Voksen omskjæring: Prosedyre, omsorg, gjenoppretting, resultater og mer

COS’Det er omskjæringen?

Omskjæringen er den kirurgiske fjerningen av forecrace. Forskinen dekker hodet på en flaccid penis. Når penis er reist, trekker forhuden seg tilbake for å avsløre penis.

Under en omskjæring kutter en lege en del av forhuden og henger opp delen som gjenstår å skape en kortere del av lær.

Omskjæringen i # 8217; barndommen utføres av flere grunner, inkludert religiøse, sosiale, medisinske og kulturelle formål. For eksempel, i jødiske og islamske samfunn, er denne prosedyren vanlig som en del av religiøse standarder.

Neonatal omskjæring er mer vanlig enn tenårings- eller voksen omskjæring. I USA, mer enn 58 prosent av nyfødte er omskåret. Imidlertid kan totale omskjæringshastigheter i USA være høye som 71 prosent.

Noen mennesker med en ikke-omskåret penis har prosedyren senere i livet. Omskåret av voksne er ofte en enkel prosedyre, selv om det er en bredere kirurgi enn det er i nyfødte.

Folk som velger å gjøre det, kan gjøre det for mange av de samme grunnene til at foreldrene velger det for sine nyfødte: lege, religiøse eller sosiale.

Merk at omskjæring er en kontinuerlig kilde til diskusjoner og debatter i mange selskaper. Vi vil presentere noen av resultatene og dagens forskning, men mange setninger er omstridt.

Vanlige tro på fordelene med voksen sirkulasjon

I USA, den American Academy of Pediatrics støtter for tiden den barnslige prosedyren for helsemessige fordeler. Imidlertid understreker gruppen at det endelige valget tilhører barnets foreldre, og ingen av de to valgene er feil.

D’En annen del, hos voksne, er fordelene med omskjæring i stor grad avhengig av grunnen til prosedyren først. Det er ditt valg.

Hvis det er gjort som en konsolidert behandling for en medisinsk tilstand, er helsemessige fordeler bedre kjent. Betingelsene som kan behandles med omskjæring, inkluderer:

  • fimose
  • parafymosis
  • Balanitt

Andre deklarerte helsemessige fordeler skal behandles forsiktighet. De vanlige anmodede fordelene inkluderer følgende:

Redusert risiko for HIV og andre seksuelle overføringsinfeksjoner

De US Centers for sykdommer (CDC) kontroll og forebygging rapporterer at folk med en penis har lavere risiko for å kontraherende L’HIV under vaginalsex hvis de er omskjærte. L’Verdens helseorganisasjon rapporterer at risikoen er 60 prosent Lavere i folk som er omskåret.

Ifølge CDC reduserer omskjæringen også risikoen for at en person med en penis kontrasterer herpes og det menneskelige papillomavirus (HPV) fra det vaginale forholdet.

Annen Undersøkelser Involvering av heteroseksuelle par antyder at omskjæring kan beskytte folk med en penis, så vel som deres seksuelle partnere fra syfilis.

Dette er imidlertid fortsatt et svært diskutert emne blant forskerne. Fremfor alt, bør du ikke anta at omskjæring gir beskyttelse mot HIV eller andre seksuelle overføringsinfeksjoner.

Redusert risiko for urinveisinfeksjoner

Ifølge noen Undersøkelser, Folk med en penis som er omskåret, kan ha lavere risiko for å utvikle en IVU sammenlignet med folk som har intakt preparing.

Det er verdt å merke seg at denne studien ble utført på folk omskåret av barn.

Forebygging av infeksjoner og irritasjon

Fimosis er en tilstand som utvikler seg når forhuden ikke trekker tilbake til penis. Dette kan føre til følelse av undertrykkelse, arr, betennelse og til og med infeksjoner. Omskjæring kan forhindre denne tilstanden.

På samme måte oppstår den balanitt når penishodet er betent og svulmer. Det kan være resultatet av en infeksjon eller en «8217; irritasjon, men omskjæring bidrar til å forhindre at de gjentas.

Omskjæring er en bevist behandling for begge forholdene.

Forbedret hygiene

Dette er i stor grad en misforståelse. Både penikkene er ikke omskåret og omskåret krever tilstrekkelig rengjøring.

Mens noen tror at en ikke-omskåret penis krever en spesiell oppmerksomhet når det gjelder hygiene, krever det bare forskjellige passasjer.

Olje, bakterier og døde hudceller kan akkumulere under forhuden og utvikle seg i en akkumulering kalt en smegma. Hvis du smelma ikke behandles, kan det føre til smertefulle bivirkninger, inkludert infeksjoner som balanitt.

Religiøs adhesjon

Personer som er viet til en bestemt religion eller ønsker å i samsvar med kulturelle tradisjoner, kan finne at ferdigstillelsen av prosedyren har en følelsesmessig eller åndelig fordel.

Dette er et personlig valg, og hvis omskjæring er viktig for ditt åndelige liv, kan du finne en fordel i Quest & # 8217;.

Redusert risiko for kreft

Penis kreft er svært sjelden, men forskningen tyder på at den er lik mer sjeldne hos personer som har blitt omskåret.

Voksen omskjæringsrisiko

Omskåret av voksne er en relativt enkel prosedyre, men dette betyr ikke at det er fri for risiko.

