Urter, vitaminer og kosttilskudd for depresjon |

Forståelse av depresjon

Depresjon er en lidelse i # 8217; humøret der folk føler følelser av tristhet, ensomhet og tap av interesse for lange perioder. Det er en ganske vanlig tilstand i USA.

Opptil 1 amerikansk ut av 13 i alderen 12 eller over 12 år depresjon symptomer, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC).

Depresjon kan føre til mange symptomer, hvorav noen er:

 • Tap av interesse i normale aktiviteter
 • føler seg trist, ulykkelig eller tom
 • Endringer i’appetitten
 • føler seg ubrukelig eller skyldig
 • Angst eller rastløshet
 • Vanskelighetsgrad å sove, søvnløshet eller sove for mye
 • Irrasjonelle reaksjoner eller raseri
 • Vanskeligheter med å konsentrere seg eller ta avgjørelser
 • Tanker om selvmord eller død
 • Uforklarlig smerte

Legene forstår fortsatt ikke engang årsakene til depresjon. Flere faktorer kan bidra, inkludert:

 • Fysiske hjerneforskjeller: Personer med depresjon kan ha fysiske endringer i hjernen.
 • Kjemiske ubalanser: Hjernenes funksjoner styres nøye av en delikat balanse mellom kjemikalier og nevrotransmittere. Hvis disse kjemiske stoffene endres, kan du utvikle depresjonssymptomer.
 • Hormonelle endringer: Endringer i hormoner kan forårsake depresjonssymptomer. Hormoner kan endres på grunn av skjoldbruskkjertelproblemer, overgangsalder eller andre forhold.
 • Livsendringer: Tapet av en kjære, slutten av en jobb eller et forhold, økonomisk stress eller traumer kan feilsøke depresjon.
 • Genes: Hvis en smal relativ har blitt diagnostisert med depresjon, kan du også ha en genetisk predisposisjon for å utvikle depresjon.

Mulighet for naturlig lettelse

Den tradisjonelle behandlingen av depresjon bruker en kombinasjon av reseptbelagte medisiner og rådgivning eller terapi. Antidepressive stoffer kan bidra til å løse underliggende fysiske problemer, for eksempel en kjemisk ubalanse.

Rådgivning kan hjelpe deg med å håndtere problemer og situasjoner som kan bidra til depresjon, for eksempel livsendringer.

Selv om tradisjonelle behandlinger kan være effektive, kan du også være interessert i alternative alternativer. Naturlige rettsmidler for depresjon er i midten av forskningen pågår.

Forskere har studert mange urter, kosttilskudd og vitaminer for å avgjøre om folk med depresjon kan ha nytte. Resultatene er motstridende. Noen alternative behandlinger er svært lovende.

Imidlertid overstiger ikke alle alternative behandlinger de strenge testene til kliniske studier. Av denne grunn kan mange medisinske fagfolk nøle med deres anbefaling eller støtte for disse behandlingene.

I denne veiledningen, oppdag de alternative behandlingene mest designet for depresjon. Finn ut hvilke som viser de beste resultatene, hvordan de fungerer og hvordan de produseres.

advarsel

 • Mange urter og kosttilskudd som selges i USA, undersøkes ikke eller godkjennes av US Food and Drug Administration (FDA). Dette betyr at disse produktene ikke har blitt testet av FDA for deres sikkerhet og effektivitet. Det er mulig at produktet du kjøper ikke er trygt, ineffektivt eller begge deler. Produktet kan også være bedragerisk.
 • Hvis du er interessert i å prøve en alternativ terapi for å behandle depresjonen din, snakk med legen din, terapeut eller psykiater. Disse fagpersonene kan hjelpe deg med å finne ut hvilke kosttilskudd som er best for deg. Ikke alle pasienter med depresjon vil ha nytte av alternative behandlinger. Det er imidlertid viktig å spørre om du er interessert.

San Giovanni gress (hypericum perforatum)

Bildekilde: Foto: Bob Peterson / Wikimedia

L’St. Johns gress (hypericum perforatum) er en’busk gress med gule blomster. Det vokser spontant i hele Europa, deler av Asia, deler av det vestlige Afrika og USA.

Både bladene og blomstene brukes til medisinske formål.

I århundrer, # 8217; San Giovannis gress har blitt brukt til å behandle en rekke helsemessige forhold, inkludert depresjon og psykiske helseforstyrrelser.

L’Grass har også antiinflammatoriske egenskaper, samt antibakterielle og antivirale egenskaper. Folk brukte den til å behandle infeksjoner og skader på huden.

I dag er San Giovanni Grass en populær alternativ antidepressiv medisin i Europa. FDA har imidlertid ikke godkjent San Giovanni gresset som en behandling for depresjon i USA.

Forskning er blandet på denne urtens effektivitet av denne urt for behandling av depresjon. En studie av 2009 publisert i Mental helse basert på # 8217; bevis Han viste at gresset er gunstig.

Studio fant at San Giovanni gresset kan være mer effektivt enn en placebo. L’gresset ser også ut til å forårsake uønskede bivirkninger i forhold til tradisjonelle depresjonsmedisiner.

Imidlertid har to studier oppdaget at San Giovannis gress ikke var effektivt i mild og alvorlig depresjon. Den første studien, publisert på Journal of Psychiatric Research, Sammenlignet gresset med en placebo.

Studio fant at gresset har unnlatt å forbedre mild depresjon. Det er interessant å merke seg at denne studien også har oppdaget at antidepressiva citalopram ikke fungerte bedre enn en placebo.

Den andre studien ble publisert i Journal of the American Medical Association. Oppdaget at San Giovanni gress ikke var effektiv i # 8217; lindre den mest alvorlige store depresjonen.

Blomstene i San Giovanni gressanlegget brukes til å skape tillegget, ofte i form av te, tabletter og kapsler. Noen ganger brukes også flytende og fargestoffekstrakter.

Hvis du lider av mild til moderat depresjon, er en standard dose San Giovannis gress mellom 20 og 1800 milligram fra en tablett eller kapsel. Gjennomsnittlig dose er 300 milligram to eller tre ganger om dagen.

Personer med alvorlig depresjon kan ta fra 900 til 1800 milligram gress per dag, ifølge Mayo Clinic. Hvis supplementet lindrer symptomene på depresjon, kan du bestemme deg for å ta mindre. Snakk med legen din før du redigerer doseringen.

Hvis du tror at San Giovanni Grass kan være egnet for deg som behandling for depresjon, begynner en diskusjon med legen din. L’San Giovanni Grass interagerer negativt med en rekke stoffer.

