Utfør en PAP-test for HIV?

En PAP-test kan oppdage hiv?

En Pap Test utfører livmorhalskreft screening på jakt etter uregelmessigheter i en kvinnes livmorhalske celler. Siden introduksjonen til USA i 1941, PAP-testen eller PAP-testen, er akkreditert til drastisk å redusere dødsfallet på grunn av livmorhalskreft.

Mens livmorhalskreft kan være dødelig hvis ikke behandlet, vokser kreft generelt sakte. Pap Test oppdager endringer i livmorhalsen snart nok for effektiv intervensjon.

Konkurranseguide Anbefal at kvinner i alderen 21 og 65 mottar en Pap Test hvert tredje år. Retningslinjene tillater en PAP-test hvert femte år for kvinner i alderen 30 og 65 dersom de også blir utsatt for screening for humant papillomavirus (HPV). L’HPV er viruset som kan forårsake livmorhalskreft.

En Pap-test utføres ofte samtidig til testene for andre seksuelle overføringsinfeksjoner (IST), for eksempel L’HIV. Imidlertid bekrefter en PAP-test ikke HIV.

Hva skjer hvis unormale celler oppdages av en PAP-test?

Hvis en PAP-test viser tilstedeværelsen av unormale celler på livmorhalsen, kan’helsevesenet kan anbefale en colposcopy.

Et kolposcope bruker en lav forstørrelse for å belyse livmorhalsen og # 8217 anomalier; omgivende område. På den tiden kan helsepersonell også kjøre en biopsi, som er et lite stykke stoff, for L’laboratorieundersøkelse.

I de senere år har det blitt mulig å direkte teste tilstedeværelsen av DNA Dell’HPV. Samlingen av en prøve av DNA-teststoffet ligner tegningsprosessen til en PAP-test og kan utføres under det samme besøket.

Hva er de tilgjengelige HIV-testene?

Alt mellom 13 og 64 skal de gjennomgå en HIV-test minst en gang, ifølge Sentre for sykdomskontroll.

Hjemmets test kan brukes til screening Dell & Test, eller testen kan utføres på kontoret til en helsepersonell. Selv om noen blir testet for ists hvert år, kan det ikke anta at ingen spesifikke tester, inkludert en test for HIV, er en del av en rutinemessig screening.

Alle som ønsker en screening for HIV for å uttrykke sine bekymringer til legen din. Dette kan utløse en diskusjon om hvilken TSI-screening skal utføres og når. Det rette screeningsprogrammet avhenger av helse, atferd, fra alderen og fra andre faktorer i en person.

Hvilke laboratorietester gjør screening for hiv?

Hvis en screening av # 8217; HIV foregår på kontoret til en helsepersonell, er det sannsynlig at en av de tre laboratorietester utføres:

  • En antistoff test, som bruker blod eller spytt for å detektere proteiner dannet av immunsystemet som svar på # 8217; HIV
  • En test for antistoffer og antigener, som styrer blodet for proteinene som er forbundet med # 8217; HIV
  • En RNA-test, som styrer blodet for noe genetisk materiale som er forbundet med viruset

Nylig utviklede raske tester krever ikke resultatanalysen i laboratoriet. Tester leter etter antistoffer og kan returnere resultater innen 30 minutter eller mindre.

Den første testen vil trolig være en test for antistoffer eller antistoffer / antigener. Blodprøver kan oppdage et lavere nivå av antistoffer enn det som oppstår i spyttprøver. Dette betyr at blodprøver kan oppdage HIV.

Hvis en person er positiv, vil HIV, oppfølgingstester utføres for å avgjøre om han har HIV-1 eller # 8217; HIV-2. Helsepersonell bestemmer vanligvis dette ved hjelp av en Immunoblot-test.

Hvilken skjerm av innenlandske tester for HIV for L & # 8217;?

US Food and Drug Administration (FDA) godkjente to screening tester for hjemme hiv. De er den HIV-1 Home Access Test System og Oraquick test hiv hjemme.

Med HIV-1 Home Access Test System tar en person en blodpunktur og sender den til et testlaboratorium. De kan ringe laboratoriet på en dag eller to for å motta resultatene. De positive resultatene blir gjentatte ganger testet for å sikre at resultatet er nøyaktig.

Denne testen er mindre følsom enn en som bruker blodet av en vene, men det er mer følsomt enn en som bruker en muntlig swab.

HIV-oraquic in-home-testen bruker en spyttbuffer fra munnen. Resultatene er tilgjengelige på 20 minutter. Hvis en person er positiv, vil den bli adressert til å teste nettsteder for en oppfølgingstest for å garantere nøyaktigheten. Mer informasjon om hjemmeprøver for HIV for L & # 8217;.

Hva kan nå gjøre folk bekymret for HIV for L & # 8217;?

Gjør testen på forhånd nøkkelen til effektiv behandling.

Vi anbefaler at alle skal gjennomgå en HIV-test minst en gang i livet, sier Michelle Cespeses, MD, medlem av HIV Medicine Association og Lektor i medisin på Icahn School of Medicine Del Monte Sinai.

Resultatet er at vi tar folk før deres immunsystem er ødelagt & # 8221; sier. & # 8220; Vi sender dem til behandlingen så snart som mulig for å unngå immunkompromisser & # 8221;.

Personer med kjente risikofaktorer for HIV bør vurdere deres opsjoner. Kan gjøre en avtale med legen din for laboratorietester eller kjøpe en test hjemme.

Hvis de velger å kjøre hjemme tester og ha et positivt resultat, kan de spørre legen din om å bekrefte dette resultatet. Derfra kan de to jobbe sammen for å evaluere alternativene og bestemme de neste trinnene.