Vitamin E for hår: Fordeler, bruksområder, sikkerhet og andre

For hva vitamin er kjent?

Vitamin E er best kjent for sine antioksidantegenskaper som bidrar til å redusere frie radikale skade og beskytte kroppsceller. Selv om du kan finne det i Korridoren av kosttilskudd, legger mange bedrifter Vitamin og deres skjønnhetsprodukter. Og med en god grunn!

Vitamin E ble brukt i dermatologi fra 1950-tallet for å beskytte huden fra # 8217; aldring, fra # 8217; betennelse og skade på solen. L’Liposoluble Antioxidant er viktig for å opprettholde en sunn hud og et sterkt immunsystem.

Nylig ble vitamin E møtt som et snev for å slå bånd, skadet og ustoppet i skinnende og saftige løkker som var verdig til en kommersiell sjampo eller en «8217, unlined Instagram-bilde.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan egenskapene til vitamin E, som stimulerer huden, kan brukes til å forbedre hårhelsen og fremme vekst.

Hva kan være vitamin E for håret ditt?

Den første forskningen tyder på at vitamin og kan bidra til å forbedre den generelle helsen i hodebunnen og håret. Ytterligere studier er nødvendig for å virkelig forstå sine mulige fordeler.

Hindre hårtap

TIL Liten test av 2010 Han fant at vitamintilskudd og forbedret hårvekst i mennesker med hårtap. Det antas at vitamin antioksidantegenskaper bidro til å redusere oksidativt stress i hodebunnen. Oksidativt stress var koblet til hårtapet.

Forbedrer sirkulasjonen i hodebunnen

E-vitamin kan øke blodstrømmen, noe som sies å være bedre hårhelse. Forskere i en 1999 studie Han fant ut at høye doser vitamin og øker blodstrømmen til øynene med type 1 diabetes.

TIL Separat 2001 studie Han fant at en større tilstrømning av blod oppmuntret hårvekst og økte follikkelen og hårstørrelsen i mus.

Imidlertid er det behov for videre forskning for å se om vitamin og direkte påvirker # 8217; blodtilførsel til hodebunnen og i dette tilfellet, hva det betyr for hårvekst.

Balanse oljeproduksjonen

Vitamin E er viktig for å skape en Beskyttende barriere På overflaten av huden. Denne barrieren bidrar til å beholde fuktighet. Tørket og irritert hud kan være et tegn på vitamin og mangel.

Selv om det ikke er klart om vitamin og aktuelt kan balansere produksjonen av hodebunnsolje, kan oljer som inneholder vitamin E, som L’avokadoolje, kan bidra til å fukte hodebunnen. De kan også bidra til å forhindre overskytende oljeproduksjon.

Legg til glans

Håret kan virke ugjennomsiktig og frizzy når de er skadet. Når det beskyttende fettlaget Alle’utvendig av hårkutikkelen er fjernet, mister det skinnet og blir vanskelig å håndtere eller forme i henhold til Dermatologiakademi. En olje rik på vitamin og kan bidra til å erstatte det beskyttende laget og gjenopprette glans. Selv oljen generelt hjelper tetningsfuktighet, reduser brudd og beskytt håret mot skade.

Støtte en sunn hodebunn

Vitamin E er viktig for sunn hud, og dette inkluderer hodebunnen. Den dårlige helsen til hodebunnen er Bundet til dårlig hårkvalitet. Vitamin E støtter hodebunnen og gir hår en solid base for å vokse ved å redusere oksidativt stress og bevare det beskyttende lipidlaget.

Slik bruker du vitamin E for håret ditt

Den gode nyheten er at vitamin E er lett å komme seg gjennom et balansert kosthold. Faktisk er mangel på vitamin E ekstremt sjelden, fordi de fleste mottar det i overflod i løpet av dagen fra hele mat og beriket.

Men hvis du vil sikte spesielt på håret ditt, kan vitamin E også påføres lokalt med en sjampo, en balsam, en maske eller en olje.

Kosthold

Hva du spiser & # 8211; Og hvor mye & # 8211; Det er grunnleggende for sunt hår. Mangel på kalorier, proteiner eller mikronæringsstoffer som vitamin E. kan få innvirkning Hårvekst, Struktur og tap.

Valnøtter, grønne bladgrønnsaker, olje og solsikkeolje er noen av de rikeste kildene til vitamin E. Det finnes også i kjøttet og i de forsterkede matvarer som frokostblandinger.