Hvis du tar antidepressiva, Sedativer hos hoste, prevensjon eller antikoagulant på resept, snakk med legen din. I mange tilfeller gjør gresset andre stoffer mindre effektive.

Samme

S-adenosyl-L-metionin (samme) er et sammensatt produkt naturlig fra # 8217; organismen. En kunstig form av forbindelsen kan også produseres i et laboratoriemiljø.

På slutten av årene har FDA godkjent kunstig samme som et kosttilskudd. I Europa har blandingen vært et reseptbelagte legemiddel siden årene og nr. 8216; 1970.

Det er foreskrevet å behandle en rekke forhold. Kan bidra til å kurere depresjon, artrose, hjertesykdom, oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD) og kramper.

I kroppen din spiller det samme en rolle i mange viktige funksjoner. I hjernen, for eksempel, det samme bidrar til å produsere serotonin, melatonin og dopamin. Serotonin er en «8217; viktig kjemisk og neurotransmitter substans. Neurotransmittere hjelper transportsignaler gjennom hjernen og kroppen.

Hvis du har blitt diagnostisert med depresjon, kan du ha utilstrekkelige serotoninnivåer. Legen din kan foreskrive et legemiddel som hjelper hjernen til å produsere og bruke mer serotonin. Du kan også bruke samme for å øke serotoninnivåene dine.

I en 2010-studie i L’American Journal of Psychiatricy, Forskere studerte effektiviteten av samme. De har oppdaget at folk som tar inhibitorer av serotonin re-forekommende (SRI) kan dra nytte av # 8217; samme inntak.

Forskere av denne studien ga deltakerne i studien 800 milligram på samme to ganger om dagen. Sammenlignet med folk som har tatt en placebo, hadde deltakerne som har brukt samme færre depressive forstyrrelser.

Det samme har ikke en etablert dosering. En foreslått samme dose varierer avhengig av hvordan det tar på seg supplementet. I mange tilfeller blir samme dosering gradvis opprettet for å redusere bivirkninger og forbedre effektiviteten.

En rapport i 2002 i American Journal of Clinical Nutrition Det tilbys informasjon om den effektive dosen for samme. Rapporten undersøkte de kliniske studiene av suksess av forbindelsen. Studier har vist at det samme var mer effektivt enn en placebo.

Det var også like effektivt av tricykliske antidepressiva i # 8217; lindre symptomene på depresjon. Studier har vist at doser fra 200 til 1.600 milligram per dag var effektive. Det samme forholdet oppdaget imidlertid at ytterligere studier var nødvendig for å bestemme de beste dosene.

Samme injeksjoner er også mulige. L’Gjennomsnittlig injeksjon varierer fra 200 til 400 milligram. A & # 8217 kan være nødvendig; daglig injeksjon i opptil åtte uker, ifølge Mayo Clinic.

Injiseringer administreres ofte på et medisinsk kontor. Kan ikke være et alternativ for & # 8217, med mindre du kan besøke legenes kontor hver dag.

Mange kliniske søk tyder på at det samme kan ha kortsiktig gunstig kvalitet. Imidlertid mangler langsiktige studier. Mange helsepersonell foretrekker større støtte for samme før de foreskriver den til pasientene.

Hvis du tror det kan hjelpe deg med å bekjempe depresjon, snakk med legen din eller psykiateren. Supplementet er tilgjengelig på telleren, men det er viktig at legen vet om du bruker den. Dette vil bidra til å forhindre potensielle bivirkninger.

Det samme kan forstyrre andre stoffer. Folk som ansetter blodfluidanter kan ha en større blødningsrisiko hvis de også tar det samme. Forbindelsen i seg selv kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert tørr munn, diaré, svimmelhet og søvnløshet.

5-HTP

Den 5-hydroksytrådofanen (5-HTP) er et kjemikalie som kroppen produserer fra # 8217; L-tryptofan. L-tryptofan, eller tryptofan, er et konstitutive element av proteiner.

Tryptofan er naturlig funnet i noen matvarer, men 5-HTP-nr. I stedet bruker kroppen din tryptofan for å produsere 5-HTP. Tryptofan matkilder inkluderer:

 • Tyrkia
 • kylling
 • melk
 • tang
 • solsikkefrø
 • Toppet topper og kålhett
 • poteter
 • gresskar

Så det samme, kan 5-HTP bidra til å øke nivået av serotonin i hjernen. Legemidlene som øker serotoninet har en tendens til å lindre symptomene på depresjon.

I tillegg til depresjon ble 5-HTP brukt til å behandle forskjellige forhold, for eksempel søvnforstyrrelser, ADHD, premenstruelt syndrom og Parkinsons sykdom. Forskere mener at endringer i serotonin bidrar til alle disse forholdene.

Men ikke alle søk støtter 5-HTP-bruk. EN Analyse 2012 5-HTP-studier fant at fordelene med det kjemiske stoffet var mye overdrevet.

Faktisk studien, publisert på Journal of Neuropsykiatrisk sykdom og behandling, sier at 5-HTP kan forverre de underliggende symptomene på depresjon. L’langsiktig bruk av 5-HTP kan eksosier andre nevrotransmittere.

5-HTP kan fås fra frøene til Griffonia Simplicifolia, en afrikansk plante. Frøene er produsert i tabletter og kapsler.

Den gjennomsnittlige dosen på 5-HTP er mellom 100 og 300 milligram fra en til tre ganger om dagen. Imidlertid kan den riktige dosen for deg og din tilstand være annerledes. Snakk med legen din om mengden du bør ta.

Når du begynner å lykkes med 5-HTP, kan du kanskje redusere dosen. Dette vil hjelpe deg med å holde fordelene ved behandling uten å ha bivirkninger.

Vær forsiktig når du bruker 5-HTP med andre legemidler som øker serotoninnivåene, inkludert antidepressiva. Du kan ta for mye serotonin fra kombinasjonen av medisiner. Dette kan føre til en tilstand som kalles serotoningisk syndrom.

Serotonergisk syndrom kan potensielt forårsake negative bivirkninger, inkludert hjerteproblemer og angst.

Omega-3 fettsyrer

Helsemessige fordelene ved omega-3 fettsyrene er allment rapportert. Disse essensielle fettene kan også være nyttige for å lindre depresjonssymptomer.

Omega-3 kalles også essensielle fettsyrer fordi kroppen trenger for normale funksjoner.

Disse fettene er viktige for utvikling og nevrologisk vekst. Men menneskekroppen kan ikke produsere omega-3 alene.

