Vi bryr oss for mye om tiden som er brukt foran barnas skjerm?

De utviklende studiedataene og rappreglene> 8221; for hva det er, og det er ikke bra, kan de skape den perfekte stress og angststorm.

Del på Pinterest

Da jeg var barn så jeg på TV hele tiden. Vi hadde en TV på kjøkkenet, så vi så mens du spiste. Jeg var en viktig gutt, så jeg kom hjem fra skolen hver dag og jeg opplyste etter skolen viser og så på timer og timer. TV var en fixtur i mitt liv. Han ble alltid opplyst i minst ett rom, og det var veldig sannsynlig at noen så på ham.

Og vi snakker ikke engang om videospill. Den opprinnelige Nintendo var et stoppested, min mor bidro også til å redde prinsessen et par ganger.

Jeg var definitivt ikke en’anomali. Min hele generasjon har vokst med Nickelodeon, MTV, Super Mario Brothers og Mortal Kombat. Ingen har tenkt på tv to ganger. Det var ikke kontroversielt og våre foreldre var absolutt aldri dømt for å gi oss tiden på & # 8221;.

I løpet av de siste 30 årene har foreldre endret seg så mye at det har blitt et verb i stedet for et substantiv. Mine foreldre, de som aldri har tenkt på det to ganger om å få oss til å se på TV og spille Nintendo, ikke engang gjenkjenne foreldre vi gjør i dag. For moderne foreldre, den konstante forventningen om å være perfekt for Pinterest, den mangfolde av forskjellige & # 8220; Stiler & # 8221; Foreldre og Studieredata og # 8220; Regler & # 8221; Selv utviklere for hva det er og er ikke bra for våre barn, de kan skape den perfekte stress og angst storm.

Deretter gjorde tiden på skjermen praktisk talt hjemme. Våre skjermer var reservert for våre fjernsyn og senere, til våre datamaskiner. L’ide om at mellom 25 eller 30 år ville vi gå rundt med en liten magisk skjerm i lommen som gjør at vi kan se på ethvert skuespill vi kan tenke på mens vi får tilgang til kunnskapen om samlingen av # 8217; hele historien om verden og ler til morsom video av katter, de ville virke science fiction.

Men de magiske skjermene og # 8211; Futuristisk eller ikke & # 8211; De endret foreldreglen som vi kjenner det. Skjermene er en enkel distraksjon for et barn som gråter i en restaurant, men også en praktisk måte å få etterskole veiledning for barns barn og et uunnværlig nettverksverktøy for videregående studenter. Barn stole på å utvikle skjermer mye mer enn før.

Våre barn er innfødte digitale

Født i den teknologiske revolusjonen, blir den nåværende generasjonen av barn introdusert til teknologi og digitale medier siden starten av starten, noen ganger ved fødselen. De vil være uendelig mer kjent og mer rolig med teknologi enn foreldrene sine.

Denne uunngåelige divisjonen passer, andre Moore loven, som er ideen om at teknologi doblet eller i løpet av to år med sin utvikling. Når våre barn er voksne, kan de tenke på oss på den måten noen av oss tenker på foreldrene våre prøver å forstå Facebook eller sende meldinger. Til dem vil vi virke lddisti.

Teknologi fremskritt på en uopphørlig rytme og foreldre er kjempet mellom bevisstheten om at barn trenger å få tilgang til teknologi og plass til å lære og frykte at teknologien forstyrrer barndommen & # 8220; normal & # 8221;.

Men hva betyr denne første introduksjonen til teknologi for deres utviklingsmiddel? Hvordan hvordan jeg analyserer endringene? Skjermer skadet slik de vokser eller hjelper dem?

Du kan ikke nekte at skjermer har innvirkning på barnets utvikling. Tidlig barndom er et kritisk øyeblikk for å lære av bevegelse og deres miljø. Miljømessige stimuli er grunnleggende. Hvis et barn, spesielt et veldig lite barn som et lite barn, fokuserer på skjermer og media i lange perioder, vil det bli konsekvenser på utvikling. Selv tiden som brukes foran skjermen, er vanligvis stillesittende, så mer et barn bruker en enhet eller spiller, mindre tid beveger seg og øvelser.

A’Andre bekymringer er effekten på søvn og søvnkvalitet. Dr. Raun D. Melmet, utvikling Barnelege i Scottsdale, Arizona, advarer: «Barn sover i dag mindre enn sine forgjengere, og det er sannsynlig at digitale medier er en avgjørende faktor. Mer tid om natten på skjermen Sammen med den stimulerende naturen til teknologien, og samme innhold i programmene vil ta mindre tid til å sove. & # 8221; Og disse kan også forårsake generelle helseproblemer. «Dårlig kvalitet og utilstrekkelig søvn kan forårsake ineffektive kognitive prosesser, predisposisjon til humøret, irritabilitet og langsomhet. For ikke å nevne sin innvirkning på dietten og på Weight Gain & # 8220; sier Melmed.

