den gjennomsnittlige kostnaden for øyelokkoperasjon er $ 3.026. Denne prisen kan variere avhengig av regionen, All’erfaring med kirurgen og andre faktorer. Dette er kostnaden for intervensjonen selv og inkluderer ikke kostnadene for strukturer av operasjonsrommet og # 8217; anestesi som vil variere avhengig av stillingen og behovene.

Fordi prosedyren generelt er valgfri, vil forsikringen din sannsynligvis ikke dekke kostnadene.

Kostnadene vil øke hvis du har en palpebra kirurgi er høyere enn. Din kirurg kan gi et kostnadsoverslag før intervensjonen.

Hvordan den nedre øyelokkoperasjonen fungerer?

Nedre øyelokkoperasjon virker ved å fjerne huden og overflødig fett og sy huden under øyet, noe som gir øyet i øyekonturen et mer tidlig utseende.

Det er delikate strukturer rundt og nedre øye, inkludert øyemuskler og okulær pære selv. L’Intervensjon krever en delikat og presis tilnærming for å glatte området under øynene og få det til å se mindre hovent ut.

Prosedyre for nedre øyelokk

Det er flere kirurgiske tilnærminger for lavere øyelokkoperasjon. L’tilnærming avhenger vanligvis av målene dine for området under øyet under øyet og din anatomi.

Før prosedyren vil en kirurg markere øyelokkene. Dette vil hjelpe kirurgen å vite hvor du skal utføre snittene. De gjør deg vanligvis sitte slik at de kan se øynene dine bedre.

Prosedyren kan utføres under generell eller lokalbedøvelse. L’Generalbedøvelse er når en pasient er helt søvn og uvitende om hva som skjer under prosedyren. L’Lokal anestesi gjør at pasienten kan være våken, men øyet har vært nummen slik at de ikke føler hva kirurgen gjør.

Hvis du utfører flere prosedyrer, vil en lege trolig anbefale L’generell anestesi. Hvis du bare gjennomgår en lavere øyelokkoperasjon, kan en lege anbefale L’lokalbedøvelse. En fordel med dette er at en lege kan teste bevegelsene i øyemuskulaturen for å redusere risikoen for denne bivirkningen.

Mens graveringssteder kan variere, vil en lege utføre kutt i nedre øyelokk. Legen fjerner deretter huden og overflødig fett og sutrat eller sy huden for å skape et jevnere og glatt utseende.

Legen kan også anbefale fetttransplantatet eller # 8217; fett injeksjon i hule områder under øynene for å gi dem et fyldigere utseende.

Områder målrettet for nedre øyelokk

Nedre øyelokkoperasjon kan brukes til å behandle følgende estetiske problemer:

 • Asymmetri av de nedre øyelokkene
 • område under de brede øynene
 • Gjeld på øyelokkene
 • øyelokk hud rynker
 • Mørke sirkler under øynene

Det er viktig at du ærlig snakker med kirurgen din av det som irriterer deg fra området under øynene og hvilke typer resultater du kan forvente.

Det er risiko eller bivirkninger?

En kirurg bør diskutere risikoen og sikkerhetsvirkningen forbundet med kirurgi.

Potensielle risikoer

 • blødning
 • cyster der huden ble sømt sammen
 • Dobbeltsyn
 • Fallende øvre øyelokk
 • Overdreven muskelfjerning
 • nekrose, eller død, av fettvev under øyet
 • infeksjon
 • nummenhet
 • Hudbleking
 • Tap av syn
 • Sår som ikke vil helbrede godt

Det er mulig at en person også kan ha bivirkninger fra narkotika under operasjonen;. Informer alltid legen din om noen allergier du har, så vel som narkotika og kosttilskudd du tar. Dette vil bidra til å redusere risikoen for narkotikareaksjoner.

Hva du kan forvente etter en nedre øyelokkoperasjon

Den nedre øyelokkoperasjonen er vanligvis en poliklinisk prosedyre, med mindre du også utfører andre prosedyrer.

Legen din vil gi deg instruksjoner om omsorg etter operasjonen;. Dette inkluderer vanligvis påføring av kaldepakker i ca 48 timer etter operasjonen for å redusere hevelse.

Legen vil også foreskrive pomads og øyedråper for å forhindre infeksjoner. Du kan forvente blåmerker, tørt øye, hevelse og generelt ubehag i dagene etter intervensjonen.

