Øvelser for å indusere arbeidskraft: det er trygt?

Del på Pinterest

Jeg var gravid av mitt tredje barn under den heteste sommeren noensinne registrert. Legen min spådde at min sønn ville ha vært et stort barn. Oversettelse? Jeg var stor og helt ulykkelig.

Om morgenen på utløpsdatoen min, jeg overbeviste min yngre søster til å bli min & # 8220; coach & # 8221; Og jeg trakk min gigantiske gravide bil ut for å løpe på åsene på grusveiene rundt vårt hjem.

Mens sommersolen skinnet om oss, legg telefonen min og jeg fortalte dem at det var på tide å få meg til å gjøre noen sprintintervaller. Opp og ned for de åsene jeg løp. Jeg gikk fremover svingende i den mest smertefullt klumpete bevegelsen i verden til det jeg håpet på en overhengende travitet.

Jeg fortsatte å jobbe mens søsteren min kvelte latteret på utsikten over en gravid kvinne hovent og stor at & # 8220; Raced & # 8221; til jeg ikke lenger kunne flytte bena. Jeg krysset fingrene, jeg spiste en BLT pizza til middag og våknet rundt 3 om morgenen for sammentrekninger.

Jeg kan ikke si med sikkerhet at min sprint oppoverbakke var billetten som førte til arbeidet mitt. Men jeg er overbevist om at han har bidratt til å øke hastigheten på ting.

Gravide kvinner som er desperate på jakt etter å starte Travaglio, kan være villige til å prøve noe, inkludert øvelsen. Men det er trygt å bruke øvelsen til å prøve å indusere arbeidskraft? Her er hva du trenger å vite.

Hvordan indusere arbeid med trening

Sekund Journal of Perinital Education, Blant kvinner i en forskningsundersøkelse som forsøkte å indusere travail alene, L’fysisk trening var den viktigste utløseren. Undersøkelsen bemerket også at mindre enn en fjerdedel av kvinner innrømmet at det forsøkte å indusere travailen. Generelt rapporterte de å gå, ha sex eller bruke nippelstimulering for å starte handling.

De siste studiene har oppdaget flere fordeler med’trening under graviditet. En 2013 gjennomgang av alle tilgjengelige studier funnet at en vanlig mosjon & # 8220; strukturert & # 8221; Under graviditet reduserer risikoen for en keisersnitt. Ifølge forfatterne av studien har selv små mengder moderat trening bidratt til å forbedre arbeidet til en kvinne betydelig.

De som ikke bør trene for å indusere arbeidskraft?

For de fleste gravide kvinner, l’regelmessig trening under graviditet er trygt. Det kan redusere risikoen for keisersnitt og redusere risikoen for preeklampsi og svangerskapsdiabetes. Men # 8217; trening er ikke trygt for alle gravide kvinner.

Unngå øvelsen under graviditet hvis:

  • Jeg er i ro i sengen foreskrevet
  • Den har noen tilstand som involverer placenta (inkludert den tidligere placenta)
  • Den har en alvorlig høy eller lav amniotisk væske
  • Den har en historie med tidlig fødsel eller tidlig fødsel
  • Den har preeklampsi
  • lider av graviditet-indusert hypertensjon (høyt blodtrykk)
  • ha en inkompetent livmoderhals

Hvis vannet har ødelagt, fortell legen din.

L’Øvelse arbeider for å indusere arbeidskraft?

Det er virkelig mulig å indusere arbeidskraft med trening? Svaret sannsynligvis nei.

En studie publisert i Internett Journal of Gynekologi og obstetrics oppdaget at ingen C’Det var ingen tilknytning mellom L’forbedring av den fysiske aktiviteten (og ja, som inkluderte sex) og L’begynnelsen av Travaglio.

Mens du trener regelmessig under graviditet, vil du gi deg best mulig begynnelse å få et arbeid og en fødsel uten komplikasjoner, det vil ikke nødvendigvis sette deg i arbeidskraft.

Kommende trinn

Det er vanskelig å si om den fysiske øvelsen kan indusere eller ikke travaglio. Men i de fleste tilfeller vil det ikke skade. Snakker alltid med legen din før du prøver å indusere arbeidskraft. L’Regelmessig trening under graviditet er forbundet med en graviditet, en arbeider og en sunnere fødsel. Hvis du er i dag gravid og ikke følger en vanlig rutinemessig trening, snakk med legen din for å starte. Hvis du allerede har trener, fortsetter du.

Del på Pinterest