Vinteraktiviteter for barn: 15 for interiør og eksteriør

Beskrivelse

Rangert 2008, flyttet jeg til Alaska. San Diego.

Nei, jeg var ikke gal. Men jeg var på utkikk etter en endring, og jeg ble forelsket i # 8217; Alaska under de mange turene jeg hadde gjort før overføringen min.

At’kjærlighet varte. Jeg tror ikke jeg skal gå.

Ikke engang om vinteren.

Men å bli en mor har litt forandret meg for å se de vintrene. Som jeg satte pris på skjønnheten i snøen som faller og unnskyldningen som ga meg å holde seg inne med min kaffe og en peis, så ser jeg frem til den snøen, slik at du kan bringe kjæresten min ut for å spille en gang temperaturen ja lavere.

Og når han ikke kommer? Når vi har en uvanlig tørr vinter, karakterisert hovedsakelig av is og farlige forhold (som våre siste to vintre var)? Det er da at jeg finner meg selv som frykter timene og timene som tilbys hjemme med et lite barn.

L’# 8217; vinteraktivitet

Forskere A Montana State University Han oppdaget at barn brenner halvparten av kalorier om vinteren i forhold til sommermånedene.

Selv om Calorie Count sannsynligvis ikke er en stor bekymring for de fleste foreldre til aktive og voksende barn, bør aktivitetsnivåene være. Sunn bevegelse og involvering med verden rundt oss er viktige, kanskje fremfor alt for barn.

Derfor er det viktig å finne måter å holde barna i bevegelse og opptatt, selv i vintermånedene. Vinteraktiviteten må ikke alltid øke hjertefrekvensen (ikke mer enn de kunne gjøre alle sommeraktiviteter), men det bør være fokus på & # 8217 balanse.

Helse spesialister på University of Western States Bare vær oppmerksom på at selv noen få minutter om dagen alle’friluft kan gjøre mirakler for å kjempe vintermelkoli. Jeg kan fortelle deg fra erfaring, selv barn kan være utsatt.

Derfra finner du innendørs aktiviteter som kan holde dem engasjert, er hemmeligheten for en lykkelig vinter.

Aktivitetene

1. Lage snømann

Forutsatt at du har snø på bakken, gå ut for å bygge en snømann er A’aktivitet som alle barn tilber! Pass på at du tar med gulrot nese og en lue for å fullføre ting. Forbered barna dine synge en iscenesatt versjon av & # 8220; du vil bygge en snømann & # 8221; av frossen mens du arbeider!

2. Matlaging

Matlaging sammen kan være en «8217; utmerket familiebindende aktivitet som også oppfordrer barna til å bruke litt & # 8216; av matte med sine målinger. Dessuten må ikke alt du koker, være søt og full av sukker. Det er noen fantastiske Oppskrifter av sunne muffins Online som barn vil ha det gøy å gjøre, og du føler deg veldig bra, slik at de kan spise.

3. Familiefilmkvalitet

Selvfølgelig vil du ikke at barna skal tilbringe hele vinteren låst i å se på filmer. Men en gang i uken eller så er det en flott mulighet for alle dere å slappe av og ha det gøy å se på noe sammen på den store skjermen. Og mens han alltid kan være morsomt å gå på kino, er barn ofte like fornøyd med en utleie hjemme.

4. Skøyter og hockey

En av våre salvifisering takket være denne vinteren var skøyter. Det kan ikke være snø på bakken, men i det minste kan vi sette skøytene og ha det gøy å dart på isen. Babyen min står fortsatt ikke alene, men sikkert har hun hatt glede av å prøve!

5. Å skrive brev

L’Internett oppstigning har virkelig eliminert l’Kunst av skrivebrev, men dette betyr ikke at du ikke kan jobbe for å få det til å gjenopplive med dine sønner quest’vinteren! Tross alt, de som ikke liker å motta en melding som ikke er en regning? Sitt med barna dine og ta en liste over folk som brev skriver. Start med L’åpenbart som besteforeldrene, så evaluere muligheten for å kontakte gamle venner som bor i andre stater, og det kan ha barn i samme alder. Det kan være en perfekt pennemate å bli!

6. Yoga for barn

Du kan ikke alltid være sikker på å gå ut med barna dine om vinteren, men dette betyr ikke at du ikke bør se etter måter å aktivere sine små muskler på. Innendørs yoga kan være en fin måte å holde barn i tråd med kroppen og for å hjelpe dem med å fokusere når de sitter fast inne i dem, får dem til å føle seg litt og # 8216; gal. Sjekk lokale Yoga Studios for å se om de tilbyr leksjoner. Eller prøv en sekvens hjemme.

7. Innendørs piknik

Ta de muffinsene du har tilberedt og forbereder scenen for en piknik i stuen. La barna dine styre utstyret med tepper og plysj gjester og organisere deretter en diffusjon som de ikke kan motstå!

8. Sledging

Dette er en guttspill. Hvis C’snøen på bakken, gå ned og slede med barna dine!

9. Bok

Ta ut håndverkstakene og lag en bok med barna dine. Eller be dem om å skrive historien (eller fortelle deg, slik at du kan transkribere det) og illustrere det, eller bruke Familiefotografier for å lage en illustrert bok. Dette er A’aktiviteter som du enkelt kan tilbringe hele dagen (eller flere dager, for barn som trenger mange mellomliggende pauser), og det vil føre til et sluttprodukt som barna dine vil elske.

10. Bordspill

Uno, Monopol, Gå Fisk, Battleship: Uansett hva dine favorittspill er, vil barna dine elske å spille dem alle med deg!

11. Ski, Snowboard og Snesko

For eldre barn, gå ut og lære litt vintersport med mor eller pappa kan være en morsom og spennende måte å tilbringe dagen på. Og hvis du føler deg litt og # 8216; usikker på hvordan du skal lære dem, ta kontakt med de lokale skistedene for å be om informasjon om leksjonene.

12. Leting alle’åpen

De fleste barn ville være glade for å være rett og slett kledd med vinterutstyret og la deg gå ut. Følg de minste barna, selvfølgelig, men fra deres frihetsfrihet og oppdag hva den utenfor verden har å tilby dem. Få barna A Vinter økojournal kan oppmuntre dem til å dokumentere hva de oppdager!

1. 3. Medfølelse pakker

Kanskje dine barn begynte å legge merke til noen av de hjemløse som kunne krølles under hjørnene i hjørnene på gatene i ditt område. Vurderer å få hjelp til å gjøre det Medfølelse pakker. Fyll en skoboks med objekter som kan være nyttige for noen som bor på gaten. Ting som flaskevann, varmere og frokostblandinger kan være et flott utgangspunkt. Så hold disse pakkene i bilen for å gi dem til de du ser på gatene på de kalde vintermånedene.

14. Kunstneriske prosjekter

Maling, farge, bygge med leire? Gi barna sjansen til å skape og vil være sikker på å trives med muligheten.

15. Snø engler

De små elsker å skape snøengler, og de elsker det enda mer når du går ned og blir med dem!

Hold det trygt

Sunn og trygg opphold i vintermånedene bør åpenbart være en topp prioritet. De Nasjonale institutter av helse Gi anbefalinger for vitamin D inntaket, spesielt i vintermånedene når barna dine sannsynligvis ikke mottar mye sol. Og AAP Har noen gode tips for å holde seg trygge og varme om vinteren ALLE & # 8217;.

Husk at vintermånedene må ikke bety at barn spretter på veggene, og du trekker håret ditt for frustrasjon! Hold dem aktive, opptatt og trygge, og det vil være mye moro for alle dere.