Vogn arr Varer: innenlandske behandlinger, årsaker og perspektiver

Hva er akne arr fra Boxcar?

Fraktvognaratet er en type akne arr. Spesielt er de en type atrofisk arr, som er den vanligste typen akne arr. Fraktvognaren refererer 20 prosent 30 av atrofiske arr. De andre typene av atrofiske arr er rockars og rullende arr.

Svarene til fraktvognen virker som en depresjon eller en rund eller oval krater i huden. Generelt har de skarpe vertikale grenser og er bredere enn isvinkel arr, men ikke brede som rullende arr. Disse grunne kan reagere godt på behandling, men dypere arr kan være vanskeligere å eliminere.

Fortsett å lese for å lære mer om fraktvogn arr og hvordan å behandle dem.

Del på PinterestEn type arr som ofte kan skjedes fra en lesjon av akne er et arr av akne fra biltøy. Foto Courtesy of Rumansava [CC BY-SA 4.0 (https: // creativecomons.Org / Lisenser / BY-SA / 4.0)]

Behandling av fraktvogn arr

Behandling for fraktvogn arr avhenger av flere faktorer, for eksempel hvor røde arr er, hvor dypt de er posisjonen til arr og hudtype.

Overflate arr kan være lettere å behandle enn dype. I mange tilfeller er kombinasjonsbehandlinger det beste å redusere utseendet på fraktvognsar.

microdermabrasion

Microdermabrasion er en overfladisk prosedyre som fjerner det mest overfladiske laget av huden. En hudlege vil gni små krystaller på huden. Det behandler ikke dype arr, men har svært få bivirkninger.

Denne typen behandling utføres også på medisinske bad og ikke en hudlege. Resultatene kan variere.

Dermabrasion

Dermabrasion ligner på microdermabrasion, men går dypere for å fjerne hele øvre lag av huden ved hjelp av en maskin eller bærbar betjent enhet. Det kan gjøres på hele ansiktet eller på individuelle arr.

Dermabrasion kan bidra til å forbedre overflaten arr av fraktvognen, men det er ikke så effektivt på de dypeste. Kan gjøre huden rød og sår i noen dager og følsomme i flere måneder.

fyllstoffer

Fyllstoffer injiseres under huden og pleide å fylle arret og øke depresjonen. Bivirkninger kan inkludere rødhet, knuter, hevelse og smerte.

Typer av fyllstoffer inkluderer:

  • Midlertidig. Disse siste månedene. Kollagenproduksjonen øker også, noe som bidrar til å forbedre det langsiktige arraspektet.
  • Semi-permanent. Disse siste opptil to år.
  • Fast. Det er ikke noe tilstrekkelig bevis på Permanent fyllstoffer for å redusere akne arr. Imidlertid blir jeg studert i kliniske studier.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling Bruk forskjellige typer kjemikalier for å ødelegge det øvre laget av huden. Huden kommer så av, slik at en ny ikke skadet hud kan vokse.

Kjemiske peeling må utføres av en lege som er godkjent av Rådet, som dermatolog. Dypere er skallet, jo mer sannsynlig har du bivirkninger som rødhet, smerte og peeling av huden.

Kjemiske peeling kan også gjøre huden mørkere eller mer klar enn normalt. Disse endringene er vanligere hos personer som har mørkere hud.

De vanlige typer skinn inkluderer glykolsyre, trikloreddiksyre (TCA) og Jessner-løsning. De kan være overfladiske eller # 8220; medium & # 8221;, avhengig av konsentrasjonen, antall hender og kombinasjonen.

C’er også en slags dyp peeling kalt fenolskall. Dette er imidlertid sjelden brukt til akne arr.

Laserterapi

Laserterapi bruker intense energiimpulser til å sikte på akne arr. Dette er en langvarig og generelt effektiv behandling. Det finnes to typer lasere som brukes til akne arr: ablativ og ikke-ablativ.

Ablative lasere regnes som en utmerket behandling for akne arr. De kan ofte forbedre arr i en enkelt økt.

Ablative lasere skader de øvre lagene i huden og kan forårsake rødhet, smerte, hevelse, kløe og blærer. De stimulerer også produksjonen av ny kollagen og remodeling av arret.

Ikke-ablative lasere stimulerer også kollagenproduksjonen, men har færre bivirkninger enn ablative lasere. Imidlertid har de en tendens til å være mindre effektive.

ND: YAG er en type ikke-ablativ laser som ofte brukes på mørkere hud. Den går dypere inn i huden uten å påvirke det øvre laget.

Alle typer laserbehandling gjør huden din følsom for solen.

mikronedling

Micronedling bruker en enhet med mange svært tynne nåler for å slå huden din. Disse nåler forårsaker små sår. Mens kroppen din helbreder sår, bygg mer kollagen og reduserer arr. Micronedling forårsaker en lys smerte i ansiktet, hevelse og rødhet etter prosedyren.

Punch fjerning

Under L’overflødig en knyttneve, de enkelte arrene fjernes med en boreanordning, som ligner den som brukes til hårtransplantasjoner. De dypere arrene er erstattet med små og mindre dype sårlukninger.

L’Punch fjerning er det beste for små arr som lett kan tilpasse seg formen på slagsenheten. Bare behandler de enkelte arrene, ikke noen rødhet eller uregelmessigheter forårsaket av arr.

Subdocisjon

I undervisningen er en nål satt inn under huden og flyttet flere retninger for å skille det øvre laget av huden fra det underliggende arrvevet.

Den resulterende helbredelsesprosessen får kollagenet til å danne og skyve aret mot L & # 8217;.

Dette er ikke en effektiv behandling for arene i fraktvognen som er behandlingene ovenfor. Det har imidlertid bare kortsiktige mindre bivirkninger, for eksempel blåmerker og smerte under prosedyren.

Arbeidet på fraktvognen kan gå?

Svarene til fraktvognen kan forsvinne, men de vil ikke gå helt bort. Behandling kan imidlertid forbedre L’aspektet av fraktvogn arr i de fleste 50 prosent 75. Etter behandling kan de ikke være mer synlige.

Hvordan danne arrene i varevognen?

Deep Acne Outlets kan skade huden. Kroppen din, så prøv å behandle denne skaden som danner kollagen. Svarene i fraktvognen dannes når kroppen din ikke produserer nok kollagen under denne prosessen. I dette tilfellet har huden din ikke nok støtte og en vogn arr vil danne mens huden din helbreder.

L’Inflammatorisk akne, spesielt den nodulære cystisk akne, er mer sannsynlig å arr enn andre typer akne, spesielt hvis ikke behandlet. Selv å samle inn eller sprekke kviser kan gjøre arr trening mer sannsynlig. Genetikk kan også spille en rolle i det faktum at akne arr er utviklet eller ikke.

Andre typer akne arr

Vognarataratet er en type atrofisk arr, som er en av de tre hovedtyper av akne arr. Andre atrofiske arr inkluderer:

  • Isbryter arr, som er små, dype og smale
  • Rullende arr, som er brede arr som gjør huden din, virker ujevn eller uregelmessig

L’Andre hovedtype av akne arr er hypertrofiske eller cheloid arr. Disse er preget arr som dannes når kroppen din produserer for mye kollagen som prøver å behandle skader forårsaket av «8217; akne. Denne typen akne arr er mer vanlig hos mennesker med mørkere hud.

Ta bort

Selv med behandling, vil de dypeste arrene av varevognen aldri forsvinne helt. Imidlertid er behandling effektiv for overflate arr og for å forbedre de dypere arrene. Snakk med en hudlege fra de beste behandlingsmulighetene for arrene dine.