Vanlige allergier hos barn for å være oppmerksom på

Ditt barn er ikke alene

Det anslås at 50 millioner amerikanere har allergier, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC). Disse allergene manifesterer seg vanligvis i barndommen eller barndommen eller # 8217;. Allergier kan hindre barnets evne til å sove godt, leke og løpe på skolen. Her er hva du skal være oppmerksom og hvordan du kan avgjøre om barnets symptomer kan være en allergi.

Økende prevalens

Utbredelsen av kutane og matallergi hos amerikanske barn har økt mellom 1997 og 2011, sier CDC. Hastigheten av respiratoriske allergier, den vanligste typen blant barn, har holdt seg stabilt i denne perioden. CDC-data viser en variabel forekomst basert på alder, alder, med yngre barn som er mer sannsynlig å ha hudallergi og eldre barn, er mer sannsynlig å ha respiratoriske allergier. Du kan se hudsymptomer i de små og dine eldre barn kan ha en tendens til å hack og bukse.

Hva skjer

I en allergisk reaksjon intervenerer immunsystemet ditt for å forsvare seg fra det som regnes som et normalt stoff for de fleste, men ikke for kroppen din. L’allergen, eller støtende stoff, kan være mat, kjæledyr hår eller urt eller trær pollen. Det kan utløse en rekke reaksjoner. Ditt immunsystem vil reagere som om det kjemper mot en utenlandsk inntrenger.

De grunnleggende tegnene

Ditt barn kunne ha allergier hvis han har øynene som kjører, kløende, rødmet eller hovent som vedvarer i mer enn en uke eller to. Det samme gjelder for løpende nese. Symptomene er kroniske? Barnet ditt sier munn eller hals prude eller klemme? Drue ørene? De American Academy of Pediatrics Han sier at disse kan være symptomer på allergi, kanskje av høyfeber eller allergisk rhinitt, den vanligste formen for allergi blant barn. Merk om symptomene kjøres igjen i samme periode på året, hvert år.

Kontroller huden for allergi

Huden, den større kroppen av kroppens og en del av immunsystemet, reagerer noen ganger for å protestere mot et allergen. Sjekk babyens hud for eksem, som oppstår som tørre, røde og skumle patcher som forårsaker kløe. Vær oppmerksom på Urticaria, som også kan rapportere en Allergi på 8217;. Disse røde blåmerker på huden kan variere i størrelse. De kan være så små som spissen av en penn eller stor som en serveringsrett, ifølge American Academy of Dermatology.

Respiratoriske symptomer

Høyfeber eller andre allergier kan påvirke barnets pust. Hvis du hører en støyende hiss når sønnen puster eller du merker rask pust eller kortpustethet, la barnet ditt sjekke barnet ditt. En tørr og skarp hoste med lett mucus er et annet tegn på respiratoriske allergier. Vær oppmerksom på sønnen din mens du spiller. Hvis de ser ut til å bli sliten enkelt eller raskere enn andre barn, kan dette være et tegn på allergier.

Mageproblemer og andre tegn på allergi

Allergier kan utløse intestinale symptomer hos barn. Hvis barnet ditt ofte klager over magekramper eller gjentatte diaréangrep, kan dette foreslå en & # 8217;. Andre tegn på allergi hos barn kan inkludere hodepine eller overdreven tretthet.

Allergier kan også påvirke barnets oppførsel, og produsere stater D’uvanlig gretten eller rastløse ånder. Vurder ideen om å holde oversikt over symptomer for å dele med barnelege, annotere symptomet og hva som skjedde umiddelbart før utseendet (s. Es., L’eksponering for et kjæledyr eller forbruket av en gitt mat).

Bandet av åtte allergiske mennesker

Ifølge Mayo Clinic bidrar disse åtte matvarene 90 prosent Matallergier:

  • melk
  • egg
  • Peanøtter
  • nøtter, som mandler, cashew og nøtter
  • Fisk, som havbunn, torsk og spurv
  • krepsdyr, som krabber, hummer og reker
  • soya
  • korn

Videre tolererte noen barn ikke ikke sitrusfrukter. Forbindelsen mellom allergi og allergen er ikke alltid åpenbar, så det kan være nødvendig å undersøke for å finne forbindelsen. Spor av peanøtter kan gjemme seg i frokostblandinger og soya kan gjemme seg i aromaene eller fortykningsmidlene som er i bearbeidede eller frosne matvarer.

Kjæledyr allergier

Tilstedeværelsen av husdyr, til og med korthårede dyr som ikke blir kvitt, kan forårsake allergi symptomer hos barn. Det er ikke dyret selv å forårsake allergi, men håret hans (døde hudceller), spytt, L’urin og hår. Hvis sønnen din nyser og hisset etter å ha spilt eller holdt et kjæledyr, bør du vurdere å utsette dem for tester for dyrallergi.

Allergisk hjelp

Din barnelege kan hjelpe deg med å forstå om barnets symptomer er relatert til allergi og kan hjelpe deg med å formulere en forvaltningsplan. Lindre symptomer på hud, respiratorisk eller intestinal allergi kan be om antihistaminer eller andre stoffer. Du kan lære barnets strategier for å unngå eller redusere allergiske reaksjoner, inkludert passasje av visse matvarer, som spiller alle «8217; åpne når pollen teller er lav og vasker hendene umiddelbart etter å ha rørt et kjæledyr.