Vanligvis vil du bli bedt om å begrense den intense fysiske øvelsen i minst en uke. Du bør også bære mørke solbriller for å beskytte øynene mens huden helbreder. Hvis kirurgen din plasserte suturene som kroppen ikke absorberer, vil legen vanligvis fjerne den fra fem til syv dager etter intervensjonen.

De fleste tror at hevelse og blåmerker har redusert betydelig etter ca 10-14 dager og føler seg mer rolig i det offentlige.

Du bør alltid ringe legen din hvis du har symptomer som kan bety at du har post-kirurgiske problemer.

Kontakt legen din umiddelbart

 • blødning
 • feber
 • Varm hud til berøring
 • smerte som forverres i stedet for å forbedre seg over tid

Det er viktig å huske at du vil fortsette å bli gammel etter prosedyren. Dette betyr at det er mulig at huden kan starte igjen for å vises flabby eller rynket på et senere tidspunkt. Resultatene dine vil avhenge av:

 • Kvaliteten på huden din
 • din alder
 • Hvor godt bryr du deg om huden din etter prosedyren

Forberedelse for nedre øyelokkoperasjon

Når du er klar, prosedyren programmet. Legen din vil gi deg instruksjonene for før / # 8217; intervensjon. Disse kan inkludere abstentionen fra å spise eller drikke etter midnatt på dagen før.

En lege kan også foreslå øyedråper eller andre medisiner du kan ta før’kirurgi.

Du bør ta noen til å følge med deg hjem fra # 8217; intervensjon og forberede ditt hjem med det du kanskje trenger mens du gjenoppretter. Eksempler på elementer du måtte trenge inkluderer:

 • Itekluter og pakker for kaldpakker
 • Solbriller for å beskytte øynene dine
 • Enhver resept for øynene som legen kan ønske å bruke etter operasjonen;

Du kan også spørre legen din om det er andre spesielle forberedelser du bør bruke før prosedyren.

Nedre øyelokk kirurgi vs. Alternative behandlinger

Hvis øyelokkens skyld er mild til moderat, kan du diskutere andre behandlinger med legen din. Alternativer inkluderer laser kutan resurfacing og dermal filler.

Kutan resurfacing med laser

Laser hud resurfacing innebærer laser bruk, for eksempel CO2 lasere eller erbium yag. L’laser hud show kan gjøre det fast. Ikke alle kan motta laserbehandlinger for huden. De med spesielt mørke hud nyanser vil kanskje unngå laserbehandlinger siden laseren kan skape misfarging i svært pigmentert hud.

Dermal filler

En annen alternativ behandling er de dermal fyllstoffene. Selv om dermale fyllstoffer ikke er godkjent av FDA for problemer under øynene, kan noen plastikkirurger bruke dem til å forbedre området under øynene.

De fleste av fyllstoffene som brukes under øynene, inneholder hyaluronsyre og injiseres for å gi området under øynene et fyldigere og glatt utseende. Kroppen på slutten vil absorbere fyllstoffer, noe som gjør dem til en midlertidig løsning for behandling av volumtap under øynene.

Det er mulig at en persons hud ikke reagerer på laserbehandlinger eller fyllstoffer. Hvis det nedre øyelokket forblir et estetisk problem, kan en lege anbefale en nedre øyelokkoperasjon.

Hvordan finne en leverandør

For å finne en plastikkirurg i ditt område som gir lavere øyelokkoperasjon, kan du besøke nettstedene til ulike plastikkirurgi tips og se etter områdets kirurger. Eksempler er den Amerikansk samfunn av plastikkirurger og Amerikansk råd av estetisk kirurgi.

Du kan kontakte en potensiell kirurg og be om en avtale for råd. På denne avtalen vil du møte kirurgen, og du kan stille spørsmål om prosedyren, og hvis du er kandidat.

Spørsmål til legen din

 • Hvor mange av disse prosedyrene du har kjørt?
 • Du kan vise meg før og etter bildene av prosedyrene du har kjørt?
 • Hva slags resultater kan jeg realistisk forvente?
 • Det finnes andre behandlinger eller prosedyrer som kan være bedre for mitt område under øynene?

Du er ikke forpliktet til å gjennomgå prosedyren hvis du ikke føler deg trygg på kirurgen. Noen mennesker kan snakke med forskjellige kirurger før de bestemmer den beste løsningen for dem.

L & # 8217;

Nedre øyelokkoperasjon kan se yngre og strekkes til huden under øynene. Følg legenes instruksjoner i gjenopprettingsperioden er viktig for å få og vedlikeholde resultatene.