Valvular Atrie Fibrillering: Symptomer, årsaker og behandling

Beskrivelse

Atrial fibrillering (AFIB) er en tilstand som gjør hjertet ditt til å slå med en uregelmessig rytme. En måte å klassifisere AFIB er hva årsaken. Valvolare AFIB og ikke-ventil AFIB er vilkår som brukes til å beskrive Afib forårsaket av to forskjellige faktorer.

Atrial fibrillering anses å valvular når den ses hos personer som har en hjerteventilforstyrrelse eller en prostetisk hjerteventil. Ikke-ventil atriefibrillering refererer generelt til atrieflimmer forårsaket av andre ting, slik som L’hypertensjon eller stress.

C’Det er fortsatt noen debatt om hvordan man definerer nøyaktig Valvolary Afib. Hvor som helst 4 prosent 30 av personer med atrieflimmer antas å ha en ventil atriell fibrillering. L’bredt spekter kan skyldes mangel på samtykke på hvilke årsaker skal regnes som en ventil.

Legen vil evaluere hva slags atriell fibrillering du har før du foreskriver behandlingene. L’Afib ikke Valvular og ventilen som ofte behandles annerledes.

Symptomer på ventilen Atrial fibrillering

Du kan ha Afib og har ingen symptomer. Du kan ha en tilstand i mange år og ikke skjønner før du utfører en fysisk undersøkelse, og du har et elektrokardiogram (EKG). Hvis symptomene for terriell fibrillering oppstår, kan de inkludere:

 • brystsmerter
 • forvirring
 • svimmelhet
 • utmattelse
 • hjertebanken, som kan få deg til å føle deg som om hjertet ditt hoppet eller akselerere
 • svimmelhet
 • pust
 • Uforklarlig svakhet

Du kan skrive inn og gå ut avib. Dette er kjent som Afib Personal. Hvis du har avib i mer enn 12 måneder, er det kjent som en langvarig vedvarende AFIB.

Årsaker til Valvular Afib

Det er fortsatt ingen standarddefinisjon av Valvular Afib. Imidlertid er det noen for tiden aksepterte årsaker til ventil-atriefibrillering:

Mitral ventil stenose

I mitralventilens stenose er mitralventilen større enn normalt. Mitralventilen forbinder L’venstre atrium av hjertet til venstre ventrikel. Som et resultat av denne tilstanden strømmer blod ikke normalt inn i venstre ventrikel. Dette oversetter til en uregelmessig hjerterytme.

Revmatisk feber er den vanligste årsaken til mitralventilstensose. Selv om denne tilstanden ikke lenger er veldig vanlig i USA, oppstår reumatiske feber fortsatt i utviklingslandene.

Kunstig hjerteventil

A’annen årsak til Valvular Afib har en kunstig hjerteventil. Kunstige hjerteventiler brukes til å erstatte en syk eller arret hjerteventil. Ventilene kan gjøres med forskjellige materialer, inkludert:

 • En mekanisk hjerteventil
 • En stoffventil fra en donor av dyr
 • En stoffventil fra en menneskelig donor

Diagnose av Valvular Afib

Hvis du ikke har et astrisk fibrillasjons symptom, kan legen din oppdage uregelmessig hjerterytme under testen for en ikke-relatert tilstand. Hvis legen din tror du kan ha atrieflimmer, vil det være en fysisk eksamen og be om informasjon om familien din og din medisinske historie. De vil også spørre deg om ytterligere tester.

I tillegg til en EKG inkluderer andre AFIB-tester:

 • ekkokardiogram
 • Stress ekkokardiografi
 • Røntgen av brystet
 • blodanalyse

Valvolol Afib Behandling

Legen din kan bruke forskjellige behandlinger for å hindre blodpropper og kontrollhjertehastighet og rytme.

Hindre dannelsen av blodpropper

Antikoagulerende stoffer bidrar til å redusere blodklærne. Dette stoffet er viktig hvis du har en kunstig hjerteventil. Dette skyldes at blodpropper kan danne seg på klaffene eller klaffene i den kunstige ventilen.

De vanligste antikoagulantene er vitamin K-antagonister, som warfarin (Coumadin). Disse antikoagulanter blokkerer kroppens kapasitet til å bruke vitamin K, som trengs for å lage en blodpropp.

Nye antikoagulanter har også kommet fram på markedet, kjent som orale antikoagulanter som ikke inneholder vitamin K (NOAC). Disse inkluderer Rivaroxaban (Xarelto), Dabigatran (Pradaxa), Apixaban (Eliquis) og Edoxaban (Savaysa). Imidlertid anbefales disse nye antikoagulantene ikke for personer med ventil-atriellfibrillering, spesielt de med mekaniske hjerteventiler.

Ifølge en 2013 studie På personer med mekaniske hjerteventiler var deltakerne som har tatt Dabigatran mer sannsynlig å manifestere episoder av blødning og blodkoagulasjon enn de som har tatt warfarin. Forskere har avbrutt studiet på forhånd på grunn av større forekomst av blodkoagulasjon hos personer som har tatt de nye antikoagulantene.

Hjerte- og rytmekontrollkontroll

Legen din kan bruke en prosedyre kjent som kardioversjon for å gjenopprette hjerterytmen din. Dette innebærer tilførsel av en elektrisk utladning til hjertet for å starte sin elektriske aktivitet på nytt.

Noen stoffer kan også bidra til å holde rytmen kardial. Eksempler inkludert:

 • Amiodaron (Coradrone, Pacerone)
 • Dofetil (Tikosyn)
 • Propafenone (rythmol)
 • Sotalol (Betacace)

Flere invasive prosedyrer er også tilgjengelige, for eksempel L’Transkateter Ablation, for å gjenopprette hjerterytme. Før du anbefaler ablasjonen, vil legen vurdere din generelle helse, og hvis antikoagulanter jobbet for deg.

Outlook Valvolare Afib

Å ha en mitralventilstenose eller en mekanisk hjerteventil øker risikoen for blodkoagulasjon. Å ha AFIB øker ytterligere denne risikoen. Personer med Valvular Afib er mer sannsynlig Ha en blodpropp i forhold til folk som har en ikke-ventil hjerte sykdom.

Hvis du har ventil atriell fibrillering, kan antikoagulant behandling og andre inngrep for å kontrollere hjertefrekvensen bidra til å redusere risikoen for infarkt og hjerneslag.