Velkommen til foreldre: Letter Dell & # 039; utgiver

Del på PinterestAlexis Lira Design

24. juni 2015. Dette var den nøyaktige dagen hvor mannen min og jeg bestemte oss for at vi var klare til å ha et barn. Vi var gift i litt over et år, vi hadde nettopp tatt en valp som allerede gjorde oss profesjonelle foreldre, og vi var begge bare 30 år gamle. Ta med et barn i # 8217; ligningen var det naturlige skrittet i livet vi bygde .

Jeg visste bare at vi ville være typen par & # 8220; forstått ved første forsøk og # 8221;. Jeg var sikker på at jeg så tegn på graviditet bare 7 dager etter starten av eventyrene med barn (& # 8220; Tits skadet, kjære!& # 8221;). Jeg bestilte en klistremerke & # 8220; baby ombord & # 8221; for vår bil fordi det er hva foreldrene gjør, rett? Vi var gravid!

Men vi var ikke engang eksternt naboer. Quell’klistremerke vil samle støv i ytterligere 3 år.

En kamp mot infertiliteten

Vi brukte den tiden innvendig og ut av medisinske studier, og utsatt oss å operere for å hjelpe våre muligheter, som kommer pekte og tegnet, og dermed flere nåler under in vitro befruktning. Jeg lå på legens stol flere ganger enn jeg vil huske.

Vi gråt så mye. Vi følte oss alene. Vi trengte støtte. Vi trengte en jævla ferie. Hvis dette var en titt på hvordan foreldrene ville være, så drar, for det vi skulle registrere seg?

Her er det vi registrerte

Jeg visste ikke, dette var akkurat hva foreldreskapet ville være i de første dagene: Jeg gråt, jeg var våkne til sent med mannen min prøver på Google & # 8220; Vi vil aldri sove igjen?& # 8221; Og jeg samlet en landsby for å hjelpe meg. Og ja, jeg tok en ferie (gå på toalettet i fred og ro teller).

Men hei, dette er bare en del. Resten er ganske spesiell.

Del på Pinterest

14. juni 2018. Vi oppdaget hvor spesiell det kan være. Våre kamper med infertilitet viste seg å være gyldig når vårt barn ble født. Det er vanskelig å forklare følelsen, men det er en følelse som aldri forlater meg som foreldre, uansett hvordan ting er komplisert. Begge bokstavelig talt, når han kaster meg, men det er så fint at jeg ikke bryr meg, både i en figurativ forstand fordi vi bare prøver å holde seg ut av # 8217; vann og forstå det mens vi går.

Her er poenget: Vi prøver ikke bare å forstå det mens vi fortsetter? Hvis du har alle svarene, og bedre ennå, hvis du ikke har dem, blar du gjennom DM @Hlparenthood og fortell meg alt.

Men hvis du er her fordi du trenger den støtten og en større landsby på denne utrolig ville, utmattende og tilfredsstillende reisen (Les: Vi alle), så er du på rett sted.

Alle har en ting

Min fertilitetstur var den tingen som ingen forberedte meg på. Det var denne utrolige opplevelsen som fikk meg til å spørre meg hvorfor det var ingen utallige bøker og nettsteder for å la meg passere.

Jeg snakker ikke bare om logistikk. Jeg var på utkikk etter steder for å støtte min psykiske helse, mitt velvære og min styrke gjennom den logistikken, som har hatt stor suksess. DOV’de var disse ressursene?

Det vi har lært raskt gjennom vår forskning er at alle har en ting & # 8211; og de fleste av oss ser det ikke. Men vi kan være bedre utstyrt og tilberedt med riktig informasjon, historiene om foreldrene som har vært der og støtte for hva vi tilbys.

Det er derfor jeg er stolt av å lage filen Innhold som jeg ville eksistere da jeg kjemper mot alle sjansene for å ha et barn. Jeg er stolt av å produsere artiklene jeg ønsket å lese etter at min sønn kom hit, fordi de første dagene av nyfødte er harde, og vi bør snakke om mer. Jeg er stolt av å dele historiene som snakker med deg om dine ting.

Presentasjon av Healthline Parenthood

Dette er foreldre

Jeg er så spent på å ønske deg velkommen til foreldre. Det nye Healthline-merkevaren fokuserer på livet ditt og ditt velvære gjennom målet om å bli foreldre. Din identitet endres, men du trenger ikke å miste det.

Svarene og informasjonen du finner her fører med guide og empati & # 8211; ingen frykt. Hver enkelt artikkel som lovene er verifisert eller revidert fra et medisinsk synspunkt, så du vil ikke få noen BS.

Du begynner bare å prøve for ditt første barn? Vi har forslag til å øke mulighetene dine. Sliter mot infertiliteten? Her er en historie for å komme deg fremover.

Vent et barn og føl deg engstelig? Denne historien vil hjelpe deg. Du spør deg selv om graviditetssymptomene dine er normale? Disse virkelige mødre kan sette deg rolig.

Du har en nyfødt hjemme, og du er overveldet av alt du må gå til dine postpartumkurer? Vi dekket deg. Og siden vi alle kunne bruke en god latter, har vi nok av det også.

16. oktober 2019. Velkommen til foreldre. Det er her du kommer først og fremst ditt velvære. Fordi når du tar vare på deg, kan du ta vare på dem bedre. Vi er glade for at du er her.

Jamie Webber
Senior Editor, Parenthood