Weight Watchers Diet anmeldelse: Fungerer å gå ned i vekt?

Healthline diett score: 3.92 av 5

Weight Watchers er et av de mest populære vekttapsprogrammene i verden.

Millioner av mennesker har sluttet seg til å håpe å miste chili.

Faktisk registrerte Weight Watchers over 600.000 nye abonnenter i 2017 bare.

Selv høy profil kjendiser som Oprah Winfrey fant suksess i vekttap etter programmet.

Du kan være nysgjerrig på å vite hva som gjør det så populært.

Denne artikkelen undersøker Weight Watchers-programmet, slik at du kan bestemme om det kan fungere for deg.

Som vi evaluerte denne dietten. X

Vi har vurdert seks viktige standarder og tildelt en poengsum til hver, hvor 1 er den laveste poengsummen og 5 den høyeste. Den samlede vurderingen for hver diett er et gjennomsnitt av disse evalueringene.

Vekttap eller vektøkning: Denne vurderingen vurderer hastigheten som kostholdet vil få deg til å miste eller øke vekten, hvis vektendringen kan støttes i 3 måneder eller mer, og hvis dietten er et drastisk kosthold. Et drastisk kosthold er et lavt kalori- og restriktivt diett som innebærer mange helserisiko. Den plutselige dietten kan forårsake muskel tap, nedgang i metabolisme, ernæringsmessige mangler, svimmelhet og mer. Jeg er ikke sikker eller sunn.

Sunn mat: Denne vurderingen vurderer om dietten begrenser hele grupper av matvarer, og hvis det forstyrrer ditt daglige liv med komplekse og spesifikke krav til hva du skal spise eller hvordan du overvåker maten din. Tenk på selv om dietten fokuserer på endringene i langsiktig livsstil og oppfordrer vaner som å spise pluss fullmakt mat, matlaging hjemme, spise uten forstyrrelser, etc.

Ernæringsmessig kvalitet: Denne vurderingen vurderer om dietten er basert på hele matvarer i stedet for på bearbeidede matvarer. Vurder selv om dietten vil forårsake ernæringsmessige mangler eller en kalorisk mangel hvis du gjør det i mer enn 2 eller 3 måneder. Selv om du kan legge til vitamin og mineraltilskudd til kosthold, er det bedre å fokusere på # 8217; få det du trenger gjennom et balansert kosthold.

Helse i hele kroppen: Denne vurderingen vurderer om dietten løser urealistiske mål, gjør overdrevne uttalelser og fremmer et usunt forhold til mat eller # 8217;. Vurder selv om kostholdet fremmer øvelsen og fokuserer på generell helse i stedet for på vekt. Selv om du kan ha et mål knyttet til vekten du håper å nå gjennom kostholdet, er det viktig å mate kroppen din og sørge for at du holder deg frisk uansett hvordan du velger å spise.

Bærekraft: Denne vurderingen anser hvor lett det er å følge dietten, hvis du kan få støtte for det, og hvis det kan opprettholdes i 6-12 måneder eller mer. Det tar også hensyn til kostnader, siden noen dietter krever kjøp av ferdigpakket mat eller betaling av tilknyttede kvoter. Bærekraftige dietter er mer sannsynlig å være sunne langsiktige. Diett yo-yo kan bidra til helseproblemer.

Vitenskapelig støttet: Denne vurderingen vurderer om det er bevis for å støtte dietthelseindikasjoner. La oss undersøke vitenskapelig forskning for å se om en diett har blitt klinisk demonstrert av en upartisk forskning.

Sanitær vurdering

General Score 3.nittito

Som vi evaluerte denne dietten.

Vekttap 4.5

Helse av hele kroppen 2.5

Sunn strømforsyning 4.7

Bærekraft 3.7

Ernæringsmessig kvalitet 4.0

Basert på prøvelser 4.0

Som vi evaluerte denne dietten.

Bunnlinjen

Denne dietten er et godt valg hvis du er ute etter et sakte og konstant vekttap gjennom endringer i kosthold og livsstil. Det har også et sterkt støttetettverk som kan hjelpe deg med å holde på sporet.

Hvordan virker det

Del på Pinterest

Weight Watchers ble grunnlagt av Jean Nidetch i 1963 fra huset hans i Queens, i New York.

Fra hans ydmyke opprinnelse som en ukentlig slanking gruppe for sine venner, har vektvaktere raskt blitt en av de mest ettertraktede diettprogrammene i verden.

I utgangspunktet brukte vektvaktere et utvekslingssystem der matvarer ble talt basert på deler, som ligner på diabetesutvekslingssystemet.

