Voksing under graviditet: det er trygt?

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Beskrivelse

Graviditet er en spennende tid. Kroppen din går gjennom mange endringer, både fysisk og følelsesmessig. Men i de neste ni månedene kan bevegelige hormonelle nivåer forårsake uvanlige ting å forekomme.

Noen av disse, hvordan å vokse ekstra hår i uønskede steder, kan være pinlig. Du kan finne deg på jakt etter måter å fjerne det på.

Voksing under graviditet er trygt?

Voksing under graviditet er generelt ansett som trygt. Men det er noen forholdsregler du bør være oppmerksom på, om du gjør voksing hjemme eller gå til et spa eller i en salong.

Pass på at du ser en erfaren og autorisert skjønnhetspleie. Spør om deres arbeidshistorie og trening.

Kontroller at strukturen er ren og ikke bruk voks eller striper blant kundene. Dette kan sette deg i fare for bakterielle infeksjoner. Også gjenbruk av applikatorer eller Double Dive & # 8221; I voksen øker risikoen for infeksjon.

Huden med følgende forhold eller flekker må ikke vokses:

& # 8220; voksing kan øke den allerede irriterte og hovne huden, potensielt forårsaker akne, follikulitt og inngrodd hår & # 8221; sier Dott. Tsippora shainhouse, En hudlege basert i Los Angeles, California.

Brød hud har en liten sjanse til å utvikle lokale hudinfeksjoner, som vanligvis kan styres med aktuelle antibiotika og legger til.

Kittene for innenlands voksing har en tendens til å være trygg for graviditet. Shainhouse anbefaler å sørge for at voksen ikke er for varm og for å kunne se og nå ethvert område du gjør voksende. Dette forhindrer at huden brenner, noe som vil være smertefullt og kan bli smittet.

Hårvekst

Når du er gravid, forårsaker hormoner endringer i hår og negler. Din aktive vekstsyklus varer lenger. Hår på hodet kan bli tykkere. Du kan legge merke til mindre løs hår som faller inn i børsten eller i dusjen.

Mens et tykkere chiom lyder bra, dessverre er hodet ditt ikke det eneste stedet hvor håret blir tykkere. Mange kvinner opplever hårvekst på uønskede steder, som armhuler, ben og lysken, eller i pubic-området.

Det er også mer sannsynlig at du ser håret ditt i poeng der det kanskje ikke har blitt lagt merke til før, som haken, overleppen, den nedre delen av ryggen, linjen fra magen til kjønnsområdet og rundt nipplene.

Ikke bekymre deg, denne nye hårvekstmodellen vil ikke vare for alltid. Omtrent seks måneder etter fødsel, vil håret ditt og neglene komme tilbake til normal.

I mellomtiden, hvis du finner noe mer hår, er voksing en måte å kvitte seg med deg.

Hårfjerning med voks

L’voks bruk for å fjerne overflødige hår kan gjøres av en profesjonell i en stue eller et spa, eller hjemme ved hjelp av ditt kit kjøpt i butikken. Før du blir vokset, må du sørge for at håret vokser rundt 1/2 tommer, slik at voks er angrepet.

Det er to typer voks, mykt og hardt. Den myke voksen påføres med et tynt lag. En stripe av stoff er plassert på voks og gnidd, så raskt raskt i motsatt retning til hårvekst.

Den harde voksen er spredt over et lag oftere og deretter igjen for å tørke til det herdes. Så voksen selv er revet i motsatt retning til hårvekst.

Den harde voksen holder seg ikke til huden så mye som den myke voksen, slik at den ofte brukes i de mest følsomme områdene, for eksempel bikiniområdet eller under armhulene.

Følsomhet under graviditeten

Kroppen din produserer blod og ekstra væsker for å støtte ditt voksende barn. Som et resultat kan huden din være mer følsom enn vanlig, noe som gjør voksingen mer smertefull.

Hvis du aldri har blitt vokset før, kan det ikke være en god ide å starte under graviditeten. Med legen din godkjenning, prøv å ta to tylenol A’nå før behandling for å minimere ubehag.

Fortell til hudpleieprofessoren du vil gjerne ta en test på en liten hårplate. Dette vil gi deg en’ide om hvordan prosessen vil føle og gi deg beskjed om hvordan huden din vil reagere. Hvis det er for smertefullt, kan du stoppe før et stort område av huden din er påvirket.

Voksing og melasma

Melasmaet, også kalt graviditetsmaske, er en tilstand av den vanlige huden som forårsaker dannelsen av brune eller gråhudflekker på en gravid kvinnes ansikt. Til kvinner som har melasma er generelt sagt å unngå å prøve disse områdene. Voksing kan irritere huden og forårsake melasma forverring.

Alternativer til voksing

Hvis du finner ut at huden din er for følsom for voksing under graviditet, er det andre alternativer for hårfjerning.

Avhengig av hvor du finner overflødige hår, kan du bare bruke pinsett. Er # 8217; ideell for mindre områder som øyenbryn eller brystvorter. Du kan også passere håret ditt.

Shainhouse sier at barbering er den sikreste måten å fjerne hår under graviditeten. Men du kan finne det vanskelig å rase noen områder mens graviditeten utvikler seg. I dette tilfellet kan partneren din være i stand til å hjelpe deg.

Bleking og # 8217; bruk av kjemikalier for hårfjerning kan være farlig under graviditeten. Snakk med legen din før du prøver disse.

Hudpleie etter voksing

Umiddelbart etter voksing, unngå intens sollys og # 8217; tanning. I 24 timer, kan det hende du vil hoppe over øvelsen og produktene med kjemikalier, parfymer og fargestoffer. Du kan bruke en sikker fuktighetskrem for graviditet neste dag.

Ta bort

Graviditetshormoner kan gjøre ekstra overflødig hår vokse. Voksing under graviditet er generelt trygt, men det er noen ting du kan vurdere, hvordan du sørger for at du vokser deg i en ren salong og ikke bruk voks hvis du har visse hudforhold.

Din hud kan også være mer følsom under graviditet, så det er en god ide å teste voksen på et lite område før du bruker det på større deler i kroppen.