Øvelser for å lindre RLS

Både leger og pasienter er enige om at et regime med regelmessig trening ikke er for slitsom, er viktig når det gjelder å sjekke RLS. Å gå til ekstremene er motet. Kjører maratonene er ikke en god ide, men det er ikke engang en teledant. (1)

Når det er sagt, hva fungerer for deg, kan ikke fungere for noen andre. Effektive driftsordninger kan være svært tilpasset. Noen RLS-pasienter rapporterer som gjør squats og løper opp og ned trappene før de går i dvale, fungerer for dem. Andre sverger kjører på stedet, og andre tror fortsatt at det å strekke kalvemuskulaturen er nøkkelen. Det er tilrådelig å prøve en rekke forskjellige øvelser for å se nøyaktig hva som fungerer for deg. (2)

Den vitenskapelige konsensusen er imidlertid at en intens trening innen få timer før de går i dvale er en dårlig ide. Ifølge New York Times, «L’intens trening og stimulering innen en eller to timer før du går til sengs kan forverres uten å hvile ben (RLS). En studie fant at folk går raskt i 30 minutter, fire ganger i uken, de har forbedret mindre søvnforstyrrelser etter fire måneder. En vanlig og moderat trening, i alle fall sunn, kan bidra til å forhindre rls. Pasienter rapporterer at eller overdreven energibrudd eller lange perioder med sedentaritet verre symptomene og # 8220;. (5)

Mange eksperter anbefaler yoga og pilates, men anbefaler ikke ekstreme yoga-typer som Ashtanga, DDP, varm yoga eller en ekstremt vanskelig yoga posisjon eller fjerning av kroppen.

Vandring er en anbefalt trening som nesten alle kan gjøre. CNN Health Reports: «I en liten studie har personer med RLS blitt tildelt en gruppe øvelser eller en kontrollgruppe. Brukere gikk på en tredemølle og gjorde en styrke trening for underkroppen tre dager i uken i 12 uker. På slutten av studien hadde symptomene på RLS redusert betydelig. Å gå på en moderat rytme, tre kilometer spiss eller raskere, men ikke gå raskt. & # 8221; (3)

Sykling er en’annen aktivitet som kan roe symptomer. De fleste med RLS har også periodiske bevegelser av søvnlemmer (PLMS), brytere som oppstår hver 15-40 sekunder under søvn. En nylig studie viste at pedaling på en sykkel tre ganger i uken kan redusere PLMS om natten. Å pedalere på en moderat rytme, pek på 10 miles alle’nå eller langsommere. (3)

Svømming eller gjør aerobic i vann i et varmt basseng, slapper av muskler. Mange RLS-pasienter er eldre og kan ha leddgikt eller andre forhold som beholder dem fra andre former for trening. Alle kan svømme. Samtidig gjør du en kardio trening som er bra for din generelle helse. (3)

Enkel forlengelse kan bidra til å stoppe symptomene på RLS i sporene sine. Her er de mest nyttige egenskapene fra Helpguide.Org for å hjelpe deg med å komme i gang. (4)

  • Kalv strekking & # 8211; Strekker armene slik at håndflatene er flate mot en vegg og albuene er nesten rett. Brett lett det høyre kneet og ta et skritt tilbake med venstre ben på en fot eller to, plasser hælen og foten på gulvet. Hold posisjonen i 20-30 sekunder. Nå bøy venstre kneet som holder hælen og fotplaten på gulvet. For en dypere strekk, flytt foten litt og lenger tilbake. Endre ben og gjenta.
  • Front lår Stretching & # 8211; Stående parallelt med en vegg for å balansere, ta tak i en av anklene mot baken mens du holder det andre rette benet. Hold posisjonen i 20-30 sekunder. Endre ben og gjenta.
  • Forlengelse av hoften & # 8211; Plasser baksiden av en stol mot veggen for støtte og stå foran stolen. Løft venstre fot og legg den på stolen, med kneet foldet. (Eller prøv å sette foten på en stige mens du holder rekkverket for å holde balansen;.) Opprettholde ryggraden så nøytral som mulig, trykk forsiktig på bekkenet fremover til du føler en forlengelse øverst på høyre lår. Bassenget ditt vil bare bevege seg fremover en liten og # 8216;. Hold posisjonen i 20-30 sekunder. Endre ben og gjenta.