Vi venter ikke på

Del på Pinterest

#Wearenotwaiting | Årlig vertice på’Innovasjon | D-Data Exchange | Konkurranse av pasientstemmer

Emneknagg #Wearenotwaiting Det er slaget i folket i diabetes-samfunnet som tar situasjonen; De utvikler plattformer og apper og skybaserte løsninger, og om nødvendig utfører omvendt konstruksjon av eksisterende produkter for å hjelpe personer med diabetes til å bedre bruke enheter og helsedata for å få bedre resultater.

Begrepet #wearenotwaiting har blitt laget i vår Første samling av diabetesmin D-datautveksling På Stanford University i 2013, når Supperspers Lane Desborough og Howard Look prøvde å oppsummere følelsene til Do-It-Yourfey Diabetikere og Entreprenører som tar ansvar.

Informasjon på #wearenotwaiting-bevegelsen

Hva er problemet å håndtere?

Flaskehals på’innovasjon som holder oss.

I mars 2014 rapporterte Forbes:

& # 8220; Digital helse av radikalt endrer livet til pasienter med disse forholdene fortsetter å fange global fantasi, # 8217; engineering innovasjon og media titler & # 8211; hver dag. Men C’Det er en stor ring som mangler for alle rosene prognoser (noen ganger fantastisk) og kalles & kalles’Data interoperabilitet & # 8220; & # 8230; & # 8221;

I et nøtteskall er mangelen på standarder og formater for helsedata som er anskaffet elektronisk for å fungere perfekt i pasientens liv med en kronisk tilstand (hvorav mange er farlige for livet) & # 8221;.

Klart dette problemet er ikke løst ennå!

Hvordan startet?

Som nevnt, slagordet & # 8220; Vi venter ikke & # 8221; var resultatet av en gruppediskusjon på Første diabetesmine D-datautveksling I november 2013 på Stanford University.

Co-dirigent Howard utseende, administrerende direktør i Tidepool (også D-pappa), førte gruppediskusjonen som fødte dette mottoet, og deretter L’rapportert til 2013 diabetesmin innovasjonsmetoden 2013 dagen etter, til en Gruppe på 120 diabetes ledere (pasient supportere, farmasøytiske ledere, FDA, ADA, JDRF, leger, mobile helse eksperter og mer).

Målet er å gjøre data på den mest tilgjengelige, intuitive og brukbare diabetes & # 8230; Vi vil gjerne få dataene i et format der det kan bidra til å øke tiden i # 8217; intervallet (glukose) og nå mindre lavt og en bedre A1C & # 8221;.

Også fullt involvert var D-pappa og sjefingeniør av Medtronic Lane Desborough, som skrev en oppfølgingspost på Tidepool-bloggen der han sa så godt:

& # 8220; selskaper som produserer fysiske komponenter i’økosystem (diabetes) & # 8211; Sensorer, pumper, smarttelefoner, insulin, striper, cellulære nettverk, cloud servere & # 8211; De vil fortsette å overleve og trives fordi disse elementene er nødvendige & # 8230; Systemet vil fortsette å forstå tre viktige komponenter: Maskinvare, programvare og wetware (mennesker). Hva vil forandre er hvordan og hvor raskt disse systemene vil bli utviklet. Lukkede og eiere systemer vil dø. Åpne enheter, basert på standarder og interoperable vil blomstre. Problemet og dets løsning vil nærme seg personlig, rom og tid. Vi venter ikke på & # 8220;.

Du venter ikke på & # 8230;?

De involverte folket oppsummerer bevegelsen med denne kraftige listen:

#Wearenotwaiting til Bridge Deccocted Data Islands.

#Wearenotwaiting mens vår endokrinolog prøver å samle de ujevne brikkene i dataspillet.

#Wearenotwaiting for co-opererte konkurrenter.

#Wearenotwaiting for regulatorer regulerer.

#Wearenotwaiting for nyskapende enhet produsenter.

#Wearenotwaiting for betalere å betale.

#Wearnotaten stillheten som våre barn med type 1 diabetes er trygge.

#Wearenotwaiting å sove godt for første gang i årevis.

#Wearenotwaiting at vår sønn kan gjøre en pyjama fest trygt hjemme hos venner.

