Varmeutslett: Bilder, rettsmidler og mer

Så’er varmeutbrudd?

Det er mange forskjellige typer kutane utbrudd. De kan være bekymringsfullt, ubehagelig eller til og med smertefullt. En av de vanligste typene er huden eller billetningen.

L’utslett er en hudtilstand som ofte påvirker barn og voksne i varme og fuktige værforhold. Du kan utvikle en «8217; varmeutbrudd når porene hindrer og svette kan ikke unnslippe.

Årsaken til # 8217; utslett er ofte friksjonen på overflaten av huden. Voksne utvikler vanligvis hudutslett på kroppens deler som gni mellom dem, for eksempel mellom innsiden av lårene eller under armene. Barn utvikler ofte A’varmeutslett på nakken, men kan også utvikle seg i hudplater som de av armhulene, albuer og lår.

Bilder

Hva et utseende har varmeutbrudd?

Ulike typer varmeutslett kan variere i tyngdekraften og alle virker litt annerledes.

Glassbeholdere

Biliær krystallina er den vanligste og minste form av varmeutslett. Hvis du har et krystallinsk billboard, vil du legge merke til små klare eller hvite fremspring som er fulle av væske på hudoverflaten. Disse dossene er svette bobler. Dossi burst ofte.

I motsetning til popular tro, forårsaker denne typen utslett ikke kløe og bør ikke være smertefullt. Billmekrystallinsk er mer vanlig hos små barn som hos voksne.

Miles av rød

Miliary rubra, eller varm pinching, Det er mer vanlig hos voksne enn barn og nyfødte. Biliær rubra er kjent for å forårsake mer ubehag enn den faktiary krystallina fordi det forekommer dypere inn i det ytre laget av huden eller i # 8217; epidermis.

Milliary Rubra presenteres i varme eller våte forhold og kan forårsake:

  • Prurdiginøse eller skarpe følelser
  • Røde fremspring på huden
  • Mangel på svette i det berørte området
  • Betennelse og sårhet i huden fordi kroppen ikke kan frigjøre svette gjennom overflaten av huden

Dossene som vises på grunn av at det er på grunn av at det ikke kan gå videre og fylle opp med pus. Når dette skjer, refererer legene til tilstanden som en pensel milliarder.

Dekket miles

Billvåken Profunda er den minst vanlige formen for varmeutslett av varme. Kan ofte gjenoppta og bli kronisk eller langsiktig. Denne form for utslett oppstår i dermis, som er det dypeste laget av huden. Billboard Profunda manifesterer seg vanligvis hos voksne etter en periode med fysisk aktivitet som produserer svette.

Hvis du har en profunda miliary, vil du legge merke til større, harde og kjøttfargede fremspring.

Fordi varmeutbruddet hindrer svetten fra å forlate huden, kan den føre til kvalme Og svimmelhet.

Hva forårsaker varmeutbrudd?

L’utslett oppstår når porene er blokkert og ikke kan utvise svetten. Det er mer sannsynlig å skje i de varmere månedene, i varmere klima og etter en intens trening. Iført visse plagg kan felle svette, forårsaker en’utslett. Også l’bruk av kremer og tette lotioner kan forårsake kutane utbrudd.

Det er mulig å oppstå A’varmeutbrudd ved lavere temperaturer hvis du bruker klær eller sover under tepper som fører til overoppheting. Barn er mer sannsynlig å utvikle hudutslett fordi deres porene er underutviklet.

Når du skal ringe legen din?

L’utslett er sjelden seriøs. Forsvinner ofte uten behandling om noen dager. Du bør imidlertid ringe legen din hvis du begynner å eksperimentere:

Ring barnets lege dersom sønnen din har A’varmeutbrudd og forsvinner ikke om noen dager. Legen din kan råde deg til å bruke lotioner som calamine eller lanolina for å lindre kløe og forhindre ytterligere skade. Hold fersk og tørr hud for å lindre varmeutbrudd.

Forslag til forebygging

Følg disse forslagene for å forhindre varmeutbrudd:

  • Unngå å bruke tette klær som ikke tillater huden din å puste. Pustende vev bidrar til å forhindre at huden svetter på huden.
  • Ikke bruk tette lotioner eller kremer som kan hindre porene.
  • Prøv å ikke overopphete deg, spesielt i de varmere månedene. Søk etter L’air condition.
  • Bruk en såpe som ikke tørker huden og ikke har aromaer eller fargestoffer.

L’varmeutbrudd er et mindre ubehag som vil bli løst i noen dager for de fleste. Snakk med legen din hvis du tror at du har noe mer alvorlig, eller hvis du har et hudutslett som kommer ofte.