De vanligste risikoen forbundet med voksen omskjæring inkluderer:

  • Blør. Det er mulig å forekomme blødning i noen timer eller dager etter prosedyren rundt # 8217; gravering.
  • Infeksjon. Du kan l’infeksjon alle’gravering. Kan forlenge utvinningen.
  • Reaksjoner Alle’anestesi. De fleste vil motta en bestemt type anestesi før prosedyren. Narkotika reaksjoner er mulige. De inkluderer kvalme, oppkast og hodepine.
  • PREPUTATION PROBLEMER. Under prosedyren er det mulig at huden er kuttet for kort. På samme måte kan huden stå for lenge. Begge kan forårsake ytterligere problemer og komplikasjoner.
  • Komplikasjoner av såret. L’Gravering og poeng kan ikke helbrede riktig. Dette kan føre til problemer med hud eller problem omskjæring arr.
  • Legg på. Forskinen kan komme tilbake til penis feil. Denne tilstanden kan være svært ubehagelig og kan kreve mer operasjon.

Hvordan det er gjort

Neonatal omskjæring er en veldig kort prosedyre. For en voksen, i stedet, er intervensjonen litt mer komplisert. Det kan ta 30 minutter til en’nå.

En anestesiolog vil underinansere medisiner for å hjelpe deg. Avhengig av dine preferanser kan du motta en General Anestesi eller A’mer lokalisert anestesi.

Under prosedyren vil legen flytte dyrebarheten fra penishodet og deretter igjen på Auksjonen. Måle nøyaktig mengden hud som må fjerne.

Så legen vil bruke en skalpell for å kutte huden. (For barndomskåring, reduserer en lege huden fra penis med saks eller en spesiell enhet.)

For voksne vil huden da bli cauterized eller gjenvunnet til treet med suturpunkter som vil oppløse. Når poengene er på plass og penis er pakket inn i en beskyttende dressing, vil du bli brakt til et oppvåkningsrom.

Inntil det er umiddelbare komplikasjoner, kan de fleste gå hjem på dagen for & # 8217;.

Recovery Chronology

I umiddelbar timer og i dagene etter intervensjonen, er det sannsynlig å forekomme hevelse og blåses opp og rundt penis. Dette er forutsigbart. Påfør en isvekking ALL’inguine i 10-20 minutters tidsintervaller hver annen time. Pass på at du legger et tynt stykke stoff mellom isen og huden din.

I de første dagene av helbredelse er det viktig at medisinene rundt penis forblir rene for å redusere risikoen for infeksjon. Den andre eller tredje dagen kan legen be deg om å gå tilbake til studioet for å gjøre medisiner erstattet.

Gjenoppretting fra voksen omskjæring krever generelt to til tre uker. Du må kanskje ta en uke med ferie fra jobb. Noen mennesker vil ikke kunne komme tilbake til normale aktiviteter lenger.

Med legen din er det mulig å komme tilbake til normal fysisk aktivitet, inkludert øvelsen, fire uker etter prosedyren. Seksuelle relasjoner og onani kan ta en PO & # 8216; mer enn tid, opptil seks uker.

Legen din kan veilede deg på en passende timing basert på din helbredelse og helse.

Instruksjoner for postcyregisk omsorg

Smerten av den voksne omskjæringen er typisk mild. Legen kan foreskrive et lys analgetisk, men telleralternativene kan være tilstrekkelig til å lindre ubehag. Legen din kan også foreskrive et antibiotika for å forhindre en mulig infeksjon.

Bruk behagelig, men støtte undertøy som kan holde penishodet mot navlen som ligger. Bredt undertøy tillater for mange bevegelser. Dette kan øke hevelse og smerte.

Innen en eller to dager fra # 8217; intervensjon, bør du begynne å prøve å gå. Hold bevegelsen med lav påvirkning og sakte alle «8217;. Ikke gå til normal fysisk aktivitet uten legenes autorisasjon.

Så snart bandasjen er fjernet, kan du ta en dusj. Vær forsiktig så du ikke gni gravering med en klut eller et håndkle og ikke bruk såper eller duftende geler i flere uker. Duft og kjemikalier kan irritere sensitiv hud mens du helbreder. Tørk området for å redusere følsomheten.

Hva vil resultatene dine være?

Resultatene du vil oppleve fra omskjæringen av voksne, avhenger i stor grad av grunnen til at du hadde prosedyren først.

Hvis du har valgt å gjøre det for å stoppe eller forhindre infeksjoner eller fysiske problemer som fimosis, har prosedyren generelt svært vellykket. Du kan ikke oppleve dem igjen i fremtiden.

Hvis din omskjæring var av religiøse grunner, kan du føle deg mer dypt personlig om din tro etter å ha fullført prosedyren.

Resultatene av hver person er annerledes, og du kan finne ut at den ble påvirket på andre måter. For de fleste, vil kirurgien ikke ha en varig innvirkning på seksuell funksjon, vannlating eller følsomhet.

L & # 8217;

De fleste i USA som er omskjæring gjennomgår prosedyren fra nyfødte. Velge å få det fra voksne krever en PO & # 8216; av initiativ og planlegging. Det er viktig å sørge for at du har forstått dine grunner og risiko forbundet med prosedyren.

Vær imidlertid oppmerksom på at omskjæringen av voksne er en enkel prosedyre med svært få risikoer eller komplikasjoner.

Snakk med legen din om dine forventninger til omskjæring. Sammen kan du gjøre en komfortabel plan og egnet for dine mål.