Omega-3 finnes i kosttilskudd og mat, inkludert fisk, noen valnøttoljer og noen planter. Mens noen studier tyder på at omega-3 fettsyrer kan bidra til å lindre tegn og symptomer på depresjon, er det overordnede beviset ikke klart.

En 2003 studie i European NeuropsychoMarmacology Han oppdaget at folk som har antatt omega-3 fettsyretilskudd, reduserte symptomer på depresjon. Denne studien antyder også at omega-3 kan være nyttig for folk som tar tradisjonelle antidepressiva.

I 2009 å gjennomgå Av tre andre viktige studier på omega-3 i depresjon fant at kosttilskudd ga bedre resultater både hos barn og voksne sammenlignet med en placebo.

Imidlertid A Etterfølgende studie Han fant at løftet om omega-3 som behandling for depresjon i stor grad er ubegrunnet. Denne analysen konkluderte med at mange av studiene var for små eller feilaktige etterspurt.

Antagelse om fiskeolje kosttilskudd for depresjon

Omega-3 kosttilskudd kommer fra to kilder: fisk eller planter. Omega-3 fettfisksyrer kalles Eicosapentaenoinsyre (EPA) og Docosaesaenoinsyre (DHA). Omega-3 fettsyrer avledet fra vegetabilske kilder kalles alfa-linolensyre (vinge).

Det er viktig at du har en balanse mellom begge typer i kostholdet ditt. For ytterligere bruk, produseres oljer for å produsere kapsler. Noen kilder til Omega-3 Wing selges som oljer.

Omega-3 EPA og DHA fettsyrer anbefales oftere for personer med depresjon. Et gram omega-3 avledet fra fisk kan være effektiv for å redusere symptomer på depresjon.

Sekund Nasjonale institutter av helse (NIH), De fleste kan ta opptil 3 gram Omega-3 fiskeolje kosttilskudd hver dag uten bivirkninger eller komplikasjoner.

For depresjon, Mayo Clinic rapporterer at en kapsel fra 1000 milligram med EPA har vist seg å være effektiv i behandlingen av depresjon. Disse tas en gang om dagen. Hvis du ikke kan svelge en stor pille på en gang, kan legen din gi deg en mindre dose for å ta to ganger om dagen.

Til tross for de potensielle fordelene, bør du snakke med legen din før du starter disse kosttilskuddene. Bortsett fra muligheten for mangel på effektivitet, kan fiskeolje kosttilskudd negativt samhandle med andre stoffer.

De kan samhandle med prevensjonspillen og noen medisiner for høyt blodtrykk. De kan også øke risikoen for blødning. Folk som ansetter blodfluidanter bør unngå å ta det uten tilsyn.

Ifølge en 2009-studie av Journal of Clinical Psychiatry sier at omega-3 er nyttige hvis de brukes til å styrke andre behandlinger. Men studioet har også lagt merke til at det var tilstrekkelig bevis for å anbefale Omega-3 som en enkelt behandling for depresjon.

Hvis du vil legge til Omega-3 til din behandlingsrutine, snakk med legen din. Samlet sett synes denne komplementære behandlingen å være mer lovende hos mennesker med mild eller moderat depresjon.

Vitamin B

Gruppe B-vitaminer er viktige for hjernens helse. Vitaminer B-12 og B-6 er spesielt signifikante.

Hjelp til å produsere og kontrollere kjemikalier som påvirker stemningen og andre hjernefunksjoner. Faktisk er lave nivåer av disse vitaminene koblet til depresjon.

For å diagnostisere en mangel på vitamin B, kan legen trekke tilbake en blodprøve for testen.

Hvis nivåene dine er lave, kan du øke vitamin B gjennom kostholdet ditt. Vitamin B Rich Foods inkluderer kjøtt, fisk, egg og meieriprodukter.

Hvis vitamin B-nivåene dine er veldig lave eller legen din vil øke dem raskt, kan du foreslå et daglig vitamin B-supplement. I tilfelle en alvorlig mangel kan legen anbefale et B-12-skudd.

Øk vitamin B-nivåene kan bidra til å avslutte symptomene på depresjon. Imidlertid har vitamin B-studier gitt motstridende resultater.

For eksempel, en 2005 studie i Journal of Psychopharmacology har oppdaget at en kombinasjon av vitamin B-12 og folsyre (en annen type vitamin B) reduserer symptomene på depresjon.

Imidlertid, andre undersøkelser, som en 2005 studie i Familie custom, De tviler på fordelene med vitamin B. Videre forskning er nødvendig før de fleste legene vil støtte vitamin B-kosttilskudd som et alternativ til tradisjonelle antidepressiva.

De fleste multivitamin inneholder tilstrekkelige mengder av de viktigste B-vitaminene. Hvis du begynner å bruke et daglig multivitamin, trenger du kanskje ikke ekstra kosttilskudd. Du kan imidlertid kjøpe kosttilskudd som bare inneholder vitamin B.

De fleste vitamin B-kosttilskudd består av kunstige bakterier. Bakterier oppsummerer vitamin, som deretter legges i tabletter eller kapsler.

Dosene for depresjon varierer mellom 1 og 25 mikrogram per dag. De NIH Anbefaler til voksne over 14 år å leie 2.4 mikrogram om dagen. Høyere doser kan være både trygge og effektive.

Det er imidlertid viktig å diskutere det med legen din før du begynner å bruke vitamin B i store doser.

Vitamin B-kosttilskudd styres generelt godt, hvis det tas på riktig måte. Bivirkninger inkluderer diaré, blodpropper og kløe. Disse er imidlertid sjeldne.

Som med mange alternative behandlinger, kan vitamin B-kosttilskudd forstyrre andre rusmidler og behandlinger. Diskuter på «Vitamin B-inntaket med legen din før du begynner å bruke den. Vi vil vurdere de mulige interaksjonene og endringene som kan være nødvendig.

Vitamin d

Vitamin D har mange helsemessige fordeler. Tilstrekkelig nivåer av Solens vitamin & # 8221; hjelpe kroppen å absorbere kalsium, som holder beinene sterke.

Vitamin D kan også beskytte mot kreft, fra # 8217; hypertensjon og andre sykdommer.

Det kan også bidra til å lindre depresjonssymptomer. Men koblingen mellom vitamin D og depresjon støttes ikke som med andre sykdommer.

Personer med depresjon har en tendens til å ha lave nivåer av vitamin D, men de fleste i USA mangler i vitamin D. Øk vitaminnivåer kan lindre depresjonssymptomer.

