Viktigheten av planter hjemme

Fordeler med planter D’leilighet

Del på Pinterest

Når det gjelder å arrangere hjem og helse, tilbringe litt & # 8216; grønn på den grønne kan gjøre mye. Det handler ikke bare om å forbedre interiøret estetikk. Selv om normalt ikke kjent forekomsten av en plante, ser det ubevisst at du føler deg rolig og avslappet.

Mange undersøkelser har blitt gjort på fordelene med planter og menneskers helse. Studier har oppnådd motstridende resultater på fordeler, som går fra’øke produktiviteten til arbeidsplassen bare til fordel for menn eller kvinner. Men ingen av disse studiene fant bevis på negative resultater i # 8217; å ha planter fra leiligheten.

I mange tilfeller er det tilrådelig å ha en pottet plante for 100 kvadratmeter for å føle fordelene. Eller du kan få tilpassede planter for dine behov, hvordan du fjerner formaldehyd fra luften.

Fortsett å lese for å lære mer om terapeutiske planter av planter. Helsemessige fordelene som tilbys av en plante d’leiligheten kunne overbevise deg om å adoptere minst ett bordplantasje.

Eliminer giftstoffer

Del på Pinterest

Opp til 8217; 80-90 prosent av tiden din er innendørs. L’Forurensning av den interne luften kan øke risikoen for:

 • Stroke, 34 prosent
 • Iskemisk kardiopati, 26%
 • KOL, med 22%
 • Åndedrettsinfeksjoner hos barn, 12 prosent
 • Lungekreft, 6%

Planter er den første renseren D’naturen. De kan bidra til å fjerne farlige forbindelser fra brensel, møbler og klær.

Del på Pinterest

Det er motstridende undersøkelser at planter kan eller ikke renser luften;. Mange nettsteder citer den populære NASA Ren luftstudie Siden 1989. Men deres forskning ble gjort i en svært kontrollert plass og ditt hjem ville trenge ca 680 planter for samme effekt.

Men tilsetningen av levende grønne planter kan fortsatt gi små detox fordeler til ditt hjem eller kontor.

Et annet kontor studere bemerker at planter kan fjerne opptil 10 prosent av # 8217; karbondioksid i # 8217;. De fant også at fra tre til seks planter på kontoret kan de holde atmosfæriske toksiner langt under den totale anbefalte. Folk identifiserer også rom med flere planter som rom med renere luft.

Du føler deg mindre dårlig

Mikroklimaet rundt plantene øker luftens fuktighet, men ikke for mye. Sannsynligvis er det fra # 8217; plantevann. L’tørr luft og pulver kan irritere sansene dine.

Del på Pinterest

Det er mulig at planter filtrerer mikrober som er tilstede i # 8217; luft som kan infisere eller irritere luftveiene. EN studere På Washington State University oppdaget han at 20% av støvet ble redusert med planter.

Planter som brukes i disse studiene var vanlige planter for leilighet og løvverk, eller tropiske planter.

Forbedre humøret ditt

Planter kan også lære oss en eller to ting på empati. Sekund Texas Landbruk & Medisin University, Folk som tilbringer sin tid til å ta vare på naturen, er mer sannsynlig å ta vare på andre. Å ta vare på planter kan hjelpe deg med å øke medfølelsen og forbedre forholdene dine.

Berør også myke og glatte planter kan få deg til å føle deg roligere, ifølge boken Holistiske løsninger for angst og depresjon.

Del på Pinterest

Blomster er forbundet med positive hendelser og kan fungere som Umor Enhancers;. En studere Han fant ut at blomster har en umiddelbar innvirkning på lykke og forbedrer minnet, spesielt for en hendelse. Deltakere i denne studien mottok blomster som roser, liljer og tusenfryd.

Fargene du foretrekker, kan også avhenge av din kultur og din utdanning. For eksempel er hvitt ofte forbundet med renhet og all ‘8217; Harmony, men i Kina er det dødsfargen.

Orticola terapi (HT)

Ht er en praksis som bruker hagearbeid som terapi. Det er akseptert for rehabilitering, profesjonell og samfunnsbruk. Hagearbeid All’Åpen kan redusere risikoen for demens på 36%. Du kan finne terapeutiske fordeler som ligner på Zen Gardens av en skrivebordsstørrelse, bonsai trær eller mini urtehager.

Du tror at 8217; Ht bedre utvinningstider og:

Sosiale forbedringer Fysiske forbedringer Profesjonelle forbedringer Selvregler Muskelstyrkeindeentepiece PensierOroboordination

Noen utdanning Vis at HT tilbyr betydelige forbedringer for ulike atferds- og helseproblemer, for eksempel:

 • demens
 • schizofreni
 • Depresjon
 • Folk med avansert stadium kreft

I tillegg til sosiale, fysiske og faglige forbedringer som sosialisering og koordinering, til og med mennesker på sykehus eller sykehjem:

 • følte mindre tretthet, angst og større tilfredshet
 • Han hadde mer raske gjenopprettingstider og kortere sykehusinnleggelse
 • De var vennlige med ansatte
 • Han følte seg mindre avhengig av smertestillende midler

Tenk bedre og mer intelligent

Del på Pinterest

Holding planter hjemme kan også være et triks for naturlig liv. Tross alt kan vi bare fikse et regneark så lenge før produktiviteten minker. Å ha et stykke mors natur å se på skrivebordet vårt kunne regenerere vår oppmerksomhet og holde våre sanser og vår hjerne aktiv.

Det finnes alternativer?

Du kan få lignende fordeler fra plantene D’Leiligheten går alt og er åpent. En studere Han fant at å ha ytterligere 10 trær i en isolert øker lykken nesten på samme måte som en økning på $ 10.000.

Selv bildene av trærne fungerer

TIL Stanford En studie fant at naturbildene kan gi de samme fordelene for å forbedre stemningen. Endre bakgrunnen på skrivebordet ditt i bildet av frodige landskap. Eller sitte ved vinduet og pass opp fra tid til annen.

Studier har oppdaget at elevene hadde en lavere hjertefrekvens etter å ha sett grønne områder. Dette antyder at naturbildene kan hjelpe med stressutvinning.

Men L’Effekt er sannsynligvis mye sterkere når du kommer over en ekte ting.

Grønnere med planter

Søket viser at det er mange fordeler i # 8217; legge til planter fra innsiden til ditt hjem eller arbeidsplassen din. Disse inkluderer States D’Senior Soul, bedre tilfredshet på jobb og sterkere relasjoner. Du kan få lignende fordeler ved å se på bildene eller sitte i nærheten av et vindu.

For de fleste er risikoen for å legge til planter i innemiljøene lave. Noen planter kan være mindre sannsynlig å utløse dine allergiske symptomer. Det er viktig å merke seg at noen planter er giftige for kjæledyr og barn. Spør legen din som innendørs planter er et trygt valg hvis du har en historie om allergi.