Gjennom årene har 9017; 90 introdusert et punktsystem som tildelte mat og drikkeverdier basert på deres fiber, fett og kaloriinnhold.

Weight Watchers har gjentatte ganger gjennomgått poengbasert system gjennom årene, og lanserer SmartPoints-systemet mer nylig i 2015.

Smartpoints-systemet

Smartpoints tilordner forskjellige verdier i poeng til mat basert på faktorer som kalori, fett, protein og sukkerinnhold.

All’Start av programmet, på hver diett, er en fast mengde daglige poeng tildelt basert på personlige data som høyde, alder, kjønn og vekttapsmål.

Selv om ingen mat er forbudt, må kostholdet forbli under daglige poeng fast for å nå ønsket vekt.

De sunneste matene har en lavere score enn usunn mat som godteri, sjetonger og brus.

For eksempel er en 230 kalori gjær donut 10 smartpoints, mens 230 kalorier av yoghurt krydret med blåbær og mysli er bare 2 smartpoints.

I 2017 fornyet Weight Watchers SmartPoints-programmet for å gjøre det mer fleksibelt og intuitivt.

Det nye systemet, kalt WW Freestyle, er basert på SmartPoints-systemet, men inkluderer over 200 matvarer med null score.

Ifølge Weight Watchers nettstedet, gjør WW Freestyle livet enklere for de på en diett fordi nullpunktsmat ikke må veies, måles eller overvåkes, noe som gir større frihet i måltidsplanlegging og snacks.

Nullpunktsmatvarer inkluderer egg, skinn uten skinn, fisk, bønner, tofu og hvitfri yoghurt, blant mange andre protein- og kalori matvarer.

Før Freestyle-programmet, bryr bare frukt og grønnsaker ikke mottatt nullpoeng.

Nå, matvarer som er rikere enn protein, mottar en lavere scoreverdi, mens matvarer som er høyere enn sukker og mettet fett, får høyere poengverdier.

Weight Watchers New Freestyle-program oppfordrer folk på en diett for å gjøre sunnere mat valg i stedet for basebeslutninger om hvor mange poeng som er tildelt.

Fordeler for medlemmer

Folk på en diett som går med i vektvakt, er kjent som & # 8220; medlemmer & # 8221;.

Medlemmene kan velge mellom ulike programmer med forskjellige støttetivåer.

Et grunnleggende online-program inneholder 24-timers online chat-støtte, xnumx dager på xnumx, apper og andre verktøy. Medlemmer kan betale mer for gruppemøter i person eller individuell støtte fra en vektvaktspersonell.

Medlemmer mottar også L’tilgang til en database på nettet på tusenvis av matvarer og oppskrifter, samt A’overvåking app for smartpoint-opptak.

Vektvaktere oppfordrer også til den fysiske aktiviteten ved å tildele et treningsmål ved hjelp av Pitpoints.

Hver aktivitet kan spilles inn i # 8217; App Weight Watchers til brukeren når sitt ukentlige Fitpoint-mål.

Aktiviteter som dans, turgåing og rengjøring kan alle regnes for ditt fitpunktsmål.

Weight Watchers tilbyr også treningsvideoer og treningsrutiner for sine medlemmer.

Sammen med kosthold og # 8217 rådgivning; trening, vektvaktere selger pakket mat som frosne måltider, flour d’havre, sjokolade og lav-kalori iskrem.

Kan hjelpe deg med å gå ned i vekt?

Vektvaktere bruker en vitenskapelig tilnærming til vekttap, understreker betydningen av kontroll over deler, matvalg og et sakte og konstant vekttap.

I motsetning til mange dietter som lover urealistiske resultater i korte perioder, forklarer Weight Watchers til medlemmer som bør forvente å miste fra .5 til 2 pund (fra 23 til 9 kg) per uke.

Programmet fremhever livsstilsendringer og anbefaler medlemmer hvordan man skal ta bedre beslutninger ved hjelp av SmartPoints-systemet, som prioriterer sunne matvarer.

Mange studier har vist at vektvaktere kan hjelpe med vekttap.

Faktisk dedikerer Weight Watchers A’hele siden av nettstedet ditt til vitenskapelige studier for å støtte programmet ditt.

En studie fant at overvektige mennesker som han ble fortalt om å miste vekt fra sine leger mistet dobbeltvekt i Weight Watchers-programmet i forhold til de som fikk standard råd for vekttap fra en profesjonell Dell’primær assistanse (1).

Selv om dette studioet er finansiert av Weight Watchers, Collection og Data Analysis har blitt koordinert av et uavhengig forskningsteam.