#Wearenotwaiting å gi vår sønn mer sjanse til å lykkes på skolen.

#Wearenotwaiting at andre bestemmer om, når og hvordan vi får tilgang til og bruker dataene i kroppen vår.

#Wearenotwaiting for å lage applikasjoner fokusert på design og brukervennlighet.

#Wearenotwaiting for å forplikte enhetsprodusenter til å publisere sine egne dataprotokoller.

#Wearenotwaiting å insistere på at pasientene har tilgang til sine data om diabetes.

#Wearenotwaiting for å tillate funksjonshemmede å ha et valg på hvordan du kan se dataene dine om diabetes og ikke bli tvunget til å bruke dårlig programvare som følger med enheten.

#Wearenotwaiting for å forenkle dataoverføring fra enheter.

#Wearenotwaiting å samle de beste og lysere sinnene rundt om i verden for å forbedre ting for PWDs.

#Wearenotwaiting for kur.

I 2014 L’Businesswoman og supporter av D-supporter Anna McCollister-Slipp sa til Forbes:

«Alle synes å tro at det er riktig å vente på to eller tre år før denne prosessen avsluttes. Når det gjelder bedrifts- eller politiske sykluser, er dette den nåværende bane, men for de av oss som sameksisterer med denne datatysfunksjonen, kan to eller tre år gjøre forskjellen mellom å bli blind eller dø i søvn. Det er rent et spørsmål om prioritet og haster, og til tross for det motsatte retoriske entusiastisk entusiastisk, er behovene til pasientene ikke i sikte ingen steder for produsenter eller politiske ledere & # 8220;.

Heldigvis, takk i stor grad til den grunnleggende bevegelsen #wearenotwaiting, endrer tidene!

Hvem er noen av de viktigste skuespillerne?

L’grunnleggende initiativ Nightcout, CGM alias i skyen Det var en stor motor og shaker. Dette internasjonale samfunnet er i hovedsak en kompromittert løsning som tillater bruker av dexcom CGM (kontinuerlig glukoseovervåking) for å overføre streaming data for å vise dem praktisk talt på en hvilken som helst enhet, hvor som helst, i sanntid.

Nightcout-fellesskapet er nå sammensatt av over 30.000 mennesker og representert i over 30 land.

PWD Dana Lewis og hans partner Scott Leibrand ristet D-World utviklet #Penaps & # 8211; En hjemmelaget kunstig bukspyttkjertel som nå brukes av hundrevis av pasienter over hele verden. Dana har blitt en slags kjendis for dette arbeidet, selv om de involverte brukerne fortsetter å innovere.

& # 8220;Loopers, Refererer til voksne og barn som har foreldre som har valgt å bygge lukkede kretser for sine familier ved hjelp av disse hjemmelagde teknologiene.

Tidepool, A’Ingen profittorganisasjon basert i Palo-Alto, var også en promotor og en shaker, og utviklet en plattform for diabetes uavhengig av enheter og skybaserte.

L’Company CGM Dexcom, Hvis teknologi var katalysatoren i all denne innovasjonen og gjenstår i sentrum, har nylig fullført et historisk trekk ved å bli den første viktige leverandøren av medisinske enheter godkjent av FDA for å starte et programmeringsgrensesnitt for offentlige applikasjoner (API). Tvert i strid med eieren, lukkede dataplattformer som brukes av de fleste medisinske / teknologiske selskaper. Med dette er de i hovedsak & # 8220; åpen & # 8221; En sti for samarbeidet med sektoren med pasientinnovatører.

I oktober 2017 har JDRF publisert en invitasjon for åpne protokoller i den nye teknologien til kunstig bukspyttkjertelen (AP), noe som betyr at de presser mikro-infuser-selskaper og andre enhetsprodusenter for å bli åpen kildekode og skape kode og dokumentasjon fritt tilgjengelig for offentligheten. Dette vil tillate uavhengige partnere og utviklere å utnytte sin teknologi og oppmuntre interoperabilitet av enheter og datasystemer.

Alltid i # 8217; oktober 2017 gjorde FDA et ganske revolusjonerende trekk som annonserte et nytt program for å akselerere mobile helseteknologier. Syv av de ni selskapene i pilotprogrammet jobber med diabetes teknologi. Dette vil åpne veien til flere innovatører, til og med små uavhengige grupper, slik at den nye medisinske programvaren er godkjent og levert til pasientene raskere.