En rapport publisert i Problemer i omsorg for mental helse antyder at å opprettholde tilstrekkelige nivåer av vitamin D kan bidra til å redusere depresjonen. Vitamin kan ha noen effekt, men ytterligere studier er nødvendig for å bestemme hvor effektivt kan være.

Kroppen din produserer vitamin D når huden din er utsatt for sollys. Du kan også ta vitamin D fra noen matvarer, inkludert torskeleverolje, melk, sardiner og egg.

For mange mennesker er kosttilskudd det sikreste valget. L’rutinemessig soleksponering kan øke risikoen for hudkreft. Dessuten er solens stråler ikke sterke nok i områdene nord for den 37. parallelle. Mange mennesker i disse regionene kan ikke produsere ganske vitamin D gjennom solens eksponering.

Studier til støtte for «8217; bruk av vitamin D for depresjon er begrenset, så selv informasjonen om dosen er begrenset. Du kan ta den anbefalte daglige dosen, som er 600 internasjonale enheter (UI) hver dag.

Du kan være i stand til å ta en større dose, men den foreslåtte gjennomsnittlige dosen er mellom 400 og 800 UI hver dag, ifølge Mayo Clinic. Noen mennesker kan ta mye større doser vellykket, men du bør bare gjøre det under tilsyn av en lege.

Toksisiteten av vitamin D er en mulig komplikasjon hvis du tar for mye for lenge. Symptomene på vitamin D-toksisitet inkluderer vekttap, hjertearytmier og overdreven vannlating.

Du kan imidlertid ikke ta for mye vitamin D fra # 8217; soleksponering. Toksisitet er bare et problem hvis du tar vitamin D fra kosttilskudd.

Saffron (Crocus sativus)

Saffronen (Crocus sativus) er et sjeldent krydder oppnådd fra den tørkede stigma av krokus sativusblomst.

Saffron har blitt brukt i århundrer for å styrke fordøyelsen, justere menstruasjon, forbedre stemningen og øke avslapning.

I dag er det lovende som potensiell alternativ behandling for depresjon.

Et 2013-studio i Supplerende medisin avis Han fant at safran-kosttilskudd faktisk forbedrer stemningen og reduserer symptomene på den mer depressive lidelsen mer enn placebo-integratorene.

Studien konkluderte også med at videre forskning er nødvendig før det kunne bli A-alternativet. Alternativt mye brukt.

For å forberede saffrontilskudd, blir støvet av tørket krokus sativus stigmas forvandlet til en kapsel. En studie, publisert i Søk etter fytoterapi, Han fant krydderet effektivt når fagene brukte 30 milligram per dag.

Hvis du tar for saffron, kan du manifestere bivirkninger og symptomer, for eksempel oppkast, svimmelhet og diaré.

Saffron er generelt veldig dyrt fordi mange planter er nødvendig for å produsere en liten mengde krydder. Derfor er saffron kosttilskudd ikke lett å finne og kan også være dyrt.

Kava Kava (Piper Methysticum)

Kava Kava (Piper Methysticum) kan tilby folk med depresjon A PO & # 8216; av lettelse fra deres symptomer.

Kava-anlegget er en høy høy busk i Sør-Stillehavet. Rotten brukes ofte til medisin.

Kava kan gjøre beruset folk hørt, så te og tinktur laget av roten har blitt brukt i århundrer for å bidra til å øke avslapning og redusere # 8217;.

Kava behandler ikke nødvendigvis depresjon eller de underliggende årsakene. I stedet kan det hjelpe pasienter å bruke det til å føle seg mer avslappet og rolig.

En studie publisert i Psychopharmacology Han studerte effekten av kava kava. Forskere har oppdaget at en versjonsbasert D’kava vann produserte anti-angst og antidepressiva aktiviteter hos personer med depresjon.

Forskerne la også merke til at ekstraktet ikke har hevet sikkerhetsproblemer i mengden og varigheten som studeres (250 milligram Kavalactoni per dag).

Kavas røtter kan malt i en masse og tilsatt vann for å skape en tett blanding som kan konsumeres for medisinske formål.

For motskudd er den tørre kavaroten knust og deretter forvandlet til en kapsel. Kava måles i Kavalactoni, som er de kjemiske forbindelsene avledet fra roten.

En rapport publisert i Fremgang av farmakologisk vitenskap Han analyserte flere studier på behandling med Kava. Den mest brukte metoden var 300 milligram om dagen i fire uker.

Rapporten angav en studie som brukte 280 milligram per dag. Studioet viste at effektene eller symptomene på # 8217; ved hjelp av denne mengden var ikke verre enn placeboet som ble gitt.

De fleste kan bare ta Kavalactons i en kort periode på grunn av risikoen for overdosering og bivirkninger. Legen din bør hjelpe deg med å bestemme det rette livet for deg.

Kava kan forårsake nyreskade, spesielt hvis det brukes i lange perioder. Selv samspillet mellom kava og andre legemidler kan forårsake alvorlige bivirkninger.

Siden studier er begrenset, og resultatene ikke er avgjørende, er det bedre å snakke med legen din før du vurderer Kava som et behandlingsalternativ.

En dose av kunnskap

Det medisinske samfunnet støtter bruken av noen urter og kosttilskudd mer enn andre. Studier på disse alternative behandlingene er begrenset, og resultatene er noen ganger ufullstendige.

Før legene anbefaler A’gress eller et supplement som behandling, må flere studier returnere gunstige resultater. En positiv studie er sjelden nok til å overtale det medisinske samfunnet.

Hvis du er interessert i å bruke urter, vitaminer eller kosttilskudd for å kurere eller bidra til å ta vare på depresjonen, se legen din eller psykiateren først. Mange av disse behandlingene er lovende, men noen har bivirkninger.

Noen av disse bivirkningene og komplikasjonene er veldig alvorlige. Legen din kan hjelpe deg med å bestemme om en av disse alternative behandlinger er riktig for deg, dine symptomer og din livsstil.

Forebygging av selvmord

Hvis du tror at noen er i umiddelbar risiko for uselviskhet eller skade en «8217 annen person:

 • Ring 911 eller lokalt nødnummer.
 • Bo hos personen opp til # 8217; redning ankomst.
 • Fjern våpen, kniver, narkotika eller andre ting som kan forårsake skade.
 • Hør, men ikke døm, diskutere, true eller skrike.

Hvis du eller noen du kjenner, vurderer du selvmord, be om hjelp av en direkte linje for forebygging av kriser eller selvmord. Prøv den nasjonale selvmordsforebyggende livslinjen på 800-273-8255.

