Øvelser for de som bor med Crohn eller IBD

Fra junior til college, Jenna Pettit, 24 år, følte han seg utmattet og stresset av hans utfordrende kurs.

Som treningsinstruktør dedikert han seg til den fysiske øvelsen for å lindre stress.

det gikk ikke. Faktisk forverret ting.

Pettit begynte å demonstrere helse symptomer. Han kunne knapt komme seg ut av sengen, han hadde en ukontrollabel diaré, han mistet 20 pund og tilbrakte en uke på sykehuset.

Pettit, som bor i Crown, California, mottok til slutt en diagnose av Crohns sykdom. Etter diagnosen måtte han ta en måned med pause fra trenings leksjoner.

Når han hadde sjansen til å tegne sin diagnose, visste han at han måtte gå tilbake til trening. Men det var ikke lett.

& # 8220; Det var vanskelig å gå tilbake til mine leksjoner, fordi jeg bare mistet musklene mine og # 8221;. & # 8220; Jeg mistet den motstanden.& # 8221;

For pettit og andre som bor med gastrointestinale forhold (GI) & # 8211; Som ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm (IBS), gastroparese eller gastroøsofageal reflux (GERD) & # 8211; L’Regular trening kan være en utfordring.

Men forskningen har vist at for å forbli i form fører til mindre symptomer hos mennesker med intestinal inflammatorisk sykdom (IBD). IBD er et generisk begrep som inkluderer forskjellige gastrointestinale kanaler, som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt.

Videre kan reparasjonspraksis som yoga og pilates bidra til å redusere stress. Administrere stress kan være avgjørende for folk under disse forholdene.

Fordi’trening kan være en utfordring

Trener utøvelsen regelmessig kan være vanskelig for de som lider av inflammatoriske sykdommer, spesielt når det oppstår en eksacerbasjon. David Padova, MD, PhD, Gastroenterologen Dell & Direktør for Padua Laboratorium, som studerer sykdommer i Digestive System, sier å regelmessig se pasienter som sliter med å trene på grunn av deres symptomer.

Med ting som ulcerøs kolitt, Crohns sykdom og intestinal inflammatorisk sykdom, kan den systemiske betennelsen forårsake svært tretthet & # 8221; sier Padua. «Det kan også forårsake anemi og kan også kontrakt gastrointestinal blødning med forskjellige typer IBD. Alt dette kan bidra til at noen føler seg veldig utmattet og ikke er i stand til å trene & # 8220;.

Men ikke alle pasientene har samme erfaring. Mens noen sliter med øvelsen, spiller andre tennis, gjør jiujitsu og til og med kjøre maraton, sier han Shannon Chang, MD, Gastroenterolog på Langone Medical Center i New York University. Til slutt er evnen til en person til å trene avhengig av hans helse og mengden betennelse han for tiden har.

Fordelene med å trene for gastrointestinale forhold

Selv om noen som bor med en gastrointestinal tilstand, kan ha problemer med å trene regelmessig, har noen undersøkelser vist at det er en sammenheng mellom høyere aktivitetsnivåer og mindre symptomer, spesielt med Crohns sykdom.

En studie publisert i magasinet Inflammatoriske tarmsykdommer Han oppdaget at den fysiske øvelsen er knyttet til redusert risiko for fremtidige eksacerbasjoner hos personer med IBD i remisjon.

Disse resultatene er ikke avgjørende, skjønt. ; C’er noen forslag som trener og forblir fysisk aktive med en moderat aktivitetsgrad kan bidra til å holde rolige sykdommer & # 8221; sier Chang. Likevel er ekspertene ikke sikre på at dette skyldes at folk i remisjon er i stand til å gjøre mer mosjon eller fordi mer trening faktisk fører til mindre symptomer.

Samlet sett er eksperter enige om det faktum at øvelsen er en god ting. & # 8220; data er litt & # 8216; Overalt, men generelt det vi har sett er at en moderat mengde trening faktisk er veldig nyttig for noen med intestinale inflammatoriske sykdommer og sier Padua.

Pettit jobber nå som assistent for språkpatologi av språk og lærer også Piyo og Insanity Fitness Lessons. Han sier at # 8217; Øvelse L’har alltid bidratt til å styre sin Crohns sykdom. Han har færre symptomer når han trener regelmessig.

Jeg vil sikkert si at den fysiske trening bidrar til å holde meg i remisjon og # 8221; sier Pettit. & # 8220; Selv før jeg ble diagnostisert, har jeg alltid lagt merke til at symptomene mine var mindre alvorlige da jeg jobbet.& # 8221;

Fordeler utover remisjon

L’Fysisk aktivitet har fordeler som går utover vedlikehold av forlatelse av gastrointestinale sykdommer.

1. Anti-inflammatorisk stress buster

De fleste helsepersonell tror at stress kan indusere raketter i mennesker med forhold som ulcerøs kolitt, Crohns sykdom og Mrge.

Legene føler ofte at folk med gastrointestinale inflammatoriske sykdommer har rehabilitering i tider med stress, sier Padua. For eksempel kan de oppleve en racuisme når de endrer arbeidet, de beveger seg eller har forholdsproblemer.

Som leger, vi lytter kontinuerlig til disse historiene «, sier Padua. «Som forskere forstår vi ikke hva denne linken er. Men jeg tror virkelig det er en forbindelse & # 8220;.