Vår diabetesmine D-datautveksling har vokst til å bli kjent som nøkkelnavet for diabetes teknologisk innovasjon Alle’Avant-Garde & # 8211; Gjør det selv og utover.

Når det er neste D-Data Exchange-hendelse?

Diabetesmine D-Data Exchange finner sted to ganger alle’år: en gang i juni, i perioden og i stedet for det store årlige møtet i American Diabetes Association; Og i høst, i forbindelse med vår årlige toppunkt på’innovasjon diabetesmine i Nord-California. For bestemte datoer og detaljer, send A’e-post til Info @ diabetesmine.com.

Hvordan kan du være involvert?

På hva du kan jobbe med hensyn til åpne diabetes styringssystemer, slik at vi kan legge deg til listen over relevante aktører og prosjekter som er involvert i D-datautveksling og utover.

Og hva du gjør, sørg for at du følger bevegelsen av samfunnet #Wearenotwaiting på Twitter!

Klart dette problemet er ikke løst ennå!

Hvordan startet?

Som nevnt, slagordet & # 8220; Vi venter ikke & # 8221; var resultatet av en gruppediskusjon på Første diabetesmine D-datautveksling I november 2013 på Stanford University.

Co-dirigent Howard utseende, administrerende direktør i Tidepool (også D-pappa), førte gruppediskusjonen som fødte dette mottoet, og deretter L’rapportert til 2013 diabetesmin innovasjonsmetoden 2013 dagen etter, til en Gruppe på 120 diabetes ledere (pasient supportere, farmasøytiske ledere, FDA, ADA, JDRF, leger, mobile helse eksperter og mer).

Målet er å gjøre data på den mest tilgjengelige, intuitive og brukbare diabetes & # 8230; Vi vil gjerne få dataene i et format der det kan bidra til å øke tiden i # 8217; intervallet (glukose) og nå mindre lavt og en bedre A1C & # 8221;.

Også fullt involvert var D-pappa og sjefingeniør av Medtronic Lane Desborough, som skrev en oppfølgingspost på Tidepool-bloggen der han sa så godt:

& # 8220; selskaper som produserer fysiske komponenter i’økosystem (diabetes) & # 8211; Sensorer, pumper, smarttelefoner, insulin, striper, cellulære nettverk, cloud servere & # 8211; De vil fortsette å overleve og trives fordi disse elementene er nødvendige & # 8230; Systemet vil fortsette å forstå tre viktige komponenter: Maskinvare, programvare og wetware (mennesker). Hva vil forandre er hvordan og hvor raskt disse systemene vil bli utviklet. Lukkede og eiere systemer vil dø. Åpne enheter, basert på standarder og interoperable vil blomstre. Problemet og dets løsning vil nærme seg personlig, rom og tid. Vi venter ikke på & # 8220;.

Du venter ikke på & # 8230;?

De involverte folket oppsummerer bevegelsen med denne kraftige listen:

#Wearenotwaiting til Bridge Deccocted Data Islands.

#Wearenotwaiting mens vår endokrinolog prøver å samle de ujevne brikkene i dataspillet.

#Wearenotwaiting for co-opererte konkurrenter.

#Wearenotwaiting for regulatorer regulerer.

#Wearenotwaiting for nyskapende enhet produsenter.

#Wearenotwaiting for betalere å betale.

#Wearnotaten stillheten som våre barn med type 1 diabetes er trygge.

#Wearenotwaiting å sove godt for første gang i årevis.

#Wearenotwaiting at vår sønn kan gjøre en pyjama fest trygt hjemme hos venner.

#Wearenotwaiting å gi vår sønn mer sjanse til å lykkes på skolen.

#Wearenotwaiting at andre bestemmer om, når og hvordan vi får tilgang til og bruker dataene i kroppen vår.

#Wearenotwaiting for å lage applikasjoner fokusert på design og brukervennlighet.

#Wearenotwaiting for å forplikte enhetsprodusenter til å publisere sine egne dataprotokoller.

#Wearenotwaiting å insistere på at pasientene har tilgang til sine data om diabetes.

