Vertex Advisory Committee på & # 039; diabetesmine innovasjon

Vi vil gjerne takke medlemmene i vårt Summit Advisory Board:

Adam Brown, nær bekymringer / diatribe

Adam Brown er for tiden lederen av ansatte på nært bekymringer og redaksjonsdirektør for Diatribe (www.diatribe.org. Han ble uteksaminert med Honours på Wharton School of University of Pennsylvania i 2011, som omhandler markedsføring og ledelse og helsepolitikk. Adam var en lærer av Joseph Wharton og Benjamin Franklin og fullførte sin avhandling om motiverende og økonomiske faktorer knyttet til den optimale diabetes kontrollen. Han ble diagnostisert med type 1 diabetes ALL’12 år og hadde en pumpe for insulin de siste elleve årene og en CGM de siste tre årene. De fleste Adams skrifter for nære bekymringer og diatribes fokuserer på diabetes-teknologi, spesielt CGM, insulinpumper og kunstig bukspyttkjertel. Adam er i styret i insulindependence og SF-grenen av JDRF. Han er lidenskapelig om sykling, styrketrening, ernæring og velvære og tilbringe sin fritid ALLE’friluft og gjenværende aktiv.

Dr. Bruce Buckingham, Stanford University

Bruce Buckingham, MD er en pediatrisk endokrinologi professor ved Stanford University og Packard Children & # 8217 s Hospital. DR-søkets interesser. Buckingham fokuserte på kontinuerlig glukoseovervåking hos barn og # 8220; Lukk syklusen & # 8221;. Disse anstrengelsene finansieres av JDRF, NIH og Helmsley Foundation og er for tiden fokusert på forebygging av # 8217; natt hypoglykemi med et lavt glukose suspensjonssystem og en komplett nattetid stengt syklus. Andre lukkede studier fokuserer på 24-timers lukkede krets, XNUMX dager på XNUMX i poliklinisk felt og evalueringen av måter å forbedre insulininfusjonssettene for å forlenge slitasje;.

Dr. Larry Chu, Stanford University

Larry Chu er en praktiserende lege som driver datamaskinen og media anestesi laboratoriet (AIM) på Stanford University. Han er en assosiert anestesi professor ved Fakultetet Stanford University School of Medicine.

Er administrerende direktør i Stanford Medicine X, en konferanse som tar sikte på å utforske hvordan nye teknologier vil fremme medisinens praksis, de vil forbedre helsen og vil tillate pasienter å være aktive deltakere til deres omsorg. Når den ikke organiserer konferanser, kan Dr. Chu-studier som teknologier i’informasjonen kan brukes til å forbedre medisinsk utdanning og samarbeide med simulerings- og datavitenskapsforskere i Stanford for å studere hvor kognitiv hjelp kan forbedre resultatene fra’Helse. Dr. Chu har også et klinisk forskningslaboratorium finansiert av NIH hvor toleranse mot opioidanalgetika og fysisk avhengighet.

Kelly Close, Close Concerns / Diatribe

Kelly L. Lukk er President of Close Concerns, Inc., Et helseinformasjonsfirma fokuserte utelukkende på diabetes og fedme. Lukk offentlig nærmere titt, en nyhetsservice som dekker diabetes og # 8217; fedme, samt diabetes nærbilde, et kvartalsvis nyhetsbrev av sektoren. Kelly er også en lederredaktør av Diatribe, et online nyhetsbrev fokusert på ny forskning og produkter for personer med diabetes og er veldig aktiv i søstersamfunnet for nære bekymringer, DQ & TIL. Kelly og hans kollegaer deltar i over 40 globale konferanser fokusert på diabetes og fedme, de dekker nøkkel medisinsk litteratur i feltet og skriver kvartalsvis på over 60 private og offentlige selskaper i området.

