Vurder en jordemor for å hjelpe deg under fødselen?

Beskrivelse

Obstetrics er kvalifiserte fagfolk som hjelper kvinner under graviditet og fødsel. De kan også hjelpe i løpet av de seks ukene etter fødselen, kjent som postpartum periode. Obstetrics kan også hjelpe med nyfødt omsorg.

Folk praktiserer obstetrik i tusenvis av år. De gir personlig hjelp til de nye mammaene hjemme, på sykehuset, i klinikk eller i et fødselssenter. Rollene til A’Jordemor inkluderer:

Noen av fordelene ved å ha jordemor inkluderer:

Bare ca 9 prosent av fødselen i USA innebærer en Obstetrisk & # 8217;. Men L’obstetrics forbedrer den generelle helsen til mor og barn og er et godt alternativ for mange gravide kvinner.

Typer av obstetrics

Det finnes forskjellige typer obstetrik som har forskjellige treningsnivåer og sertifisering. I USA er jordmødre en del av to hovedkategorier:

Obstetriske sertifiserte sykepleiere (CNM)

A’sertifisert sykepleier (CNM).

CNMS anses som en del av det tradisjonelle medisinske etableringen, og er sertifisert av Sertifiseringsstyret for & # 8217;.

CNMS mottar opplæring i anatomi, fysiologi og obstetrik. De er også i stand til å gjøre medisinske beslutninger som følger omsorgsstandardene i det medisinske samfunnet. De fleste av CNMene er involvert i leveranser på sykehus og er involvert i obstetrikternes offiserer.

I de fleste tilfeller vil CNMs bruke mer tid med deg under arbeid enn en lege. CNMS vil oppfordre deg og vil instruere deg langs ruten. Denne personlige berøringen er en av grunnene til at mange kvinner stoler på CNMS.

Imidlertid kan CNMS ikke utføre keisersnitt, og i de fleste tilfeller kan de ikke utføre tomme leveranser eller tanger. Vanligvis tar vi vare på kvinner med lav risiko for at de nesten ikke vil trenge denne typen inngrep.

I noen situasjoner kan CNMS hjelpe gynekologer eller perizatogists til å ta vare på høyrisiko kvinner.

Hvis du tenker på å motta omsorg fra en CNM, bør du spørre leger som jordmoren på;. Selv lavrisiko kvinner kan plutselig utvikle komplikasjoner som krever erfaring og spesifikk opplæring av en lege.

Sertifiserte obstetrics (cm)

A’sertifisert obstetrisk (cm) er lik en sertifisert sykepleier jordmor. L’Den eneste forskjellen er at et første diplom av cm ikke var i sykepleie.

Certified Professional Obstetrics (CPM)

A’sertifisert profesjonell jordemor (CPM) arbeider uavhengig av kvinner som fødes hjem eller i fødselssentre. CPMS hjelper fødsel og gir vanligvis prenatal assistanse.

CPMS må bestå en test av det nordamerikanske obstetrikanske registeret (narm).

Direkte inngang (DEM) obstetrics

A’Direct Input Obstetric (dem) Øvelser uavhengig og lærte de obstetrikene gjennom en obstetriksskole, lærlingskap eller et universitetsprogram i obstetrik. DEMS gir fullstendig prenatal hjelp og ta vare på deler eller deler hjemme i fødselssentre.

Laich obstetrics

A’Lay Midwife er ikke en medisinsk profesjonell. Opplæringen, sertifiseringen og evnen til Lay Obstetrics kan variere siden de fleste stater ikke har et enkelt etablert program, trening eller ensartet sertifiseringsprosess.

Lay-jordene er generelt ikke sett som en del av det tradisjonelle medisinske samfunnet, og jobber ofte med folk som praktiserer alternativ medisin.

Med noen få unntak, legger Lay obstetrics ikke barn på sykehus. Hjelp vanligvis med leveranser hjemme eller fødselssentre.

Selv om de fleste kvinner kan føde hjem under omsorg for en jordmor på 8217, utvikler noen kvinner alvorlige komplikasjoner etter L’begynnelsen av travaglio. Siden dannelsen av lay obstetrics ikke er regulert, evnen til å gjenkjenne ulike komplikasjoner.

Mange obstetriske komplikasjoner forekommer så fort at selv en rettidig behandling av en lege kan være ineffektiv uten bruk av moderne medisinsk teknologi. Av denne grunn anbefaler få leger i tradisjonell amerikansk medisin fødsel eller fødsel fra Lay Obstetrics.

Doulas

En doula hjelper generelt moren umiddelbart før fødselen og under arbeidskraft og fødsel. De gir følelsesmessig og fysisk støtte til moren og kan også hjelpe Educarla. Imidlertid gir de ikke medisinsk behandling.

Doule er tilgjengelig for moren før fødselen for å bidra til å forlate en fødselsplan og svare på eventuelle spørsmål som moren kan ha.

Under fødselen vil Doula hjelpe sin mor til å puste og avslapning. De vil også gi massasje og hjelp med arbeidsstillinger. Etter fødsel, vil Doula hjelpe mor med amming og kan hjelpe i løpet av postpartumperioden.

Doulaen vil være der for moren og det vil hjelpe deg med å få en trygg og positiv fødsel, selv om det kommer til medisiner eller kirurgiske inngrep.

Outlook

Avhengig av om du vil føle deg i sykehuset, hjemme eller i et fødselssenter, er det best å vite hva slags sertifisering eller støtte du vil ha fra jordmoren din. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å bestemme hvilken type obstetrikere som du vil jobbe med.

Generelt vil ha en jordemor gi deg ytterligere følelsesmessig og fysisk støtte og vil hjelpe barns prosess jevnt. A’Hostetric vil også bidra til å sikre din helse og helse på barnet ditt.