Urter, vitaminer og kosttilskudd for depresjon |

Forståelse av depresjon

Depresjon er en lidelse i # 8217; humøret der folk føler følelser av tristhet, ensomhet og tap av interesse for lange perioder. Det er en ganske vanlig tilstand i USA.

Opptil 1 amerikansk ut av 13 i alderen 12 eller over 12 år depresjon symptomer, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC).

Depresjon kan føre til mange symptomer, hvorav noen er:

 • Tap av interesse i normale aktiviteter
 • føler seg trist, ulykkelig eller tom
 • Endringer i’appetitten
 • føler seg ubrukelig eller skyldig
 • Angst eller rastløshet
 • Vanskelighetsgrad å sove, søvnløshet eller sove for mye
 • Irrasjonelle reaksjoner eller raseri
 • Vanskeligheter med å konsentrere seg eller ta avgjørelser
 • Tanker om selvmord eller død
 • Uforklarlig smerte

Legene forstår fortsatt ikke engang årsakene til depresjon. Flere faktorer kan bidra, inkludert:

 • Fysiske hjerneforskjeller: Personer med depresjon kan ha fysiske endringer i hjernen.
 • Kjemiske ubalanser: Hjernenes funksjoner styres nøye av en delikat balanse mellom kjemikalier og nevrotransmittere. Hvis disse kjemiske stoffene endres, kan du utvikle depresjonssymptomer.
 • Hormonelle endringer: Endringer i hormoner kan forårsake depresjonssymptomer. Hormoner kan endres på grunn av skjoldbruskkjertelproblemer, overgangsalder eller andre forhold.
 • Livsendringer: Tapet av en kjære, slutten av en jobb eller et forhold, økonomisk stress eller traumer kan feilsøke depresjon.
 • Genes: Hvis en smal relativ har blitt diagnostisert med depresjon, kan du også ha en genetisk predisposisjon for å utvikle depresjon.

Mulighet for naturlig lettelse

Den tradisjonelle behandlingen av depresjon bruker en kombinasjon av reseptbelagte medisiner og rådgivning eller terapi. Antidepressive stoffer kan bidra til å løse underliggende fysiske problemer, for eksempel en kjemisk ubalanse.

Rådgivning kan hjelpe deg med å håndtere problemer og situasjoner som kan bidra til depresjon, for eksempel livsendringer.

Selv om tradisjonelle behandlinger kan være effektive, kan du også være interessert i alternative alternativer. Naturlige rettsmidler for depresjon er i midten av forskningen pågår.

Forskere har studert mange urter, kosttilskudd og vitaminer for å avgjøre om folk med depresjon kan ha nytte. Resultatene er motstridende. Noen alternative behandlinger er svært lovende.

Imidlertid overstiger ikke alle alternative behandlinger de strenge testene til kliniske studier. Av denne grunn kan mange medisinske fagfolk nøle med deres anbefaling eller støtte for disse behandlingene.

I denne veiledningen, oppdag de alternative behandlingene mest designet for depresjon. Finn ut hvilke som viser de beste resultatene, hvordan de fungerer og hvordan de produseres.

advarsel

 • Mange urter og kosttilskudd som selges i USA, undersøkes ikke eller godkjennes av US Food and Drug Administration (FDA). Dette betyr at disse produktene ikke har blitt testet av FDA for deres sikkerhet og effektivitet. Det er mulig at produktet du kjøper ikke er trygt, ineffektivt eller begge deler. Produktet kan også være bedragerisk.
 • Hvis du er interessert i å prøve en alternativ terapi for å behandle depresjonen din, snakk med legen din, terapeut eller psykiater. Disse fagpersonene kan hjelpe deg med å finne ut hvilke kosttilskudd som er best for deg. Ikke alle pasienter med depresjon vil ha nytte av alternative behandlinger. Det er imidlertid viktig å spørre om du er interessert.

San Giovanni gress (hypericum perforatum)

Bildekilde: Foto: Bob Peterson / Wikimedia

L’St. Johns gress (hypericum perforatum) er en’busk gress med gule blomster. Det vokser spontant i hele Europa, deler av Asia, deler av det vestlige Afrika og USA.

Både bladene og blomstene brukes til medisinske formål.

I århundrer, # 8217; San Giovannis gress har blitt brukt til å behandle en rekke helsemessige forhold, inkludert depresjon og psykiske helseforstyrrelser.

L’Grass har også antiinflammatoriske egenskaper, samt antibakterielle og antivirale egenskaper. Folk brukte den til å behandle infeksjoner og skader på huden.

I dag er San Giovanni Grass en populær alternativ antidepressiv medisin i Europa. FDA har imidlertid ikke godkjent San Giovanni gresset som en behandling for depresjon i USA.

Forskning er blandet på denne urtens effektivitet av denne urt for behandling av depresjon. En studie av 2009 publisert i Mental helse basert på # 8217; bevis Han viste at gresset er gunstig.

Studio fant at San Giovanni gresset kan være mer effektivt enn en placebo. L’gresset ser også ut til å forårsake uønskede bivirkninger i forhold til tradisjonelle depresjonsmedisiner.

Imidlertid har to studier oppdaget at San Giovannis gress ikke var effektivt i mild og alvorlig depresjon. Den første studien, publisert på Journal of Psychiatric Research, Sammenlignet gresset med en placebo.

Studio fant at gresset har unnlatt å forbedre mild depresjon. Det er interessant å merke seg at denne studien også har oppdaget at antidepressiva citalopram ikke fungerte bedre enn en placebo.

Den andre studien ble publisert i Journal of the American Medical Association. Oppdaget at San Giovanni gress ikke var effektiv i # 8217; lindre den mest alvorlige store depresjonen.

Blomstene i San Giovanni gressanlegget brukes til å skape tillegget, ofte i form av te, tabletter og kapsler. Noen ganger brukes også flytende og fargestoffekstrakter.

Hvis du lider av mild til moderat depresjon, er en standard dose San Giovannis gress mellom 20 og 1800 milligram fra en tablett eller kapsel. Gjennomsnittlig dose er 300 milligram to eller tre ganger om dagen.

Personer med alvorlig depresjon kan ta fra 900 til 1800 milligram gress per dag, ifølge Mayo Clinic. Hvis supplementet lindrer symptomene på depresjon, kan du bestemme deg for å ta mindre. Snakk med legen din før du redigerer doseringen.

Hvis du tror at San Giovanni Grass kan være egnet for deg som behandling for depresjon, begynner en diskusjon med legen din. L’San Giovanni Grass interagerer negativt med en rekke stoffer.