Videre fant en revisjon av 39 kontrollerte studier at deltakerne som fulgte Weight Watchers-programmet mistet 2.6% mer vekt enn deltakerne som mottok andre typer konsulentvirksomhet (2).

En annen kontrollert studie over 1200 overvektige voksne fant at deltakerne som fulgte Weight Watchers-programmet for et år mistet mye mer vekt enn de som fikk selvhjelpsmateriale eller korte tips om vekttap (3).

Videre har deltakerne som har fulgt vektvaktere i et år hatt mer vellykket for å opprettholde sitt vekttap i to år, sammenlignet med andre grupper.

Weight Watchers er en av de få slankingsprogrammene med resultater som er bevist av randomiserte kontrollerte studier, betraktet som Gold Standard & # 8221; medisinsk forskning.

Andre fordeler

Weight Watchers er stolt av å være en tilpasningsbar og fleksibel måte å gå ned i vekt.

SmartPoints-systemet oppfordrer medlemmer til å gjøre intelligente og sunne valg.

Det tillater også medlemmer å nyte favorittmatene sine, forutsatt at de er tilbake i de daglige poengene som er tildelt.

I motsetning til dietter som forbyr visse matvarer, tillater vektvaktere brukere å hengi seg til rimelige grenser.

Dette betyr at medlemmene kan gå ut til middag eller delta i en fest uten å bekymre deg hvis maten serveres passer til deres diett.

Videre er Weight Watchers et godt valg for folk med kostholdsbegrensninger, som veganer eller personer med matallergi, som medlemmer velger hvordan de skal tilbringe sine smartpoeng.

Weight Watchers legger vekt på deler Kontroll og # 8217; Viktigheten av fysisk aktivitet, som er avgjørende for suksessen med vekttap.

En annen fordel med programmet er at det gir medlemmer et bredt støttesystem.

Online-medlemmer drar nytte av 24-timers chat-støtte, xnumx dager på XNUMX og et nettbasert fellesskap, mens de som deltar i ukentlige møter, forblir motiverte av involvering med andre medlemmer.

Videre tilbyr Weight Watchers magasiner og nyhetsbrev for medlemmer.

Potensielle ulemper

Selv om vektvaktere har mange fordeler, er det flere grunner til at det kanskje ikke er den beste planen for alle.

For eksempel, for å følge programmet, må du være villig til å holde oversikt over maten & # 8211; og deres tilknyttede Smartpoints & # 8211; whastling hver dag.

Denne oppgaven kjedelig og dyre når det gjelder tid kan være et gjennombrudd for noen.

En annen potensiell ulempe er at det kan være for dyrt for noen mennesker.

Som mange andre slankingsprogrammer, registrerer du i Weight Watchers en kostnad.

Selv om månedlige kostnader varierer avhengig av abonnementsplanen, L’Total investering kan være utenfor rekkevidde for de med et begrenset budsjett.

Videre kan vektvaktsprogrammet være for lenient for de som sliter med selvkontroll.

I teorien kan medlemmene velge å spise mat som er rik på sukker og fattige næringsstoffer og forblir fortsatt under mengden av smartpoeng sett.

Selv om noen tror at friheten til å velge sin egen mat som er utgitt og velstående takket være poengsystemet, kan de som har problemer med å holde seg til sunne valg, dra nytte av et strengt program.

Mat mat

Selv om vektrekursens poengsystem understreker hele og ubehandlede matvarer, inkludert grønnsaker, frukt og magre proteiner, er det ingen mat forbudt.

Selv om sunne valg oppfordres, kan medlemmene velge hvilken som helst mat de ønsker, så lenge de forblir under deres daglige oppdrag av smartpoeng.

Weight Watchers gjør en sunn sunn mat for medlemmer som tildeler null smartpunkt til en liste over over 200 sunne matvarer.

Mat oppfordret i Weight Watchers Plan inkluderer:

 • Magre proteiner som lær uten lær, egg, tofu, fisk, krepsdyr og tynn yoghurt.
 • Grønnsaker Ikke stivelse som brokkoli, asparges, grønnsaker, blomkål og paprika.
 • Frukt i fersk, frossen og usøtet boks.
 • Sunn karbohydrater som søte poteter, integrert ris, D & # 8217 mel; havre, bønner og integrert produkter.
 • Sunn fett som avokado, olje d’oliven og valnøtter.

Mat å unngå

Mens SmartPoints-systemet tillater medlemmer å velge mat de foretrekker, motvirker vektvaktere forbruket av usunn mat.