#Wearenotwaiting for å tillate funksjonshemmede å ha et valg på hvordan du kan se dataene dine om diabetes og ikke bli tvunget til å bruke dårlig programvare som følger med enheten.

#Wearenotwaiting for å forenkle dataoverføring fra enheter.

#Wearenotwaiting å samle de beste og lysere sinnene rundt om i verden for å forbedre ting for PWDs.

#Wearenotwaiting for kur.

I 2014 L’Businesswoman og supporter av D-supporter Anna McCollister-Slipp sa til Forbes:

«Alle synes å tro at det er riktig å vente på to eller tre år før denne prosessen avsluttes. Når det gjelder bedrifts- eller politiske sykluser, er dette den nåværende bane, men for de av oss som sameksisterer med denne datatysfunksjonen, kan to eller tre år gjøre forskjellen mellom å bli blind eller dø i søvn. Det er rent et spørsmål om prioritet og haster, og til tross for det motsatte retoriske entusiastisk entusiastisk, er behovene til pasientene ikke i sikte ingen steder for produsenter eller politiske ledere & # 8220;.

Heldigvis, takk i stor grad til den grunnleggende bevegelsen #wearenotwaiting, endrer tidene!

Hvem er noen av de viktigste skuespillerne?

L’grunnleggende initiativ Nightcout, CGM alias i skyen Det var en stor motor og shaker. Dette internasjonale samfunnet er i hovedsak en kompromittert løsning som tillater bruker av dexcom CGM (kontinuerlig glukoseovervåking) for å overføre streaming data for å vise dem praktisk talt på en hvilken som helst enhet, hvor som helst, i sanntid.

Nightcout-fellesskapet er nå sammensatt av over 30.000 mennesker og representert i over 30 land.

PWD Dana Lewis og hans partner Scott Leibrand ristet D-World utviklet #Penaps & # 8211; En hjemmelaget kunstig bukspyttkjertel som nå brukes av hundrevis av pasienter over hele verden. Dana har blitt en slags kjendis for dette arbeidet, selv om de involverte brukerne fortsetter å innovere.

& # 8220;Loopers, Refererer til voksne og barn som har foreldre som har valgt å bygge lukkede kretser for sine familier ved hjelp av disse hjemmelagde teknologiene.

Tidepool, A’Ingen profittorganisasjon basert i Palo-Alto, var også en promotor og en shaker, og utviklet en plattform for diabetes uavhengig av enheter og skybaserte.

L’Company CGM Dexcom, Hvis teknologi var katalysatoren i all denne innovasjonen og gjenstår i sentrum, har nylig fullført et historisk trekk ved å bli den første viktige leverandøren av medisinske enheter godkjent av FDA for å starte et programmeringsgrensesnitt for offentlige applikasjoner (API). Tvert i strid med eieren, lukkede dataplattformer som brukes av de fleste medisinske / teknologiske selskaper. Med dette er de i hovedsak & # 8220; åpen & # 8221; En sti for samarbeidet med sektoren med pasientinnovatører.

I oktober 2017 har JDRF publisert en invitasjon for åpne protokoller i den nye teknologien til kunstig bukspyttkjertelen (AP), noe som betyr at de presser mikro-infuser-selskaper og andre enhetsprodusenter for å bli åpen kildekode og skape kode og dokumentasjon fritt tilgjengelig for offentligheten. Dette vil tillate uavhengige partnere og utviklere å utnytte sin teknologi og oppmuntre interoperabilitet av enheter og datasystemer.

Alltid i # 8217; oktober 2017 gjorde FDA et ganske revolusjonerende trekk som annonserte et nytt program for å akselerere mobile helseteknologier. Syv av de ni selskapene i pilotprogrammet jobber med diabetes teknologi. Dette vil åpne veien til flere innovatører, til og med små uavhengige grupper, slik at den nye medisinske programvaren er godkjent og levert til pasientene raskere.

Vår diabetesmine D-datautveksling har vokst til å bli kjent som nøkkelnavet for diabetes teknologisk innovasjon Alle’Avant-Garde & # 8211; Gjør det selv og utover.

Når det er neste D-Data Exchange-hendelse?

