Vannmelon for barn: de kan spise den?

Del på Pinterest

Beskrivelse

L’vannmelon er en forfriskende frukt. Det er den perfekte gaven på en varm sommerdag. Det er også fullt av vitaminer og antioksidanter og inneholder 92% vann. Dette gjør det til et sunt alternativ til brus og sukkerholdig fruktjuicer hvis du ikke er en drikker D & # 8217;.

Etter å ha gjenkjenne helsemessige fordeler med vannmelon for deg selv, kan du spørre om du er trygg eller ikke å tjene barnet ditt.

Som barnet ditt vokser og eksperimenterer ny smak og konsistens, kan du føle at det er på tide å introdusere faste matvarer som vannmelon.

L’Vannmelon er en deilig og næringsrik matbit som behager noen barn. Men før du serverer et stykke i barnet ditt, er det noen ting du bør vite om # 8217; # 8217 fôring; vannmelon til små barn.

Vannmelon

Når du introduserer nye matvarer til barnet ditt, er det viktig å vente på at den skal håndtere konsistens. Den passende alder for å introdusere faste stoffene avhenger av barnet og typen mat. De fleste barn er klare mellom 8 og 10 måneder.

Før du introduserer faste stoffer, må du vurdere flere faktorer. Barnet ditt har nok tenner til å håndtere en bestemt mat? Barnet ditt tygger maten godt før du svelger? Av disse grunnene bør du ikke introdusere vannmelonen eller andre faste stoffer for tidlig.

Server L’vannmelon til et barn

L’vannmelon har en myk og vandig konsistens som er lett å bite og svelge. Men husk, barnet ditt er ungt og oppdager fortsatt hvordan man spiser forskjellige typer matvarer.

Pass på at du serverer L’vannmelon til stykker for å unngå risikoen for kvelning. Hvis du serverer store stykker, kan babyen din sette hele stykket i munnen og svelge uten å tygge.

Det er flere måter å servere vannmelon på. Hvis barnet ditt ikke har noe tyggeproblemer, kan du kutte vannmelonet i små stykker. Pass på at du ser på barnet ditt mens du spiser. Hvis du tror brikkene er for store for babyens munn, reduser du størrelsen.

A’Et annet alternativ er å knuse vannmelonet og bruke en strømforsyning som ligner en pacifier.

For å redusere risikoen for kvelning, bør barnet ditt alltid sitte i en oppreist stilling mens du spiser. Kontroller langsomt hvert stykke vannmelon før du betjener det. Du vil sørge for at det ikke er frø. Du bør også holde deg på fingertuppene dine i tilfelle barnet ditt begynner å stemme.

Hva å kjøpe

Når du har bestemt at barnet ditt er klart for vannmelon, er det bedre å kjøpe en ferskvannsmelon fra din matbutikk fra din matbutikk. Noen matbutikker selger pre-cut vannmelon, men innebærer risikoen for forurensning fra Salmonella eller E. coli.

Hvis du serverer l’frossen vannmelon, tine frukt ved romtemperatur før du betjener for å sikre at det ikke er for kaldt for babyens munn.

Du kan også finne vannmelonjuice i noen matbutikker, men dette anbefales ikke for barn. Vannmelonjuice øker risikoen for karies.

Allergier Alle’vannmelon hos barn

Matallergi er den viktigste bekymringen når du introduserer barnet til en ny mat.

Legene anbefaler generelt den eksklusive amming for de første fire seks månedene, om mulig. Komplementære matvarer kan generelt innføres mellom 4 og 6 måneder. Snakk med barnelege for å behandle en plan for å introdusere ny mat til barnet ditt.

Det er viktig å se babyen din. Søk etter tegn på en allergisk reaksjon på frukten.

For å hjelpe deg med å bedre identifisere en mulig allergisk reaksjon, må du ikke introdusere vannmelon og en annen ny mat på samme tid. Dette skyldes at du ikke vet om barnets allergi symptomer har blitt utløst av # 8217; vannmelon eller annen mat.

Snakk med barnelege Hvis du mistenker at barnet ditt kan være allergisk. Tegnene til en allergisk reaksjon Alle’vannmelon kan inkludere:

Barnet ditt kan også utvikle en / 8217; utslett etter å ha spist vannmelon på grunn av syre naturen av mat. Kan ikke være en’allergi. Du bør imidlertid snakke med barnets lege dersom barnet ditt viser tegn på en reaksjon.

L & # 8217;

Når babyen din er klar, server vannmelonet som en sunn matbit, er gunstig for sin vekst og utvikling.

Vitamin C Nell’vannmelon kan bidra til å styrke barnets immunsystem, som kan hjelpe deg med å bekjempe sykdommer som forkjølelse og øreinfeksjoner. Vitamin A i # 8217; vannmelon kan hjelpe barnet ditt til å utvikle en sunnere hud og sterkere tenner.

Snakk med sønns lege hvis du har spørsmål eller tvil om hvordan du skal gi barnet ditt. Vannmelon; vannmelon.