Hvis du tar antidepressiva, Sedativer hos hoste, prevensjon eller antikoagulant på resept, snakk med legen din. I mange tilfeller gjør gresset andre stoffer mindre effektive.

Samme

S-adenosyl-L-metionin (samme) er et sammensatt produkt naturlig fra # 8217; organismen. En kunstig form av forbindelsen kan også produseres i et laboratoriemiljø.

På slutten av årene har FDA godkjent kunstig samme som et kosttilskudd. I Europa har blandingen vært et reseptbelagte legemiddel siden årene og nr. 8216; 1970.

Det er foreskrevet å behandle en rekke forhold. Kan bidra til å kurere depresjon, artrose, hjertesykdom, oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD) og kramper.

I kroppen din spiller det samme en rolle i mange viktige funksjoner. I hjernen, for eksempel, det samme bidrar til å produsere serotonin, melatonin og dopamin. Serotonin er en «8217; viktig kjemisk og neurotransmitter substans. Neurotransmittere hjelper transportsignaler gjennom hjernen og kroppen.

Hvis du har blitt diagnostisert med depresjon, kan du ha utilstrekkelige serotoninnivåer. Legen din kan foreskrive et legemiddel som hjelper hjernen til å produsere og bruke mer serotonin. Du kan også bruke samme for å øke serotoninnivåene dine.

I en 2010-studie i L’American Journal of Psychiatricy, Forskere studerte effektiviteten av samme. De har oppdaget at folk som tar inhibitorer av serotonin re-forekommende (SRI) kan dra nytte av # 8217; samme inntak.

Forskere av denne studien ga deltakerne i studien 800 milligram på samme to ganger om dagen. Sammenlignet med folk som har tatt en placebo, hadde deltakerne som har brukt samme færre depressive forstyrrelser.

Det samme har ikke en etablert dosering. En foreslått samme dose varierer avhengig av hvordan det tar på seg supplementet. I mange tilfeller blir samme dosering gradvis opprettet for å redusere bivirkninger og forbedre effektiviteten.

En rapport i 2002 i American Journal of Clinical Nutrition Det tilbys informasjon om den effektive dosen for samme. Rapporten undersøkte de kliniske studiene av suksess av forbindelsen. Studier har vist at det samme var mer effektivt enn en placebo.

Det var også like effektivt av tricykliske antidepressiva i # 8217; lindre symptomene på depresjon. Studier har vist at doser fra 200 til 1.600 milligram per dag var effektive. Det samme forholdet oppdaget imidlertid at ytterligere studier var nødvendig for å bestemme de beste dosene.

Samme injeksjoner er også mulige. L’Gjennomsnittlig injeksjon varierer fra 200 til 400 milligram. A & # 8217 kan være nødvendig; daglig injeksjon i opptil åtte uker, ifølge Mayo Clinic.

Injiseringer administreres ofte på et medisinsk kontor. Kan ikke være et alternativ for & # 8217, med mindre du kan besøke legenes kontor hver dag.

Mange kliniske søk tyder på at det samme kan ha kortsiktig gunstig kvalitet. Imidlertid mangler langsiktige studier. Mange helsepersonell foretrekker større støtte for samme før de foreskriver den til pasientene.

Hvis du tror det kan hjelpe deg med å bekjempe depresjon, snakk med legen din eller psykiateren. Supplementet er tilgjengelig på telleren, men det er viktig at legen vet om du bruker den. Dette vil bidra til å forhindre potensielle bivirkninger.

Det samme kan forstyrre andre stoffer. Folk som ansetter blodfluidanter kan ha en større blødningsrisiko hvis de også tar det samme. Forbindelsen i seg selv kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert tørr munn, diaré, svimmelhet og søvnløshet.

5-HTP

Den 5-hydroksytrådofanen (5-HTP) er et kjemikalie som kroppen produserer fra # 8217; L-tryptofan. L-tryptofan, eller tryptofan, er et konstitutive element av proteiner.

Tryptofan er naturlig funnet i noen matvarer, men 5-HTP-nr. I stedet bruker kroppen din tryptofan for å produsere 5-HTP. Tryptofan matkilder inkluderer:

 • Tyrkia
 • kylling
 • melk
 • tang
 • solsikkefrø
 • Toppet topper og kålhett
 • poteter
 • gresskar

Så det samme, kan 5-HTP bidra til å øke nivået av serotonin i hjernen. Legemidlene som øker serotoninet har en tendens til å lindre symptomene på depresjon.

I tillegg til depresjon ble 5-HTP brukt til å behandle forskjellige forhold, for eksempel søvnforstyrrelser, ADHD, premenstruelt syndrom og Parkinsons sykdom. Forskere mener at endringer i serotonin bidrar til alle disse forholdene.

Men ikke alle søk støtter 5-HTP-bruk. EN Analyse 2012 5-HTP-studier fant at fordelene med det kjemiske stoffet var mye overdrevet.

Faktisk studien, publisert på Journal of Neuropsykiatrisk sykdom og behandling, sier at 5-HTP kan forverre de underliggende symptomene på depresjon. L’langsiktig bruk av 5-HTP kan eksosier andre nevrotransmittere.

5-HTP kan fås fra frøene til Griffonia Simplicifolia, en afrikansk plante. Frøene er produsert i tabletter og kapsler.

Den gjennomsnittlige dosen på 5-HTP er mellom 100 og 300 milligram fra en til tre ganger om dagen. Imidlertid kan den riktige dosen for deg og din tilstand være annerledes. Snakk med legen din om mengden du bør ta.

Når du begynner å lykkes med 5-HTP, kan du kanskje redusere dosen. Dette vil hjelpe deg med å holde fordelene ved behandling uten å ha bivirkninger.

Vær forsiktig når du bruker 5-HTP med andre legemidler som øker serotoninnivåene, inkludert antidepressiva. Du kan ta for mye serotonin fra kombinasjonen av medisiner. Dette kan føre til en tilstand som kalles serotoningisk syndrom.

Serotonergisk syndrom kan potensielt forårsake negative bivirkninger, inkludert hjerteproblemer og angst.

Omega-3 fettsyrer

Helsemessige fordelene ved omega-3 fettsyrene er allment rapportert. Disse essensielle fettene kan også være nyttige for å lindre depresjonssymptomer.

Omega-3 kalles også essensielle fettsyrer fordi kroppen trenger for normale funksjoner.

Disse fettene er viktige for utvikling og nevrologisk vekst. Men menneskekroppen kan ikke produsere omega-3 alene.

