Vi spurte menn: "Hva gjorde at du endelig begynner å hydrere?"

Fordi det er så vanskelig å overbevise menn om å ta vare på huden?

Det kan være det faktum at så mange menn ikke snakker om seg selv. Jesus, 33, nevnt som diskusjonen om hudpleie blant menn som begge ikke er godkjent fra latin.

«Hudpleie er en av de argumentene når du er i nærheten av andre latinske menn, ikke del ditt hudpleie regime, og hvis du gjør det, tar de deg rundt. Det er bare hvis gruppens alfa mann deler noe og så sier: Hei, jeg bruker den, du bør bruke den.& # 8221; & # 8220;

David, 60, bekrefter også at guttene og mennene ofte tar narr av hverandre for huden og aldri diskuterer råd eller deres personlige regime. «Hudpleie kommer ut blant guttene bare hvis det er plagsomt. Type: «Se på anklene dine er aske!& # 8221; Barber vitser så & # 8220;.

Mange ganger er inngrepene på huden irriterende. Faktisk bryr vi oss bare om.

La oss innse det: overbevisende gutten i livet ditt for å ta vare på huden hans kan være komplisert. Du må vurdere typen hud og behov, følelser og slags personlighet og din troverdighet.

Jeg vil aldri glemme hvordan jeg bevisst unngikk å hjelpe en tidligere kjæreste for frykt for å ødelegge hans følelser. Han brukte ikke det rette barberingsproduktet for å beskytte ham mot barberblås. Hennes nakke syntes å ha tatt en rike.

I stedet for å hjelpe ham selv, stod jeg på min far til å gripe inn og vise ham hans hudprodukter. Min eks har aldri fulgt rådene, men minnet har alltid gjort meg til å tenke: Det er bedre måter & # 8211; andre moduser & # 8211; Å overbevise guttene om å ta vare på huden deres? Hvordan kan vi overbevise menn i våre liv som begynner å fukte, skjule solen, exfoliere og behandle deres akne?

For å få en bedre følelse av tilnærmingene og opplevelsene i Skintervention & # 8211; Det gode, det stygge og det dårlige & # 8211; Jeg kontaktet noen av mine kjære og mest kjente venner.

Her er deres erfaringer.

Begynn å bruke en delikat tilnærming

Når det gjelder sin bror, Candice, 26, vet han at han må legge til rette for anbefalingene. Han liker det ikke når hun forteller ham hva han skal gjøre og skjule henne når han gjør det.

«Jeg må virkelig la ham komme inn i ting. Jeg la merke til at han fikk varmebilder, så jeg sa: «Hei, jeg la merke til at huden din brister. Hva gjør du for å ta vare på? Det fungerer for deg? & # 8221;

Da han fortalte henne at han bare brukte en såpe, anbefalte hun en eksfolierende skrubbe. «Han prøvde oss, og det var som» 8216, Yo, dette [pip] er fantastisk! Jeg skal fortsette å bruke den! & # 8220; & # 8221;

Også Candice bruker denne tilnærmingen med kjæresten sin, og legger til: «Menn vet ikke noe om vaskemidler eller fuktighetskrem, så jeg måtte oppmuntre ham til å exfoliere han også. Bruker fortsatt såpe for det meste, men nå exfolia en gang i uken og # 8220;.

Definitivt unngå dømmekraft og mobbing

SPOILER ADVARSEL: Dette er den minst effektive tilnærmingen til å hjelpe noen til å forbedre sin egen hud. Vennligst ikke gjør det!

Monique, 30, har aldri hatt hudproblemer i sin familie og var helt tapt da han så den yngre nevøen med akne.

«Hans venner plaget ham. De hadde lett hud og hår på ansiktet. Han hadde flyttet til en større by og hans utseende ble blitt viktigere for ham. Jeg tror at hans akne kollapset sitt kjøpesenter, og han er en vakker liten gutt. Og ingen liker akne. & # 8220;

«Jeg fortalte ham:» Du må vaske ansiktet mer. Og endre putevarene. & # 8216; «Han spurte ham også:» Hvem har lagt hendene skitne? Hvem berører ansiktet ditt? & # 8221; Da han fortalte henne at han vasket ansiktet hans, kunne hun se «forlegenhet og frustrasjon.

Aldri spurt Monique for å hjelpe ham med huden sin, og i ettertid forstår hun hvorfor.

Bruk det blandede selskapet som en’

Jesus, som tidligere hadde diskutert mobbing på huden blant guttene, hadde en sjelden opplevelse å åpenbart diskutere hudpleie med en mannlig venn i et blandet selskap.

«Vi jobbet med studenter, og jenter og mannlige studenter kom alltid ut med oss ​​under våre pauser. En dag var våre studenter rett og slett ute av å snakke om fuktighetsgivende kremer. Og det var vår sjanse til å gå inn i samtalen.

Sean fortalte meg: «Hei Jesus, jeg ser at huden din er en PO’fett. Du bør prøve dette. Det er ikke så dyrt, og du kan kjøpe den fra Costco. Stol på meg, du vil takke deg. & # 8216; & # 8221;

Jesus forblir stunned av resultatene og har siden utvidet sin hudpleie rutine.

Vis din erfaring for å bygge et forhold

Jesus har også en mors kosmetolog og en autorisert massasjebror til å kontakte for videre hjelp.

«Jeg har alltid vært i stand til å gå til min mor for å se hvilke hudprodukter som skal brukes. Broren min kjenner oljene for huden din og ting som det, så han anbefalte noen oljer og til og med kakaosmør for huden min, sier.