Kosttilskudd

Selv om kosttilskudd er lett tilgjengelige, er de ikke nødvendige. De fleste tar ganske vitamin og bare gjennom kostholdet. Noen søk Det antyder også at folk drar nytte av vitamin E når de tar det gjennom hele matvarer i stedet for et supplement.

Kosttilskudd kan også sette deg i fare for å anta for mye vitamin E, som kan være farlig. Du bør alltid snakke med legen din før du starter et nytt supplement.

Vitaminolje

De fleste vitaminoljer og inneholder en vektorolje til fortynnet olje og bidrar til å forhindre hudirritasjon. Hvis du vil bruke vitamin og ren olje, må du sørge for at du tilstrekkelig fortynner oljen før & # 8217;. Når det er sagt, vitaminoljer og er ofte dyre og kan være vanskelige å jobbe: de er vanligvis tette og oksidere raskt hvis det blir utsatt for luften;.

Den beste løsningen er å bruke en hårolje som inneholder vitamin E som en sekundær ingrediens. Populære alternativer inkluderer:

 • Ogx helbredelse + vitamin og penetrerende olje
 • Gamle greske rette olje
 • Holistisk avokado olje D’Maple

For å få mest mulig ut av # 8217; vitamin rik olje:

 • Massasje det på hodebunnen.
 • Kombiner forsiktig med en bred tenner kam.
 • La oljen hvile i minst 15 minutter.
 • Når du er ferdig, lava via l’hår med din normale sjampo.
 • Hvis håret ditt allerede er godt hydrert, kan du hoppe over balmen.
 • Sjampo og balsam

  Leter du etter en behandling du kan gjøre oftere uten å legge tid til din rutine? Mange sjampo og balsam er vitamin E. Disse produktene er formulert for hyppig bruk og er ofte laget for tørt og skadet hår.

  Det er bedre å la produktet hvile i noen minutter mens du fortsetter med dusjrutinen for å hjelpe produktet å trenge inn i håret og i hodebunnen. Se etter produkter som inneholder essensielle oljer som lavendel, peppermynte eller meleucaolje for ytterligere hårfordeler.

  Populære alternativer inkluderer:

  • Ogx helbredelse + vitamin og sjampo og balsam
  • Majestetiske rene kosmecticals sjampo og reparasjon av balsam Alle’Argan Oil

  Hårmaske

  Akkurat som typen du legger på ansiktet ditt, er en hårmaske hensikten med beroligende eller behandling av hodebunnen. Selv om vitaminoljen og kan bidra til å hydrere låsene dine, kan strengene i håret ditt ikke være & # 8220; herdet & # 8221; Fra det. I stedet konsentrerer det masken på hodebunnen der den kan absorberes.

  For å forberede en enkel og rik maske med vitamin E, legg til følgende ingredienser i en blender:

  • 1 avokado
  • 1 bananer
  • 1 ss. avokado olje
  • 1 ss. kokosolje
  • 1 ss. honning

  Du kan også kjøpe prefabrikkerte masker som:

  • Fuktighetsgivende maske Alle’Argan Oil of the Professional Series
  • Hans profesjonelle beroligende hårmaske Alle’Argan Oil
  • Hårmaske Alle’Argan Instanatural Oil

  Bruk:

 • Påfør den valgte masken på hodebunnen med fingrene.
 • La det stå i 20 minutter til A’nå, avhengig av maskenes instruksjoner.
 • Skyll med varmt vann eller en delikat sjampo.
 • Det er potensielle bivirkninger eller risikoer?

  Alltid fortynn vitamin E før du bruker den på huden, på hodebunnen eller håret. L’Ikke-fortynnet vitaminolje kan forårsake Hudirritasjon eller utslett.

  L’integratorinntaket kan øke risikoen for å innta farlige mengder vitamin E.

  Høye doser vitamin og kan:

  Det er viktig å snakke med legen din før du legger til et vitamintilskudd og kostholdet ditt.

  Gjennomsnittlige voksne behov Bare 15 milligram (22.4 IE) Vitamin E hver dag. L’høyere helseinstituttet anbefale Ikke mer enn 1500 ui av vitamin E naturlig eller 1.100 Ui av vitamin E syntetisk per dag.

  Bunnlinjen

  E-vitamin kan være et utmerket tillegg til håret ditt for hårpleie, og du trenger ikke et ekstravagant produkt for å gjøre det! Mat i kjøleskapet ditt er et flott utgangspunkt.

  Selv om du kan finne mange produkter som inkluderer den kraftige antioksidanten, er det bedre å snakke med legen din før du bruker en behandling med vitamin E eller ta et supplement, spesielt hvis du har en tilstand av hår, hud eller hodebunn.