Tvert imot har digitale medier har bidratt til å fremme dagens evne til å analysere informasjon veldig raskt. Evnen til å gjenkjenne hva som skjer på en skjerm og kategorisere den i hjernen din og reagere hensiktsmessig, er mer uttalt hos unge enn hos eldre mennesker. Reaksjonstider er raskere. Evnen til å kaste bort det som ikke er nødvendig og raskt og effektivt, er å bli en «8217 evnen som er verdsatt i arbeidsmiljøer. Og takket være digitale medier og spill og ruller mellom nyhetsfeed og søkeresultater, har våre barn den ekstraordinære muligheten til å gjøre det veldig raskt.

Tydeligvis, hvis du forlater et barn fast en skjerm hele dagen, vil det bli problemer. Hvis din 7-årige sønn bruker mer tid på sofaen som spiller videospill enn du gjør ute med andre barn, vil det være problemer. Men gi sønnen din en telefon slik at han kan se på Daniel Tiger mens han handler, han vil ikke steke hjernen eller ødelegge sine muligheter i livet.

Reglene for tiden på skjermen har endret seg så ofte de siste årene at foreldrene er i krise som prøver å bestemme hva som er trygt og hva ikke. Dette er alt mens de kjører utfordringen hansken til andres dommer.

Moderering er nøkkelen: Skjermene er ikke alle negative. De vil ikke forvandle barna våre i en generasjon av ukonvaliserte zombier. Men jeg er ikke engang bra.

Tidens regler på skjermen endres kontinuerlig, deretter konsentrert på kvalitet

I mange år har American Academy of Pediatrics (AAP) anbefalt nullskjerm for barn under to alder. Dette inkluderte alt, fra iPad til Skype-økter med bestemor. Folk følte det var litt & # 8216; urimelig vurderer forekomsten av skjermer. Foreldre har hørt presset fra andre foreldre og det velentlige peanøttgalleriet, for å heve barn uten skjerm. Han forårsaket en debatt på begge sider, med massevis av skyld etablert av alle.

Til slutt, i 2016 L’AAP endret regelen Og godkjente noen digitale medier for barn fra 18 måneder opp. Videochatt er ikke lenger ansett som negativ visualiseringstid for babyer og barn under 18 år.

På samme måte sa foreldrene ofte at tiden brukt foran skjermen kan forårsake ADHD. Dr. Melmed antyder i stedet at barn som har ADHD, er mer sannsynlig å være i en unik posisjon til å være «8220, sårbar og mer utsatt for overdreven og problematisk bruk av tid foran skjermen» 8221;. Melmed sier: Barn med ADHD kan konsentrere seg for høyt stimulerende oppgaver som gjør gangen og overgang til en mer triviell oppgave enn mye vanskeligere.& # 8221; Denne vanskeligheten med overganger kan forårsake klemmer som ofte er, selv om feilaktig, knyttet til atferdsproblemer forårsaket av digitale medier, men det er faktisk et merketegn på’ADHD.

Det ser ut som nesten alt, det er kvaliteten som er viktig. Timer med Peppa Pig eller video av leker på YouTube skal utvikles som hva hurtigmat måltider er for helse: SubTime. Det er viktig at foreldrene aktivt deltar i det gjennomsnittlige forbruket av sine barn og velger kvalitetsprogrammer og spill for sine barn. Men sliten, utmattet og agitated foreldre kan være sikker på at fra 15 til 20 minutters oktoberuuts eller til og med Mickey Mouse Clubhouse ikke vil ødelegge barnets hjerne.

Moderne foreldre har allerede nok til å bekymre seg for uten å legge til følelser av skyld i en rimelig tid foran skjermen. Bruk sunn fornuft og kvalitet valg er de viktigste faktorene. Enhver forelder som er aktivt interessert i størrelsen på tiden foran skjermen på utviklingen av sin sønn, er ikke den slags foreldre som vil la barnet gå ut i timer, eller at hans barn faller i ensomhet og i depresjon for hånden av en smarttelefon og sosiale medier kontoer. En forpliktet foreldre er det første skrittet for å moderere teknologien;.

Så slutte å bekymre deg så mye om tiden på skjermen, folk, og bruk den ekstra tiden for å tilberede lunsj, finne manglende sko, svare på ti tusen spørsmål og rengjør tisse fra gulvet rundt toalettet.

Kristi er frilansskribent og mor som tilbringer mesteparten av sin tid til å ta vare på mennesker annet enn seg selv. Det er ofte utmattet og kompensert med A’intens avhengighet av koffein. Å ligge Twitter.