Kellys lidenskap for feltet kommer fra sitt brede faglige arbeid og dens personlige erfaring som pasient med type 1 diabetes i nesten 25 år. Hans analytiske erfaring har gått fra nesten 10 års forskning i medisinsk og farmasøytisk teknologi som egenkapitalforskningsanalytiker. Før du starter nære bekymringer, jobbet Kelly i finanssektoren, Skrive medisinsk teknologibedrifter og på McKinsey & Selskap, hvor det meste av hans arbeid fokuserte på helse praksis. Kelly er allment ansett som en «8217; diabetes og # 8217 markets ekspert; fedme og som en hyppig høyttaler på implikasjonene for folkehelsen til diabetes og # 8217; fedme, er en utrettelig supporter av pasienter. Diabetes Stående Supporter, Kelly er i styret i Diabetes Hands Foundation og Behavioral Diabetes Institute og var tidligere i SF Bay JDRF Executive Styret. Kelly uteksaminert ALLE’Amherst College og Harvard Business School. Han bor i San Francisco med sin mann og tre barn.

Manny Hernandez, Livongo Health

Manny Hernandez har blitt diagnostisert i 2002. I 2007 har Manny og Andreina Davila, hans kone, skapt to nettsamfunn for personer som er rammet av diabetes: tudiabetes.Org (på engelsk) og EstudiaBetes (på spansk). Et år senere har de grunnlagt diabetes hender grunnlag, en’ingen fortjeneste 501 (c) 3 organisasjon som forbinder, empowerment og mobiliserer diabetes samfunnet. Manny var president for diabetes hender grunnlag opp til 8217; tidlig 2015, da han ble med i forbruker digital helse selskapet Livongo Health som Senior Vice President, Medlems erfaring.

Født i Venezuela og dannet som ingeniør, Manny er leder av samfunnet og forfatteren av sosiale medier som forsvarer alle de som bor med diabetes med lidenskap. Han er medlem av National Advocacy Committee Dell’Ada og konsulent for livet for barneprogram Dell’IDF og andre grupper. Hans bidrag til diabetes-samfunnet ble tildelt med en Community Spirit Award fra # 8217; American Diabetes Association og en Dsoma Health Award fra Diabetes Social Media Advokater.

Dr. Richard Jackson, Joslin Diabetes Center

Dr. Jackson er en forsker i delen av immunobiologi, en senior lege og direktør i Hood Center for forebygging av barndomsdiabetes i Joslin og en assisterende professor i medisin på Harvard Medical School. Han har en grad i medisin ved Ohio State University School of Medicine og fullført opplæring i bosted på Worcester Memorial Hospital, samt trening i endokrinologi på Duke. Er et tidligere medlem av Mary K. IACOCCA og mottatt Cookie Pierce Research Award fra Juvenile Diabetes Research Foundation.

Gjennom årene har Dr. Jackson og hans samarbeidspartnere åpnet nye veier i # 8217; bruk av markører kalt autoantistoffer som kraftige risikovurderingsverktøy. Hans innsats førte til lanseringen av diabetesforebyggende rettssak & # 8211; Type 1 (DPT-1), den første kliniske studien sponset av National Institutes of Health On Perfective Strategier i slektninger i første og andre grad av pasienter med type 1 diabetes . I tillegg til disse programmene som ble basert i ugunstige områder, lanserte Dr. Jackson et internt program for diabetesintensiv intensiv behandling (gjør det). Dette tre-dagers programmet som tilbys til Joslin Clinic fra Dr. Jackson og et team av diabetespedagoger, diettister, fysiologer av «8217; trening og sosialarbeidere består av en komplett serie fysiske vurderinger og pedagogiske verksteder som er rettet mot å levere til pasienter Med oppdatert og personlig informasjon om hvor godt de styrer deres diabetes og hvilke tiltak som kan forplikte seg til å sjekke det bedre. Randomiserte kontrollerte studier har vist effektiviteten av dette programmet og fortsetter som et testområde for nye tilnærminger til diabetespleie.