Reparasjon av praksis som yoga kan bidra til å forbedre kroppens tilkobling og redusere stress. Når stresset reduseres, vil det ideelt sett være betennelsen.

Faktisk publisert en artikkel i Biomed Research International har oppdaget at moderat trening kan bidra til å styrke immunresponsen og forbedre psykologisk helse hos personer med IBD. Det kan også bidra til å forbedre livskvaliteten og redusere stressnivået.

2. Beste helsen til beinene

En annen fordel med å trene i mennesker med gastrointestinale sykdommer er forbedringen av bein tetthet, sier Padua.

Personer med visse gastrointestinale sykdommer har ingen god helse av bein, siden de ofte tar lange sykluser av steroider eller har problemer med å absorbere vitamin D og fotball.

L’Aerobic trening og styrketrening øker motstanden mot beinene, som må bli sterkere for å kompensere, forklarer Padua. Dette forbedrer bein tetthet.

L’Øvelse med en gastrointestinal sykdom kan:

  • Forbedre bein tetthet
  • redusere betennelse
  • Styrke immuniteten
  • Forlenge remisjonen
  • Forbedre livskvaliteten
  • redusere stress

Beste praksis for L’trening med en gastrointestinal tilstand

Hvis du har en gastrointestinal sykdom, og du har problemer med # 8217; trening, prøv å følge disse trinnene for å gå tilbake til en sikker og sunn treningsrutine.

1. Snakk med legen din

Hvis du ikke er sikker på hva kroppen din kan tåle, snakk med en profesjonell. Jeg sier alltid til mine pasienter som søker fysisk aktivitet & # 8211; Spesielt noen som har mange gastrointestinale problemer & # 8211; Det er alltid godt å snakke med legen sin hvordan jeg kan gjøre & # 8221; sier Padua.

2. Finn den rette balansen

Folk kan ha en tendens til å ha en mentalitet alt eller ingenting med øvelsen og kan til og med trene på et nivå som kan være farlig, sier Padua.

D’Andre deler, du vil ikke behandle deg selv for forsiktig. Selv om du ikke vil overdrive, vil du ikke være så forsiktig med å være redd for å gjøre noe, observere Lindsay Lombardi, personlig trener i # 8217; Philadelphia-området som jobber med kunder som allerede har problemer. & # 8220; Du trenger ikke å behandle deg som en glass dukke & # 8221; sier.

3. Med styrkets treningsøkt, velg den kretsbaserte øvelsen

Hvis du er interessert i og vekter, anbefaler Lombardi å begynne å starte med kretsene. Denne form for vektløfting kan holde hjertefrekvensen høy, men det vil ikke være så intens som noe som kraftløfting.

Pettit anbefaler folk å bruke seg til denne typen trening. Start med noe med lav innvirkning, som et kurs for fri kroppsstyrke, foreslår.

4. For intervaller, start med en lavmoderat effektjobb

For de som prøver å forbedre sin kardiovaskulære helse, foreslår Lombardi å starte med intervaller. Start med lavt moderate påvirkningsintervaller. Opp hvis kroppen din kan tolerere den.

5. Inkorporere reparasjonsarbeid i din rutine

Hodetekroppsforbindelsen spiller en avgjørende rolle i å redusere stress hos personer med gastrointestinale inflammatoriske forhold, som for eksempel Crohns sykdom og ulcerøs kolitt.

Jeg vil si at den viktigste typen trening for helbredelse av tarmens helbredelse er jo mer reparatør tilnærming, som yoga og pilates & # 8211; Ting som virkelig gir deg mer enn den tankekoblingen din, sier Lombardi. & # 8220; for ikke å nevne det faktum at det er så mange bevegelser alle’inne i de som er spesielt nyttige for fordøyelseskanalen din.& # 8221;

6. Lytt til kroppen din

Lombardi anbefaler folk å prøve en rekke forskjellige øvelser for å finne den som passer best for dem. Prøv en spinning leksjon, for eksempel. Hvis dette forverrer symptomene dine, prøv noe annet, som baren. Eller, hvis du gjør yoga og finne ut at du er i stand til å tolerere det, øker aktivitetsnivået ditt og prøv noe som kraft yoga eller pilates.

Og i tvil, endre rutinen din. Selvutnevnt fitness lidenskapelig, stopper Pettit aldri å trene når hans Crohn Divamps. I stedet modifiser rutinen din. & # 8220; Når jeg føler meg trøtt eller jeg er i rehabilitering eller leddene mine, må jeg bare endre & # 8221; sier.

Fremfor alt, husk at uansett hva slags trening du gjør, så lenge du blir aktiv. Enten å jobbe med vekter eller en søt yoga-rutine, sier Lombardi: Å holde kroppen i bevegelse er så nyttig for mange av disse tarmproblemene og # 8221;.

Jamie Friedlander er en freelance skribent og utgiver med en lidenskap for helse. Hans arbeid dukket opp på Cut, Chicago Tribune, Racked, Business Insider og Success Magazine. Når han ikke skriver, kan du vanligvis finne den på reise, drikke rikelig mengder grønn te eller surfing på Etsy. Du kan se andre eksempler på arbeidet ditt på henne Dedikert portal. Følg den opp Twitter.