Venstre Branch Block: Symptomer, Årsaker, Diagnose og Behandling

COS’er blokken med venstre gren?

For å slå på riktig måte, fører hjertevevet elektriske pulser i hele muskelen regelmessig. Men hvis A’område av denne ordningen sitter fast i nærheten av hjerteventriklene, må den elektriske impulsen reise litt lenger for å nå sitt siste punkt. Dette gjør det vanskeligere for hjertet å pumpe blod i hele kroppen.

Legene kaller grenblokken av de resulterende elektriske ordningene fordi den elektriske impulsen møter en veibeskyttelse på venstre eller høyre gren av bjelkenes stråle;. Hans stråle er et område i hjertet som fører pulser til venstre og høyre ventrikler.

Den venstre grenblokken (LBBB) er en blokkering av elektriske pulser på venstre ventrikel i hjertet. Dette er nedre venstre i hjertet.

Hva er symptomene?

LBBB forårsaker ikke alltid symptomer. Faktisk har noen mennesker vært der i årevis og vet aldri hverandre. For andre, en forsinkelse i # 8217; ankomsten av elektriske pulser til venstre ventrikel i hjertet kan forårsake synkope, som svimmer på grunn av uvanlige hjertefrekvensrytmer som påvirker blodtrykket.

Noen mennesker kunne også oppleve noe som heter Presincope. Dette innebærer følelsen av besvimelse, men aldri virkelig svimlende.

Sekund Texas Heart Institute, En grenblokk til venstre kan også øke risikoen for å utvikle hjertesykdom.

Hva årsaken?

En rekke ting kan forårsake lbbb. For eksempel kan et hjerteinfarkt skade hjertevevet, noe som gjør ledningen av elektrisitet vanskeligere;. Dette kan forårsake grenblokk i høyre eller venstre ventrikelnivå.

Andre forhold som kan forårsake en LBBB inkluderer:

  • Dysfunitet av’koronar arteria
  • hjertefeil
  • Høyt blodtrykk
  • Problemer med aorta ventil

Det er risikofaktorer?

Mens noen kan utvikle LBBB, har noen mennesker større risiko på grunn av andre forhold som påvirker deres hjerte eller lunger.

Betingelsene som kan øke risikoen for grenblokk på venstre eller høyre side, inkluderer:

  • Atriale eller ventrikulære septumfeil
  • kardiomyopati
  • Dysfunitet av’koronar arteria
  • Høyt blodtrykk

Hvis du lider av en av disse forholdene, kan legen din regelmessig overvåke hjertehytten din for å oppdage noen merker som blokkerer tegn.

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

Legene diagnostiserer vanligvis LBBB ved hjelp av et elektrokardiogram (EKG). Dette er en smertefri test som inkluderer posisjonering av klistremerker kalt kabler rundt brystet. Kablene fører strømmen. De er koblet til ledninger som oppfatter de elektriske impulser i hjertet ditt og spore rytmen i hjertet ditt.

Noen ganger gjør en grenblokk det vanskeligere for legene diagnostisere andre hjerteforhold, for eksempel hjertesvikt eller forstørrelse. Hvis du har blitt diagnostisert med en LBBB, må du sørge for at du forteller alle de andre legene du ser at du har en.

Hvordan det blir behandlet?

LBBB krever ikke alltid behandling, spesielt hvis du ikke har underliggende hjerteforhold. Hvis du lider av en annen hjerte-tilstand, kan legen foreslå at du behandler den underliggende årsaken.

Hvis du har en LBBBB på grunn av et hjerteinfarkt, kan du for eksempel trenge en pacemaker. Dette er en enhet som avgir elektrisitet for å hjelpe hjertet ditt til å opprettholde en konstant rytme.

Hvis du lider av høyt blodtrykk, må du kanskje ta medisiner for å holde det under kontroll. Dette vil også redusere spenningen på hjertet ditt.

Selv om behandlingen av den underliggende tilstanden ikke helt eliminerer LBBB, kan det redusere alvorlighetsgraden og forhindre fremtidig skade.

Hva er perspektivet?

LBBB kan virke alarmerende, men det er vanligvis ikke så alvorlig som det virker. I noen tilfeller kan du ikke engang vite hvordan du har en. Hvis du har en LBBB som trenger omsorg, vil legen din gi deg en plan som vender mot den underliggende årsaken.