Ventrikulære septalfeil: Årsaker, risikofaktorer og behandlinger

Hva så «8217; er en defekt av den ventrikulære septumet (VSD)?

En defekt av den ventrale septumet, mest kjent som en defekt av den ventrikulære septumet (VSD), er et hull mellom de nedre rommene i hjertet, eller ventrikler. Feilet kan forekomme hvor som helst i muskelen som deler de to sidene i hjertet.

Det finnes forskjellige typer VSD. Mindre feil kan lukke uten behandling og vil ikke forårsake noen langsiktige effekter. Defektene som ikke er nær seg selv, kan vanligvis repareres kirurgisk.

Sekund Nasjonale institutter av helse, VSDene er en av de vanligste medfødte defekter.

Symptomer på en ventrikulær septumfeil

I noen barn forårsaker VSDene ingen symptomer. Hvis hullet i hjertet er lite, kan det ikke være et tegn på problemet.

Hvis symptomene er tilstede, inkluderer vanligvis:

  • respiratoriske vanskeligheter
  • rask pusting
  • Blek hudfarging
  • Hyppige respiratoriske infeksjoner
  • En blåaktig hudfarge, spesielt rundt leppene og neglene

Det er også vanskelig for barn med en VSD økning vekt og kan oppleve en rikelig svette under strømforsyningen. Alle disse symptomene kan være veldig farlige, og hvis barnet ditt utvikler et av disse symptomene, kontakt legen din umiddelbart.

Hva er årsakene til defekter av ventrikulær septum?

Den vanligste årsaken til en VSD er en medfødt hjertefeil, som er en feil fra fødselen. Noen mennesker er født med hull som allerede er tilstede i hjertet. De kan ikke forårsake symptomer og ta år å diagnostisere.

En sjelden årsak til VSD er en seriøs traumer konfronter i brystet. For eksempel kan en alvorlig bilulykke med direkte, voldelig eller gjentatt traumer forårsake en VSD.

Risikofaktorer for en ventrikulær septumfeil

VSDS oppstår ofte samtidig med andre feil ved fødselen. Mange av de samme faktorene som øker risikoen for andre fødselsskader øker også risikoen for en VSD.

Spesifikke risikofaktorer for en VSD inkluderer å være av asiatisk opprinnelse, med en familiehistorie av medfødt hjertesykdom og ha andre genetiske sykdommer, for eksempel Downs syndrom.

Hvordan en defekt av den ventrikulære septumet er diagnostisert?

Legen din vil lytte til deg eller hjertet av barnet ditt gjennom et stetoskop, vil samle en komplett medisinsk historie og vil utføre forskjellige typer tester, inkludert følgende:

  • Et transesophageal ekkokardiogram (tee) er et bilde som er nummen av halsen og skyver deretter et tynt rør som inneholder en ultralydanordning langs halsen og # 8217; esophagus, nær hjertet.
  • Et ekkokardiogram med en ristet saltboble test er en ultralyds hjerte ultralyd mens saltvannsboblene injiseres i blodet.
  • En magnetisk resonans inkluderer bruk av radio og magnetiske bølger for å skaffe seg bilder av hjertet.

Hvordan en ventrikulær septal defekt behandles?

Tilnærming venter og ser ut

Hvis VSD er liten og forårsaker ingen symptomer, kan legen anbefale en deltakende tilnærming for å se om defekten løser seg alene. Legen din vil nøye overvåke deg eller barnets helse for å sikre at forholdene dine forbedres.

Kirurgi

I de mest alvorlige tilfellene er kirurgi nødvendig for å reparere skaden. Mest operasjonen for å korrigere en VSD er åpne hjerteintervensjoner. Du vil bli bedøvet og sette på en hjerte-lungemaskin. Kirurgen vil utføre en «8217, gravering i brystet og lukker VSD med poeng eller en lapp.

En prosedyre med et kateter inkluderer innsetting av et tynt rør eller kateter, i et blodkar i et blodkar i et blodkar i et blodkar i løpet av hjertet for lukningen av VSD.

Andre kirurgiske inngrep innebærer en kombinasjon av disse to prosedyrene.

Hvis VSD er flott, kan du eller barnet ditt trenge narkotika til å kontrollere symptomer før’kirurgi. Narkotika kan inkludere digoksin, et stoff produsert av den digitale anlegget, Lanata Digitalis og muligens også diuretisk.

COS’er utsikterna?

Hos barn med små feil og uten symptomer, vil legen sjekke barnet for å se om VSD lukkes alene. De vil også sikre at symptomene ikke utvikler seg.

Kirurgi har en høy suksessrate og gode langsiktige resultater. Gjenopprettingstiden vil avhenge av størrelsen på feilen og tilstedeværelsen av ytterligere helseproblemer eller hjerte.