Øvelser på inversjonstabellen: For ryggsmerter

Hengende opp ned fra føttene kan virke som en spesiell form for tortur, men for noen mennesker er det en viktig form for å lindre ryggsmerter.

Basert på begrepet distraherende trekkraft, bruker reverseringsterapi kroppsvekt og alvorlighetsgrad for å separere ryggradens bein, noe som gir større plass og bevegelse mellom ryggvirvlene, som kan redusere smerten forårsaket av trykket på nervene. Vi tror også at traction bidrar til å rette spinalkurver og strekke musklene rundt ryggraden.

COS’er et reverseringsbord?

Inversjonstabeller, eller tilbøyelige tabeller, er lange tabeller som har en glidelås i midten med et sted på A’ender til å forankre føttene eller bena. L’Brukeren løser sikkert føttene i enheten og vipper den sakte i posisjon opp ned til du når ønsket vinkel.

Traction assistert av tyngdekraften kan være et komfortabelt og effektivt middel for å påføre vertebral kolonnen. Konseptet ved bruk av bruken er enkel: Når det oppstår problemer på grunn av spinalkomprimering, bruker du Mekanisk energi til å skille dem fra. Du kan finne et reverseringsbord i et velværesenter eller i en fysioterapi klinikk. De kan også kjøpes for innenlands bruk.

Hjelp?

Noen leger og fysioterapeuter bruker trekkraft for pasienter med kronisk ryggsmerter eller nakke. Det kan også være nyttig for pasienter med diskhernia eller smerte i nervene på grunn av kompresjonen av en nervøs rot, ofte kjent som radikulopati.

Det brukes også til personer med unormale spinalkurver, som de med skoliose og hyperlordose. Til slutt kan det være nyttig for de som har avhandlingens muskler i kofferten og ryggraden.

Hva er fordelene?

Det er mange fordeler i # 8217; bruk inversjonsbordet.

Redusert smerte

en studere undersøkt effekten av revers trekkraft på smerte, på laven tilbake fleksibilitet og muskelstyrke hos pasienter med kronisk lav ryggsmerter.

Forfatterne fant at omvendt trekkraft med en 60-graders vinkel reduserer ryggsmerter og forbedrer lavt fleksibilitet og styrken på bagasjerommet extensor muskler hos pasienter som følger et åtte-ukers program.

Bedre fleksibilitet

Fleksibiliteten til ryggraden er viktig for å tillate leddene å bevege seg gjennom hele bevegelsesområdet og for å opprettholde en god holdning, balansere og forhindre skade.

Den nevnte studien oppdaget også en betydelig endring i bagasjerommet etter et åtte ukers reverseringsprogram.

Muskelavsla

Når kroppen er satt opp ned, blir kofferten og ryggmuskulaturen trukket fra kroppens vekt, slik at de kan strekke seg og lengre, noe som kan bidra til en større avslapning.

Det er få høykvalitets tester for å støtte fysiske endringer på grunn av trekkraft. Kan midlertidig fjerne trykket fra komprimerte nerver og bidra til å forlenge musklene, men uten funksjonell restaurering gjennom fysisk terapi og kiropraktisk omsorg, kan resultatene være midlertidige.

Konservativ behandling for å unngå kirurgi

I 2012 studere Han undersøkte effekten av ekstrem intermitterende trekkraft med en reverseringsanordning hos pasienter med smerte og funksjonshemninger på grunn av lumbalskiven komprimering.

L’Kirurgi har blitt unngått hos 10 pasienter (76.9%) i inversjonsgruppen og unngås bare hos to pasienter (22.2%) i den ikke-omvendt gruppen. Derfor kan inversjonsterapi hjelpe deg med å unngå operasjonen trygt og billig.

Øvelser på inversjonstabellen

De fleste inversjonstabeller er designet for å bare strekke ryggen. L’Brukeren kan velge om du vil være delvis opp ned eller helt opp ned og kan forbli omvendt i korte perioder eller opphold invertert for lengre økter.

Noen velger å gjøre øvelser som bust, buk, eller reversert knebøyer, men det er ikke noe bevis for å støtte det faktum at øvelsene som utføres derimot, er bedre enn tilsvarende øvelser i en oppreist eller liggende posisjon.

Hva er risikoen?

Omvendt terapi øker blodtrykket og strømmer til hodet og overkroppen. Folket som ikke anbefales for bruk av inversjonstabeller, inkluderer de med:

  • Hjerte- eller sirkulasjonsforstyrrelser
  • Høyt blodtrykk
  • glaukom
  • Netthinneavløsning
  • opphovning
  • Ikke-hicatrolized frakturer
  • Felles problemer
  • svangerskap

Ta bort

Selv om det er noen tester til støtte for # 8217; bruk av trekkraften assistert av tyngdekraften, en 2013 Cochrane Review konkluderer med at det ikke er behov for høy kvalitet som er tilstrekkelig til å bekrefte at traction hjelper pasienter med lav ryggsmerter med eller uten iskias.

Cochrane Review har vurdert 32 kontrollerte randomiserte studier og oppdaget at & i kombinasjon med andre behandlinger, har et minimum eller null påvirkning på funksjonell tilstand, samlet forbedring eller på retur til Arbeid blant mennesker med Lombalgia & # 8221;.

Når det er sagt, hvis du er sikker på å engasjere seg i virksomheten opp ned, kan det være noe morsomt å prøve før du vurderer flere invasive behandlinger.

Del på Pinterest