Øvelser av bortføring av hofte: Anatomi, fordeler, effektivitet

Beskrivelse

L’bortføring av hoften er bevegelsen av benet fra median kroppslinjen. Vi bruker denne handlingen hver dag når vi flytter til siden, vi står opp fra sengen, og vi går ned fra & # 8217;.

Abductors of the Hip er viktige og ofte glemte muskler som bidrar til vår evne til å stå, gå og rotere bena med letthet.

Abduksjonsøvelsene på # 8217; hip ikke bare kan hjelpe deg med å få en tett og tonisk bakteppe, men kan også bidra til å forebygge og behandle smerte for jevn og knær. Øvelser av bortføring av’hip kan dra nytte av menn og kvinner i alle aldre, spesielt idrettsutøvere.

Anatomi av’bortføring av hoften

Abductor-musklene i hoften inkluderer gjennomsnittlig bakstilling, minimumskuttet og tensoren til Lata-båndet (TFL).

Del på Pinterest

Ikke bare fjern benet fra kroppen, men bidrar også til å rotere benet på # 8217; hip artikulasjon;. Abduktene til hoften er nødvendig for å forbli stabile når de går eller står på et ben. Svakheten i disse musklene kan forårsake smerte og forstyrre den riktige bevegelsen.

Fordeler med bortføringsøvelsene i hoften

Redusere Valgo kneet

Valgus kneet refererer til når knærne faller mot interiøret, noe som gir et utseende og # 8220; knær pisket og # 8221;. Dette er mer vanlig sett hos unge kvinner og eldre eller i de med muskel ubalanser eller feil form under øvelsen.

Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at Valgo kneet er knyttet til mangelen på styrke på’hofte og at bortføringen øvelser av hoften kan forbedre tilstanden.

Beste aktivering og muskelytelse

Abduktene til hoften er nært knyttet til de sentrale musklene og er grunnleggende for balansen og # 8217; atletisk aktivitet. På grunn av den forlengede tiden som sitter i løpet av dagen, utvikler mange mennesker svake skutt muskler.

Å være inaktiv i lang tid kan bringe kroppen i hovedsak til & # 8220; slå av & # 8221; Disse musklene, noe som gjør dem vanskeligere å bruke under treningen. Dette kan indusere kroppen din til å bruke alle andre muskler som ikke er laget for de oppgavene.

Bruke feil muskler kan forårsake smerte, dårlig ytelse og vanskeligheter med visse bevegelser. Teknikker for å øke de gjennomsnittlige skinker under knep, for eksempel L’bruk av et motstandsbånd rundt knærne, kan øke generelle ytelse.

Reduser smerten

Svakhet i bortholdene i hoften, særlig i mediumbesken, kan føre til skader fra overdreven bruk, femor-rotholea smerte syndrom (PFPS) og ileotibial band syndrom (IT). Pfps kan forårsake smerte bak rotulaen når du sitter i lange perioder eller når du kommer av trappen.

utdanning de har oppdaget at folk med pfps er mer sannsynlig å ha svakhet i hofte i forhold til de som ikke lider av knesmerter. Dette støtter ideen om at styrken på’hip Abductor er viktig når det gjelder helse og kneestabilitet.

I tillegg til øvelsene som forsterker quadriceps, omfatter bortførere av hoften og hoften og rotatorene til hoften, behandling for PFPS, inneholder vanligvis antiinflammatoriske legemidler, hvile og strekk av muskler som omgir hoften og kneet.

Effektiviteten av bortføringsøvelsene i hoften

Det er ikke klart hvis svakheten i «8217; bortføring av hoften er en årsak eller et resultat av knærproblemer. Resultatene på forholdet mellom bortføring av’hofte- og kneproblemer er blandet. Generelt, men styrking av disse musklene, tilbyr fordeler.

TIL 2008 studio viste positive resultater med et seks ukers treningsprogram som inkluderte styrking av abductors dell & # 8217;. Den fysiske funksjonen var signifikant korrelert med styrken på’hip to, fire og seks uker.

TIL 2011 studie undersøkt effektiviteten av et forsterkningsprogram på # 8217; hofte av hofte mellom 25 deltakere, 15 av hvem hadde pfps. De oppdaget at etter tre uker så PFPS-deltakere en økning i styrke og en reduksjon i smerte.

L & # 8217;

Øvelser av bortføring av’hip kan tilby mange fordeler. Ofte brukt både i terapeutiske innstillinger og mellom bodybuilers og vektheiser, bidrar disse øvelsene de viktige musklene som er nødvendige for stabilisering og skadeforebygging.

Øvelsene du kan gjøre for å forbedre styrken av bortførere av hoften av hoften inkluderer sideheiser av benlagene, skjellene og sidestrinnene bandasje eller knep. Her er fire enkle øvelser for Dell’hip å starte.

Natasha er en autorisert og lærerikt ergoterapeut med velvære og jobbet med kunder i alle aldre og treningsnivåer de siste 10 årene. Har en trening i kinesiologi og rehabilitering. Gjennom coaching og utdanning er kundene i stand til å leve en sunnere livsstil og redusere risikoen for sykdommer, skade og funksjonshemming senere i livet. Det er en’lidenskapelig blogger og freelance skribent og liker å tilbringe tid på stranden, trene, ta med hunden sin til å gå på tur og leke med familien sin.