Omega-3 finnes i kosttilskudd og mat, inkludert fisk, noen valnøttoljer og noen planter. Mens noen studier tyder på at omega-3 fettsyrer kan bidra til å lindre tegn og symptomer på depresjon, er det overordnede beviset ikke klart.

En 2003 studie i European NeuropsychoMarmacology Han oppdaget at folk som har antatt omega-3 fettsyretilskudd, reduserte symptomer på depresjon. Denne studien antyder også at omega-3 kan være nyttig for folk som tar tradisjonelle antidepressiva.

I 2009 å gjennomgå Av tre andre viktige studier på omega-3 i depresjon fant at kosttilskudd ga bedre resultater både hos barn og voksne sammenlignet med en placebo.

Imidlertid A Etterfølgende studie Han fant at løftet om omega-3 som behandling for depresjon i stor grad er ubegrunnet. Denne analysen konkluderte med at mange av studiene var for små eller feilaktige etterspurt.

Antagelse om fiskeolje kosttilskudd for depresjon

Omega-3 kosttilskudd kommer fra to kilder: fisk eller planter. Omega-3 fettfisksyrer kalles Eicosapentaenoinsyre (EPA) og Docosaesaenoinsyre (DHA). Omega-3 fettsyrer avledet fra vegetabilske kilder kalles alfa-linolensyre (vinge).

Det er viktig at du har en balanse mellom begge typer i kostholdet ditt. For ytterligere bruk, produseres oljer for å produsere kapsler. Noen kilder til Omega-3 Wing selges som oljer.

Omega-3 EPA og DHA fettsyrer anbefales oftere for personer med depresjon. Et gram omega-3 avledet fra fisk kan være effektiv for å redusere symptomer på depresjon.

Sekund Nasjonale institutter av helse (NIH), De fleste kan ta opptil 3 gram Omega-3 fiskeolje kosttilskudd hver dag uten bivirkninger eller komplikasjoner.

For depresjon, Mayo Clinic rapporterer at en kapsel fra 1000 milligram med EPA har vist seg å være effektiv i behandlingen av depresjon. Disse tas en gang om dagen. Hvis du ikke kan svelge en stor pille på en gang, kan legen din gi deg en mindre dose for å ta to ganger om dagen.

Til tross for de potensielle fordelene, bør du snakke med legen din før du starter disse kosttilskuddene. Bortsett fra muligheten for mangel på effektivitet, kan fiskeolje kosttilskudd negativt samhandle med andre stoffer.

De kan samhandle med prevensjonspillen og noen medisiner for høyt blodtrykk. De kan også øke risikoen for blødning. Folk som ansetter blodfluidanter bør unngå å ta det uten tilsyn.

Ifølge en 2009-studie av Journal of Clinical Psychiatry sier at omega-3 er nyttige hvis de brukes til å styrke andre behandlinger. Men studioet har også lagt merke til at det var tilstrekkelig bevis for å anbefale Omega-3 som en enkelt behandling for depresjon.

Hvis du vil legge til Omega-3 til din behandlingsrutine, snakk med legen din. Samlet sett synes denne komplementære behandlingen å være mer lovende hos mennesker med mild eller moderat depresjon.

Vitamin B

Gruppe B-vitaminer er viktige for hjernens helse. Vitaminer B-12 og B-6 er spesielt signifikante.

Hjelp til å produsere og kontrollere kjemikalier som påvirker stemningen og andre hjernefunksjoner. Faktisk er lave nivåer av disse vitaminene koblet til depresjon.

For å diagnostisere en mangel på vitamin B, kan legen trekke tilbake en blodprøve for testen.

Hvis nivåene dine er lave, kan du øke vitamin B gjennom kostholdet ditt. Vitamin B Rich Foods inkluderer kjøtt, fisk, egg og meieriprodukter.

Hvis vitamin B-nivåene dine er veldig lave eller legen din vil øke dem raskt, kan du foreslå et daglig vitamin B-supplement. I tilfelle en alvorlig mangel kan legen anbefale et B-12-skudd.

Øk vitamin B-nivåene kan bidra til å avslutte symptomene på depresjon. Imidlertid har vitamin B-studier gitt motstridende resultater.

For eksempel, en 2005 studie i Journal of Psychopharmacology har oppdaget at en kombinasjon av vitamin B-12 og folsyre (en annen type vitamin B) reduserer symptomene på depresjon.

Imidlertid, andre undersøkelser, som en 2005 studie i Familie custom, De tviler på fordelene med vitamin B. Videre forskning er nødvendig før de fleste legene vil støtte vitamin B-kosttilskudd som et alternativ til tradisjonelle antidepressiva.

De fleste multivitamin inneholder tilstrekkelige mengder av de viktigste B-vitaminene. Hvis du begynner å bruke et daglig multivitamin, trenger du kanskje ikke ekstra kosttilskudd. Du kan imidlertid kjøpe kosttilskudd som bare inneholder vitamin B.

De fleste vitamin B-kosttilskudd består av kunstige bakterier. Bakterier oppsummerer vitamin, som deretter legges i tabletter eller kapsler.

Dosene for depresjon varierer mellom 1 og 25 mikrogram om dagen. De NIH Anbefaler til voksne over 14 år å leie 2.4 mikrogram om dagen. Høyere doser kan være både trygge og effektive.

Det er imidlertid viktig å diskutere det med legen din før du begynner å bruke vitamin B i store doser.

Vitamin B-kosttilskudd styres generelt godt, hvis det tas på riktig måte. Bivirkninger inkluderer diaré, blodpropper og kløe. Disse er imidlertid sjeldne.

Som med mange alternative behandlinger, kan vitamin B-kosttilskudd forstyrre andre rusmidler og behandlinger. Diskuter på «Vitamin B-inntaket med legen din før du begynner å bruke den. Vi vil vurdere de mulige interaksjonene og endringene som kan være nødvendig.

Vitamin d

Vitamin D har mange helsemessige fordeler. Tilstrekkelig nivåer av Solens vitamin & # 8221; hjelpe kroppen å absorbere kalsium, som holder beinene sterke.

Vitamin D kan også beskytte mot kreft, fra # 8217; hypertensjon og andre sykdommer.

Det kan også bidra til å lindre depresjonssymptomer. Men koblingen mellom vitamin D og depresjon støttes ikke som med andre sykdommer.

Personer med depresjon har en tendens til å ha lave nivåer av vitamin D, men de fleste i USA mangler i vitamin D. Øk vitaminnivåer kan lindre depresjonssymptomer.