Anna McCollister-SLIPP, Galileo Analytics

L’Pasientens entreprenør og supporter Anna McCollister-SLIP er medstifter av Galileo Analytics, et visuelt og avansert dataanalyseselskap fokusert på demokratiseringen av # 8217; tilgang og forståelse av komplekse helsedata.Annas lidenskap for L’Innovasjon i # 8217; analyse av helsedata er forankret i sine ansatteopplevelser av samliv med type 1 diabetes. I sine faglige og personlige aktiviteter forsøker Anna å bygge plattformer for bedre forståelse og involvering av pasientbehov. Han snakker ofte om løftet om digitale helse- og medisinske enheter for å styrke og involvere forbrukere og pasienter med kroniske sykdommer, formaning av enhetsprodusenter og politiske ledere til å prioritere utformingen av menneskelige faktorer, for å vedta standardiserte dataformater og tillate L’interoperabilitet av enheter og data. Som helse og tilhenger av pasienter, har Anna blitt navngitt og har vært en del av mange komiteer og regjerings- og private råd som sikte på å fremme innovative måter å forstå, administrere og behandle bedre komplekse kroniske helsemessige forhold, for eksempel diabetes. Han var medlem av den politiske komiteen Gruppen i den politiske komiteen rammet Dell’OnC, ansvarlig for å gi råd til regjeringen på en regulatorisk vei for rammet som beskyttede pasienter og fremmet innovasjonen.Annas arbeid som supporter og forretningskvinne er blitt beskrevet i en rekke publikasjoner og elektroniske medier. Ble kalt av xx i helse som & # 8220; kvinne å se på og # 8221; En helse DataPalooza 2013, og som medstifter av Galileo Analytics, var en av en valgt gruppe innovatører invitert til å delta i Hive & # 8221; en TEDMED 2013.

Cynthia Rice, JDRF

Cynthia Rice er Senior Vice President for Advocacy og Policy for JDRF. Han er ansvarlig for forsvaret av JDRF på kongressen, Executive Branch, regulatoriske byråer og helseplaner for å akselerere terapier for å behandle, behandle og forebygge type 1 diabetes. JDRF er den viktigste globale organisasjonen som finansierer forskning på type 1 diabetes. Drevet av lidenskapelige og grunnleggende frivillige knyttet til barn, ungdommer og voksne med sykdommen, er JDRF-målet gradvis å fjerne T1D-effekten fra livet til mennesker opp til en verden uten T1D.

Cynthia sluttet seg til JDRF, så kjent som Juvenile Diabetes Research Foundation, i 2005 og ledet et interdepartmental stab på ansatte som utviklet det kunstige bukspyttkjertelen prosjektet. Det har blitt fremmet til visepresident, regjeringsforbindelser i 2009 og dens nåværende rolle i 2013.

Den har lang erfaring innen guide til komplekse patronage-prosjekter både i regjerings- og ideelle sektoren. På det hvite hus fra 1997 til 2000 tjente han som en spesiell assistent i presidenten for intern politikk, som koordinerer mange høyprofilerte politiske initiativer som involverer flere byråer og ansatt ulike lovgivende, regulatoriske og kommunikasjonstaktikk.

Før du går inn i Det hvite hus, i midten av årene og nr. 8216; 1990 gitt service i Senatet i USA som en lovlig assistent for to senior medlemmer av Finansjefen, Senator Daniel Patrick Moynihan og Senator John B. Breaux. I disse evnene har han bidratt til å fremme og endre en rekke budsjettlovgivninger, helse og intern politikk. Fra 2001 til 2005 var Cynthia visepresident for politikk på det nye Demokratnettet, hvor han ledet innsatsen for å fremme konsernets politiske agenda på valgte embetsmenn og publikum.

Cynthia har en mastergrad i offentlig politikk ved Universitetet i California i Berkeley og en grad på Harvard University.