Varicella Festival: Sikre helse og alternative konsekvenser

Del på Pinterest

Varicella Holidays innebærer visning av barn som ikke har hatt vannkoppen til andre barn med Varicella aktiv. Disse hendelsene skjedde oftere før «8217; oppfinnelsen av varicella-vaksinen.

Takket være Varicella-vaksinen, er det nå et alternativ, et alternativ betydelig sikrere til en fest mot vannkoppen.

Fortsett å lese for å lære mer om ferien mot vannkopper, og fordi jeg ikke er en god ide å beskytte sønnen din fra The ChickenPox.

Hva er ferien i varicellaen?

En Varicella-fest (eller Smallpox Party) er et møte med barn som aldri har hatt vannkoppen med de som har den aktive varicellaen. Kyllingkoppen er forårsaket av Zoster Varicella-viruset.

Noen foreldre eller helsepersonell organiserer helligdager for vannkoppen for å vise sine barn til viruset med vilje.

Varicella er veldig smittsom. Hvis et barn spiller eller kommer i nær kontakt med et annet barn som CE L & # 8217, er det sannsynlig å ta dem også.

Noen foreldre deltar i Varicella-fester fordi de ikke vil vaksinere barna sine til The ChickenPox.

Andre tror at å utsette barna sine i en øm alder til varicella, vil bidra til å unngå de mest alvorlige bivirkningene av sykdommen.

Mens kyllingppoks er vanligvis mild hos barn i løpet av 12 måneder, kan en infeksjon i voksne, spesielt de eldre, være mer alvorlige.

Helligdager mot vannkopper er trygge?

Varicellas partier er ikke trygge fordi det ikke er mulig å forutsi bivirkningene som et bestemt barn kan forsøke å kontrakt kyllingppoks. De fleste sunne barn vil ha alvorlige effekter, men noen sannsynligvis ja.

Videre kan barn som deltar i en av disse hendelsene ufrivillig avsløre andre til varicella-viruset.

Av denne grunn må foreldrene som velger å delta i en Varicella-parti Isolere barna dine til viruset ikke lenger er aktivt. Et tegn på at viruset er tomgang, er når alle varicella-lesjoner har blitt dekket med skorper.

De Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) & # 8220; sterkt anbefaler & # 8221; ikke å organisere partier mot varicella. L & # 8217; organisasjonen anbefaler at vaksinasjon er en & # 8217; mye sikrere alternativ.

Vaksine mot kopper mot varicella

Når en person får vannkoppen, kan symptomene variere fra mild til seriøs & # 8211; Kort sagt, de er uforutsigbare. Dette er en av grunnene til at vaksinasjon mot sykdom anbefales.

Varicella kan forårsake alvorlige helsekomplikasjoner

Mens noen barn har mer små bivirkninger fra vannkoppen, kan andre utvikle alvorlige helseproblemer, inkludert:

 • lungebetennelse
 • Hemorragiske lidelser
 • Hjernebetennelse
 • Cellulitt (en alvorlig infeksjon)

Før vaksinen mot vannkopper, et estimat Hvert år døde fra 75 til 100 barn På grunn av varicella komplikasjoner.

Vaksinen har mange færre risikoer

Varicella-vaksinen (varicella) innebærer et betydelig lavere antall risikoer for bivirkninger enn å kontrakt kyllingpunktet.

Produsenter produserer levende, men svekket virus vaksine. Vaksinen administreres i to doser, noen ganger som en del av vaksinen mot meslinger, matetitt, rubella og varicella (MMRV).

Fordi vaksinen inneholder utbredt virus, kan en person manifestere milde symptomer etter å ha mottatt vaksinen. Disse inkluderer en lav klasse feber og en & # 8217; utslett på vaksine nettsiden.

Mens noen som mottar varicella-vaksinen, kan fortsatt trekke kyllingkoppen, har symptomene deres en tendens til å være milde. For eksempel har de ikke en tendens til å ha de alvorlige blærene som en person som ikke har hatt vaksinen, kan eksperimentere.

Hva å gjøre hvis du eller barnet ditt har blitt utsatt for vannkoppen

Det er sant at du ikke trenger å gå til en varicella-fest som skal bli utsatt for vannkoppen.

Et barn kan bli utsatt for vannkoppen på skolen fra et barn som har kontraktet, men viste ikke symptomene ennå. Også en person med herpes zoster (også forårsaket av varicella-viruset) kan også utsette et barn til kyllingen.

Hvis du eller barnet ditt utvikler vannkoppen, er det flere behandlinger du kan prøve å lindre noen symptomer. Disse inkluderer:

 • Påfør lotionen til blekksprut på de prurdige områdene og med blærer
 • Lage kaldt bad med natriumbikarbonat, mel D & # 8217; kolloidale havre eller mel d & # 8217; rå havre å redusere kløe
 • Holde de korte og glatte neglene for å redusere riper og skade på huden
 • Tar motvirkninger for å lindre feber, som paracetamol (Tylenol)

Aldri administrere L & # 8217; aspirin til en person under 18 år. Dette stoffet øker risikoen for Reye Syndrome, en alvorlig medisinsk tilstand, hos barn.

Kontakt lege hvis disse symptomene vises

Du bør kontakte en helsetjenester operatør hvis du eller det elskede eksperimentet med følgende symptomer:

 • Forvirret oppførsel
 • Feber som er høyere enn 102 ° F (38.9 ° C)
 • Feber som varer mer enn 4 dager
 • Nakke stivhet
 • Pusteproblemer
 • utslett som mister pus, øm for å berøre, varmt eller rødt

Hvis en person har et alvorlig immunkompromittert system, kan en lege foreskrive antivirale legemidler, for eksempel L & # 8217; Aciclovir (Zovirax). Disse stoffene kan redusere tyngdekraften eller varigheten av varicellaen.

Før vaksinen mot vannkoppen

Food and Drug Administration (FDA) godkjente vaksinen mot varicella i 1995. Før da var vannkoppen betydelig mer utbredt i USA og # 8211; med et estimat 4 millioner tilfeller ett år.

Av de med vannkopper, om lag 9.300 mennesker ble sykehus og 100 døde.

De høyere dødelighetsradene skjedde for barn under 12 måneder, og mange av dem som har blitt alvorlig påvirket, viste ikke eksisterende medisinske forhold.

L & # 8217; Oppfinnelsen av varicella-vaksinen har sterkt forbedret livene til mennesker i alle aldre som potensielt kunne lide av varicella komplikasjoner.

Main takeaways

Ferien for varicella er ikke en «8217; sikker ide for barn fordi foreldre ikke kan garantere at deres barn ikke utvikler alvorlige symptomer. C & # 8217; Det er også et bedre alternativ.

Varicella-vaksinen er tilgjengelig og beskytter barn mot varicella komplikasjoner i mer enn 25 år.

De fleste som utvikler vannkoppen, kan vanligvis behandle sine symptomer hjemme. Men alle som har en varicella som har alvorlige symptomer, virker veldig syke eller har et svekket immunsystem, bør konsultere en lege.