En rapport publisert i Problemer i omsorg for mental helse antyder at å opprettholde tilstrekkelige nivåer av vitamin D kan bidra til å redusere depresjonen. Vitamin kan ha noen effekt, men ytterligere studier er nødvendig for å bestemme hvor effektivt kan være.

Kroppen din produserer vitamin D når huden din er utsatt for sollys. Du kan også ta vitamin D fra noen matvarer, inkludert torskeleverolje, melk, sardiner og egg.

For mange mennesker er kosttilskudd det sikreste valget. L’rutinemessig soleksponering kan øke risikoen for hudkreft. Dessuten er solens stråler ikke sterke nok i områdene nord for den 37. parallelle. Mange mennesker i disse regionene kan ikke produsere ganske vitamin D gjennom solens eksponering.

Studier til støtte for «8217; bruk av vitamin D for depresjon er begrenset, så selv informasjonen om dosen er begrenset. Du kan ta den anbefalte daglige dosen, som er 600 internasjonale enheter (UI) hver dag.

Du kan være i stand til å ta en større dose, men den foreslåtte gjennomsnittlige dosen er mellom 400 og 800 UI hver dag, ifølge Mayo Clinic. Noen mennesker kan ta mye større doser vellykket, men du bør bare gjøre det under tilsyn av en lege.

Toksisiteten av vitamin D er en mulig komplikasjon hvis du tar for mye for lenge. Symptomene på vitamin D-toksisitet inkluderer vekttap, hjertearytmier og overdreven vannlating.

Du kan imidlertid ikke ta for mye vitamin D fra # 8217; soleksponering. Toksisitet er bare et problem hvis du tar vitamin D fra kosttilskudd.

Saffron (Crocus sativus)

Saffronen (Crocus sativus) er et sjeldent krydder oppnådd fra den tørkede stigma av krokus sativusblomst.

Saffron har blitt brukt i århundrer for å styrke fordøyelsen, justere menstruasjon, forbedre stemningen og øke avslapning.

I dag er det lovende som potensiell alternativ behandling for depresjon.

Et 2013-studio i Supplerende medisin avis Han fant at safran-kosttilskudd faktisk forbedrer stemningen og reduserer symptomene på den mer depressive lidelsen mer enn placebo-integratorene.

Studien konkluderte også med at videre forskning er nødvendig før det kunne bli A-alternativet. Alternativt mye brukt.

For å forberede saffrontilskudd, blir støvet av tørket krokus sativus stigmas forvandlet til en kapsel. En studie, publisert i Søk etter fytoterapi, Han fant krydderet effektivt når fagene brukte 30 milligram per dag.

Hvis du tar for saffron, kan du manifestere bivirkninger og symptomer, for eksempel oppkast, svimmelhet og diaré.

Saffron er generelt veldig dyrt fordi mange planter er nødvendig for å produsere en liten mengde krydder. Derfor er saffron kosttilskudd ikke lett å finne og kan også være dyrt.

Kava Kava (Piper Methysticum)

Kava Kava (Piper Methysticum) kan tilby folk med depresjon A PO & # 8216; av lettelse fra deres symptomer.

Kava-anlegget er en høy høy busk i Sør-Stillehavet. Rotten brukes ofte til medisin.

Kava kan gjøre beruset folk hørt, så te og tinktur laget av roten har blitt brukt i århundrer for å bidra til å øke avslapning og redusere # 8217;.

Kava behandler ikke nødvendigvis depresjon eller de underliggende årsakene. I stedet kan det hjelpe pasienter å bruke det til å føle seg mer avslappet og rolig.

En studie publisert i Psychopharmacology Han studerte effekten av kava kava. Forskere har oppdaget at en versjonsbasert D’kava vann produserte anti-angst og antidepressiva aktiviteter hos personer med depresjon.

Forskerne la også merke til at ekstraktet ikke har hevet sikkerhetsproblemer i mengden og varigheten som studeres (250 milligram Kavalactoni per dag).

Kavas røtter kan malt i en masse og tilsatt vann for å skape en tett blanding som kan konsumeres for medisinske formål.

For motskudd er den tørre kavaroten knust og deretter forvandlet til en kapsel. Kava måles i Kavalactoni, som er de kjemiske forbindelsene avledet fra roten.

En rapport publisert i Fremgang av farmakologisk vitenskap Han analyserte flere studier på behandling med Kava. Den mest brukte metoden var 300 milligram per dag i fire uker.

Rapporten angav en studie som brukte 280 milligram per dag. Studioet viste at effektene eller symptomene på # 8217; ved hjelp av denne mengden var ikke verre enn placeboet som ble gitt.

De fleste kan bare ta Kavalactons i en kort periode på grunn av risikoen for overdosering og bivirkninger. Legen din bør hjelpe deg med å bestemme det rette livet for deg.

Kava kan forårsake nyreskade, spesielt hvis det brukes i lange perioder. Selv samspillet mellom kava og andre legemidler kan forårsake alvorlige bivirkninger.

Siden studier er begrenset, og resultatene ikke er avgjørende, er det bedre å snakke med legen din før du vurderer Kava som et behandlingsalternativ.

En dose av kunnskap

Det medisinske samfunnet støtter bruken av noen urter og kosttilskudd mer enn andre. Studier på disse alternative behandlingene er begrenset, og resultatene er noen ganger ufullstendige.

Før legene anbefaler A’gress eller et supplement som behandling, må flere studier returnere gunstige resultater. En positiv studie er sjelden nok til å overtale det medisinske samfunnet.

Hvis du er interessert i å bruke urter, vitaminer eller kosttilskudd for å kurere eller bidra til å ta vare på depresjonen, se legen din eller psykiateren først. Mange av disse behandlingene er lovende, men noen har bivirkninger.

Noen av disse bivirkningene og komplikasjonene er veldig alvorlige. Legen din kan hjelpe deg med å bestemme om en av disse alternative behandlinger er riktig for deg, dine symptomer og din livsstil.

Forebygging av selvmord

Hvis du tror at noen er i umiddelbar risiko for uselviskhet eller skade en «8217 annen person:

 • Ring 911 eller lokalt nødnummer.
 • Bo hos personen opp til # 8217; redning ankomst.
 • Fjern våpen, kniver, narkotika eller andre ting som kan forårsake skade.
 • Hør, men ikke døm, diskutere, true eller skrike.

Hvis du eller noen du kjenner, vurderer du selvmord, be om hjelp av en direkte linje for forebygging av kriser eller selvmord. Prøv den nasjonale selvmordsforebyggende livslinjen på 800-273-8255.