Diabetesmine D-Data Exchange finner sted to ganger alle’år: en gang i juni, i perioden og i stedet for det store årlige møtet i American Diabetes Association; Og i høst, i forbindelse med vår årlige toppunkt på’innovasjon diabetesmine i Nord-California. For bestemte datoer og detaljer, send A’e-post til Info @ diabetesmine.com.

Hvordan kan du være involvert?

På hva du kan jobbe med hensyn til åpne diabetes styringssystemer, slik at vi kan legge deg til listen over relevante aktører og prosjekter som er involvert i D-datautveksling og utover.

Og hva du gjør, sørg for at du følger bevegelsen av samfunnet #Wearenotwaiting på Twitter!

Klart dette problemet er ikke løst ennå!

Hvordan startet?

Som nevnt, slagordet & # 8220; Vi venter ikke & # 8221; var resultatet av en gruppediskusjon på Første diabetesmine D-datautveksling I november 2013 på Stanford University.

Co-dirigent Howard utseende, administrerende direktør i Tidepool (også D-pappa), førte gruppediskusjonen som fødte dette mottoet, og deretter L’rapportert til 2013 diabetesmin innovasjonsmetoden 2013 dagen etter, til en Gruppe på 120 diabetes ledere (pasient supportere, farmasøytiske ledere, FDA, ADA, JDRF, leger, mobile helse eksperter og mer).

Målet er å gjøre data på den mest tilgjengelige, intuitive og brukbare diabetes & # 8230; Vi vil gjerne få dataene i et format der det kan bidra til å øke tiden i # 8217; intervallet (glukose) og nå mindre lavt og en bedre A1C & # 8221;.

Også fullt involvert var D-pappa og sjefingeniør av Medtronic Lane Desborough, som skrev en oppfølgingspost på Tidepool-bloggen der han sa så godt:

& # 8220; selskaper som produserer fysiske komponenter i’økosystem (diabetes) & # 8211; Sensorer, pumper, smarttelefoner, insulin, striper, cellulære nettverk, cloud servere & # 8211; De vil fortsette å overleve og trives fordi disse elementene er nødvendige & # 8230; Systemet vil fortsette å forstå tre viktige komponenter: Maskinvare, programvare og wetware (mennesker). Hva vil forandre er hvordan og hvor raskt disse systemene vil bli utviklet. Lukkede og eiere systemer vil dø. Åpne enheter, basert på standarder og interoperable vil blomstre. Problemet og dets løsning vil nærme seg personlig, rom og tid. Vi venter ikke på & # 8220;.

Du venter ikke på & # 8230;?

De involverte folket oppsummerer bevegelsen med denne kraftige listen:

#Wearenotwaiting til Bridge Deccocted Data Islands.

#Wearenotwaiting mens vår endokrinolog prøver å samle de ujevne brikkene i dataspillet.

#Wearenotwaiting for co-opererte konkurrenter.

#Wearenotwaiting for regulatorer regulerer.

#Wearenotwaiting for nyskapende enhet produsenter.

#Wearenotwaiting for betalere å betale.

#Wearnotaten stillheten som våre barn med type 1 diabetes er trygge.

#Wearenotwaiting å sove godt for første gang i årevis.

#Wearenotwaiting at vår sønn kan gjøre en pyjama fest trygt hjemme hos venner.

#Wearenotwaiting å gi vår sønn mer sjanse til å lykkes på skolen.

#Wearenotwaiting at andre bestemmer om, når og hvordan vi får tilgang til og bruker dataene i kroppen vår.

#Wearenotwaiting for å lage applikasjoner fokusert på design og brukervennlighet.

#Wearenotwaiting for å forplikte enhetsprodusenter til å publisere sine egne dataprotokoller.

#Wearenotwaiting å insistere på at pasientene har tilgang til sine data om diabetes.

#Wearenotwaiting for å tillate funksjonshemmede å ha et valg på hvordan du kan se dataene dine om diabetes og ikke bli tvunget til å bruke dårlig programvare som følger med enheten.

#Wearenotwaiting for å forenkle dataoverføring fra enheter.

#Wearenotwaiting å samle de beste og lysere sinnene rundt om i verden for å forbedre ting for PWDs.

#Wearenotwaiting for kur.

