Vanlige årsaker til astma og hvordan å unngå dem

Vanlige årsaker til astma

De astma-utløsende faktorene er materialer, betingelser eller aktiviteter som forverrer symptomene på astmaen eller forårsaker en forverring av # 8217;. De astma-utløsende faktorene er vanlige, som er akkurat det som gjør dem så irriterende.

I noen tilfeller unngå alle de utløsende faktorene i # 8217; astma kan være vanskelig. Men med litt & # 8216; av planlegging kan du lære å hindre L’eksponering for utløsende faktorer og redusere risikoen for en forverring eller et angrep D’astma.

Trigger i # 8217; luft

L’eksponering for pollens, luftforurensning, sigarettrøyk og damp av vegetasjon i flammer kan eksplodere astma. Pollens er mer irriterende i løpet av våren og # 8217; høsten, selv om blomster, ugress og urter blomstrer hele året. Unngå å holde alle «åpent under pollen pollen timer på dagen.

USA L’air condition hvis du kan. L’air condition reduserer forurensninger av den indre luften, som pollener, og senker fuktigheten i rommet eller i huset. Dette reduserer risikoen for eksponering for støvmidd og risikoen for å ha en brann. L’Eksponering for kulde kan også forårsake en brann hos noen mennesker.

Peaf og hårete venner kan utløse astmaen

Kjæledyr og dyr, selv om det er bedårende, kan utløse en astma-episode hos personer som er allergiske mot dem. Dander er en utløsende faktor og alle dyrene CE L’de har (litt mer enn andre).

Videre kan proteinene som finnes i spytt, i avføringen, i urinen, i håret og i et dyrs hud utløse astmaen. Den beste måten å unngå en forverring fra disse utløserne hindrer helt dyret.

Hvis du ikke er klar til å skille deg fra et elsket familie dyr, prøv å holde dyret utenfor soverommet ditt, fra møbler og av mesteparten av tiden, om mulig. Husdyr skal vaskes ofte.

Vær en støvdetektiv

Pulvermiddene, et felles allergen, kjærlighet gjemmer seg på stedene og rommene vi hyppige, inkludert soverom, opphold og kontorer. Kjøp støvskur til madrass, nettverk og sofa. Kjøp band for pulverbestandige puter som går mellom puten og putevaret. Vask sengetøyet med det varmere vannet.

Selv tepper er magneter for støv. Hvis du har teppe hjemme, kan det være på tide å si farvel og la tregulvene utgjøre.

Ikke vær vennlig til modellen

Mugg og mugg er to store utløsende faktorer i astmaen. Du kan forhindre flammer på grunn av at disse utløsende faktorene er klar over våte steder på kjøkkenet ditt, bad, kjeller og rundt gårdsplassen. L’høy luftfuktighet øker risikoen for form og soppdannelse. Investere i en avfukter hvis fuktigheten er et problem. Pass på at du kaster dusjgardiner, tepper, blader eller brensel med mugg eller sopp.

Krydig trusler

Kakerlakker er ikke bare skumle; de kan også bli syk. Disse insekter og droppings er en potensiell utløsende faktor av astmaen. Hvis du finner ut et kakerlakk problem, ta skritt for å eliminere dem. Dekke, lagre og fjern åpent vann og matbeholdere. Aspirer, feie og rengjør alle områder der kakerlakker er sett. Ring en desinfodator eller bruk FreeCraper Gel for å redusere antall insekter i ditt hjem. Ikke glem å inspisere huset utenfor for å se hvor insektene kunne skjule.

Andre forhold kan forårsake astma

Infeksjoner, virus og sykdommer som slår lungene kan utløse astmaen. Eksempler inkluderer forkjølelse, luftveisinfeksjoner, lungebetennelse og influensa. Selv sinusinfeksjoner og sur refluks kan forårsake en ekskrets av astma, samt noen medisiner.

Veldig duftende parfymer og artikler kan forverre luftveiene. Selv stress, l’angst og andre sterke følelser kan utløse rask pusting. Denne irritasjonen av luftveien eller rask pust kan også forårsake en forverring av astma. Videre kan matallergi forårsake et astmaanfall, spesielt hvis du hadde en anafylaktisk reaksjon på et matallergen i fortiden.

Unngå utløsere

Hvis du tror du har den allergiske astma, spør legen din om å gjøre en allergisk test. På denne måten kan du finne ut hvilke allergener som gjør at du utvikler en astmatisk eksacerbasjon.

Selv om du ikke kan kurere astma, kan du sjekke det. Samarbeide med legen din for å identifisere astmaens utløsende faktorer. Unngå det når det er mulig, vil du unngå flammene, og du vil føle deg bedre.

L’Enkelttrigger bør du ikke unngå

L’Øvelse kan være en utløsende faktor på’vanlig astma, men dette er en utløserfaktor som du ikke bør unngå. L’Fysisk aktivitet er viktig for din generelle helse og er en risiko som er verdt å kjøre.

Være klok i # 8217; inkorporere fysisk aktivitet, trening og aktivitet ALLE’åpen i livet ditt. Hvis L’astma indusert av den fysiske øvelsen er et problem, snakker med legen din om narkotika som bidrar til å forhindre rehancies of astma når du er fysisk aktiv.

Når du ikke kan unngå utløsere

Noen utløsere er så vanlige at du ikke kan unngå dem. Pulver er et godt eksempel. Svært følsomme personer til støv har problemer med å unngå det.

I dette tilfellet kunne legen gi deg allergi skudd. Legen din vil generere små mengder allergen i kroppen din og over tid vil kroppen din lære å gjenkjenne det og vil ikke svare så alvorlig som det var en gang. Denne behandlingen kan redusere symptomene på astma i astma i løpet av en forverring og kan gjøre noen utløsende faktorer mer håndterbare.