Website Weight Watchers antyder at medlemmene er rike på rikeste protein og lavere sukker og mettet fett & # 8221;.

Weight Watchers oppfordrer medlemmer til å unngå matvarer rik på sukker og mettet fett, inkludert:

 • Søte drikker
 • Chips
 • Kjøtt arbeidet
 • sukkertøy
 • Kaker og kjeks

Imidlertid klargjør Weight Watchers at ingen mat er forbudt, og medlemmene kan spise sine favoritt snacks og desserter så lenge de forblir ALLE’interiør i deres utpekte smartpunkter.

Dette kan være vanskelig for de på en diett som kjemper med selvkontrollen og bør vurderes når du bestemmer deg for at vektvaktere passer for deg.

Eksempel-menyen

Weight Watchers gir medlemmer en database med over 4000 sunne oppskrifter.

Disse oppskriftene opprettholder motiverte brukere og hindrer kjedsomhet på kjøkkenet.

De fleste ideer til måltider som tilbys av Weight Watchers fokuserer på friske og integrerte matvarer, selv om dessertoppskrifter også er tilgjengelige.

Her er en tre-dagers eksempel-meny som bruker oppskrifter fra Weight Watchers Website:

mandag

 • Frokost: geitost omelett, spinat og tomat
 • Lunsj: bygg og soppsuppe
 • Snack: Guacamole med gulrot kjeks
 • Middag: Spaghetti og super enkle kjøttboller med italiensk rakettsalat
 • Dessert: Makaroner dekket med sjokolade

tirsdag

 • Frokost: Flour d’havre med blåbær og valnøtter
 • Lunsj: Egsal Salat, Grønnsaker og Avokado med Tarragon
 • Middag: Integrert ris hoppet i en panne med ingefær og sjalott med ingefær reker
 • Snack: Sveitsisk ost og druer
 • Dessert: Bakt epler med en wire vanilje

onsdag

 • Frokost: tortilla av avokado knust med tomat
 • Lunsj: Tyrkia Wrap, Epler og Blue Cheese
 • Middag: Vegetabilsk Lasagne uten tagliatelle
 • Snack: Svart bønnesaus med Crudité
 • Dessert: Mini-Brownie Cupcake

Medlemmer kan velge kokte oppskrifter hjemme levert av vektvakt eller spise mat de ønsker, så lenge du er innenfor deres grense for smartpunkter.

Handleliste

Vektvaktere oppfordrer medlemmer til å holde mat som passer for vekttap.

L’Kjøp av sunne matvarer reduserer fristelsen til et minimum og garanterer at medlemmene har ingrediensene som trengs for å forberede friske og smakfulle måltider hjemme.

Her er et eksempel på shoppinglisten over matvarer godkjent av Weight Watchers.

 • Produkter: Friske og frosne frukter og grønnsaker, friske aromatiske urter.
 • Protein: magre, fjærfe, egg, tofu, krepsdyr, frosne vegetariske burgere og fisk.
 • Meieriprodukter: magert melk eller ikke-meieriple melk erstatninger som mandelmelk, lavt fett eller fettfri yoghurt, fettfri ricotta, normale eller tynne oster.
 • Korn, brød og pasta: brun ris, bygg, quinoa, mais tortillas, fullkornsbrød eller redusert kaloriinnhold, flour d’havre og hele pasta, vafler eller hakkede korn.
 • Hermetisert og tilberedt mat: tomatsaus, hummus, svart bønnesaus, dypfrossen forretter Vektvaktere, saus, boks bønner, ikke-sukker boks og grønnsaker i lav salt boks.
 • Sunn fett: Olje D’oliven, avokado, peanøttsmør, valnøtter og frø.
 • Smaksprøver og krydder: eddik, krydret saus, sennep, tørket urter, fettfri majones, soyasaus med redusert natriuminnhold, fett eller tynn salat dressing.
 • Snacks: Fasless Popcorn, Tortilla Baked Chips, Sugar-Free Jelly, Weight Watchers Ice Cream Bars og Sorbet.

Bunnlinjen

Weight Watchers er et populært slanking program som tiltrekker seg hundrevis av tusen nye medlemmer hvert år.

Dens fleksible og point-baserte system appellerer til mange mennesker på en diett og understreker viktigheten av å leve en sunn livsstil.

Studier har oppdaget at vektvaktere er en effektiv måte å miste vekt på og holde den bort.

Hvis du er på utkikk etter et slanking program basert på # 8217; beviset som lar deg nyte favorittmatene dine fra tid til annen, kan vektvaktere hjelpe deg med å nå dine mål for helse og velvære.