I 2014 L’Businesswoman og supporter av D-supporter Anna McCollister-Slipp sa til Forbes:

«Alle synes å tro at det er riktig å vente på to eller tre år før denne prosessen avsluttes. Når det gjelder bedrifts- eller politiske sykluser, er dette den nåværende bane, men for de av oss som sameksisterer med denne datatysfunksjonen, kan to eller tre år gjøre forskjellen mellom å bli blind eller dø i søvn. Det er rent et spørsmål om prioritet og haster, og til tross for det motsatte retoriske entusiastisk entusiastisk, er behovene til pasientene ikke i sikte ingen steder for produsenter eller politiske ledere & # 8220;.

Heldigvis, takk i stor grad til den grunnleggende bevegelsen #wearenotwaiting, endrer tidene!

Hvem er noen av de viktigste skuespillerne?

L’grunnleggende initiativ Nightcout, CGM alias i skyen Det var en stor motor og shaker. Dette internasjonale samfunnet er i hovedsak en kompromittert løsning som tillater bruker av dexcom CGM (kontinuerlig glukoseovervåking) for å overføre streaming data for å vise dem praktisk talt på en hvilken som helst enhet, hvor som helst, i sanntid.

Nightcout-fellesskapet er nå sammensatt av over 30.000 mennesker og representert i over 30 land.

PWD Dana Lewis og hans partner Scott Leibrand ristet D-World utviklet #Penaps & # 8211; En hjemmelaget kunstig bukspyttkjertel som nå brukes av hundrevis av pasienter over hele verden. Dana har blitt en slags kjendis for dette arbeidet, selv om de involverte brukerne fortsetter å innovere.

& # 8220;Loopers, Refererer til voksne og barn som har foreldre som har valgt å bygge lukkede kretser for sine familier ved hjelp av disse hjemmelagde teknologiene.

Tidepool, A’Ingen profittorganisasjon basert i Palo-Alto, var også en promotor og en shaker, og utviklet en plattform for diabetes uavhengig av enheter og skybaserte.

L’Company CGM Dexcom, Hvis teknologi var katalysatoren i all denne innovasjonen og gjenstår i sentrum, har nylig fullført et historisk trekk ved å bli den første viktige leverandøren av medisinske enheter godkjent av FDA for å starte et programmeringsgrensesnitt for offentlige applikasjoner (API). Tvert i strid med eieren, lukkede dataplattformer som brukes av de fleste medisinske / teknologiske selskaper. Med dette er de i hovedsak & # 8220; åpen & # 8221; En sti for samarbeidet med sektoren med pasientinnovatører.

I oktober 2017 har JDRF publisert en invitasjon for åpne protokoller i den nye teknologien til kunstig bukspyttkjertelen (AP), noe som betyr at de presser mikro-infuser-selskaper og andre enhetsprodusenter for å bli åpen kildekode og skape kode og dokumentasjon fritt tilgjengelig for offentligheten. Dette vil tillate uavhengige partnere og utviklere å utnytte sin teknologi og oppmuntre interoperabilitet av enheter og datasystemer.

Alltid i # 8217; oktober 2017 gjorde FDA et ganske revolusjonerende trekk som annonserte et nytt program for å akselerere mobile helseteknologier. Syv av de ni selskapene i pilotprogrammet jobber med diabetes teknologi. Dette vil åpne veien til flere innovatører, til og med små uavhengige grupper, slik at den nye medisinske programvaren er godkjent og levert til pasientene raskere.

Vår diabetesmine D-datautveksling har vokst til å bli kjent som nøkkelnavet for diabetes teknologisk innovasjon Alle’Avant-Garde & # 8211; Gjør det selv og utover.

Når det er neste D-Data Exchange-hendelse?

Diabetesmine D-Data Exchange finner sted to ganger alle’år: en gang i juni, i perioden og i stedet for det store årlige møtet i American Diabetes Association; Og i høst, i forbindelse med vår årlige toppunkt på’innovasjon diabetesmine i Nord-California. For bestemte datoer og detaljer, send A’e-post til Info @ diabetesmine.com.

Hvordan kan du være involvert?

På hva du kan jobbe med hensyn til åpne diabetes styringssystemer, slik at vi kan legge deg til listen over relevante aktører og prosjekter som er involvert i D-datautveksling og utover.

Og hva du gjør, sørg for at du følger bevegelsen av samfunnet #Wearenotwaiting på Twitter!