David, som tidligere hadde lagt merke til betydningen av hudpleie på menns tillit, har en venn som eier en’hudpleieaktivitet.

Når du søker etter produktanmeldelser, vil det gi deg produkter å prøve, spør din tilbakemelding, og du vil jochingly anbefale nye tilnærminger.

«Jeg har alltid kjent henne, så han fortalte meg, min Gud, du må slutte å bruke den vaselinen! Jeg fortalte deg å slutte å bruke den vaselinen! & # 8216; Og C’Det var en viss motstand, men hun sa: & # 8220; se, fungerer!& # 8221; Vil instruere meg. & # 8220;

Les rommet: Finn ut når du skal rettes eller gratis

Jussie, 26, har alltid hatt upåklagelig hud. Hans foreldre fremmet hennes hudpleie i øm alder, inkludert å innstille betydningen av å holde fuktighet. (Stol på oss, dette gjør mirakler for å låse opp den indre gløden.)

Når det gjelder hudpleie i heteronormative mellomrom, bemerker han at det må rettes, siden hudpleie aldri kommer ut. (Tvert imot, når det er i LGBTQ + mellomrom, synes komplimenter å fungere bedre.)

Arbeid som foreldre i sovesal. Når han snakker til hans mannlige studenter, sier Jussie: «Jeg er veldig oppriktig. [Jeg vil si], du trenger lotion. Fordi? Fordi huden din er sprukket og ikke er en bell & # 8217;. & # 8216; & # 8221;

Hans svarte studenter har en tendens til å sette pris på hans direkte hjelp og knytte det faktum at det kalles med forlegenhet. Mine ikke-svarte studenter kan trenge noen påminnelser & # 8221; sier. «Jeg tror ikke de resound med dem at tørrheten i huden er noe de trenger for å være klar over det. De er mer bekymret enn å ha kviser eller flekker. & # 8221;

På samme måte har Erika, 54, som kjempet mot tørre hudproblemer for livet, en tilnærming uten filtre for å overbevise mannen sin til å hydrere.

«Jeg så at min manns ansikt var virkelig utslett. Det var veldig styggt, som et monster! Så jeg spurte ham bare: «Hva skjer med ansiktet ditt? Du brukte en fuktighetsgivende krem? Jeg var bekymret for at hans gikt kom tilbake, fordi huden hans var så irritert. Jeg var bekymret.& # 8221;

Med sin bakgrunn i hudpleieprodukter var det i stand til å anbefale en fuktighetsgivende krem, som gjerne har prøvd.

David fremmer hudpleie for unge og eldre menn som et tegn på profesjonalitet og stolthet i seg selv.

«Du vil være presentabel, du vet & # 8230; Hva prøver du å projisere? Min lillebror var på videregående skole, så det er som «8216; stram den. Jeg vet at du har din stil [hip-hop], men jentene liker fortsatt presentabelen. Du vil ønske å jobbe, du må være presentabel. Du vil ikke se ut som en rhinoceron! & # 8220; & # 8221;

David nevner også å gi en skintervention som en måte å løse problemer på. På samme måte hjalp han sin bestefar til å finne produkter for barbering mer egnet for tynnere hud på grunn av aldring.

«Jeg så at min lillebror tok en bart og spurte ham om han ga opp eller ikke, hvis jeg prøvde eller ikke. Og han hadde litt & # 8216; av akne, og jeg la merke til noen Dossi & # 8230; Og så sa jeg noe:’Dette vil hjelpe. & # 8216; & # 8221;

Begge guttene var tilgjengelige for denne typen tilnærming og prøvde hans råd.

I sjeldne tilfeller vet noen menn bare hvem (og når) spør

Okonkwo, 28, er en selvutnevnt & # 8220; gutt & # 8221; Og det er veldig trygt og elegant. Kjempet tenårings akne og har vært fra en dermatolog.

Han snakket aldri med en annen mann for å be om hjelp med huden og stoler på vennene sine eller kjærester. Antar at de vet mye mer enn guttene & # 8221;. (Fra samtalene mine med andre menn på hudpleie, har han rett.)

Kobby, 36, kjempet med ung og bekreftende akne og bekrefter at å spørre om hjelp til andre menn for huden er ikke den beste tilnærmingen.

«Jeg spilte fotball og min lagkamerat så en stor kvise på nesen hans. Han fortalte meg å klemme den til pus og blod kom ikke ut, og bruk deretter en buffer. Så jeg dro hjem og # 8217; Jeg gjorde det. & # 8221;

Denne tilnærmingen har imidlertid forlatt ham scarred. Bokstavelig. «Jeg har fortsatt arr til i dag. Nå spør jeg bare min kone for å hjelpe meg med huden min. & # 8221;

Når Orville, 60, hadde han nyere episoder av krise på grunn av hans veganske kosthold, han spurte sin kones hjelp og verdsatt sin ikke-dømmende tilnærming. «Han fortalte meg bare å begynne å bruke en fuktighetskrem og ting som det. Det var ikke kritisk eller annet. Han ville bare hjelpe meg. & # 8220;

Og dette er det avgjørende punktet for alt. Når tips for hudpleie, blir menn og kvinner tilbudt, det er en omsorgshandling, for kjærlighet.

Zahida Sherman er en profesjonell av mangfold og # 8217; inkludering som skriver om kultur, rase, kjønn og voksenliv. Det er en nerd av historie og en surfer i de første våpnene. Følg den opp Instagram Og Twitter.